Cautare

18155 de rezultate pentru "noul presedinte al romaniei" (3.01 secunde)
Noul telefon iPhone al companiei Apple, generatia 3G, a avut parte de o lansare fastuoasa, iar cumparatorii frenetici din Noua Zeelanda si Japonia au luat cu asalt magazinele de desfacere pentru a achizitiona mult asteptatul telefon, arata Reuters, citat de NewsIn.
Un videoclip care prezinta in detaliu noul album Urma - Lost End Found poate fi urmarit accesand acest link: ... Despre Lost End Found Noul album a fost inregistrat in studiourile ISV , avandu-l ca inginer de sunet pe Alexandru Redes, absolvent Alchemea College of Audio Engineering.
Autorii umani au scris ceea ce Dumnezeu a vrut ca ei sa scrie, iar rezultatul a fost Cuvantul sfant si perfect al lui Dumnezeu (Psalmul 12:6; ... Vechiul si Noul Testament. Pe scurt, Vechiul Testament este istoria unui popor, iar Noul Testament - istoria unui Om.
Cum intampini noul an si ce bijuterii sa porti ca sa atragi norocul (Autor: Adrian Vrauko) Afla cum intampini noul an si ce bijuterii sa porti ca sa atragi norocul, in functie de zodie.
Cum ar arata economia Romaniei daca s-ar reunifica cu Republica Moldova Exercitiu de imaginatie: ... Eventuala unire a Romaniei cu Republica Moldova ar aduce Romaniei un plus de 3,7 mil. ... euro (4,2% din PIB-ul Romaniei) si un plus de suprafata de aproape 34.000 km patrati.
Reprezentantii a 49 de organizatii din judet au desemnat un nou Birou Permanent Judetean, in care Constantin Chirila este presedinte, iar Dumitru Bocai si Mircea Iustian prim-vicepresedinti.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat astazi pentru gandul ca nu impartaseste opiniile critice la adresa lui Ponta, aparute imediat dupa discursul acestuia in Parlament.
Dupa ce si-au adjudecat mult ravnitele locuri de parlamentari, politicienii isi bat joc de mandatele acordate, transformand legislativul Romaniei intr-un circ de prost gust.
Deputatii au adoptat ieri, cu votul majoritar asigurat de PSD, PNL, PRM si PC, o lege de modificare a Legii referendumului, care prevede ca presedintele ales in turul al doilea de scrutin poate fi demis cu majoritatea celor care se prezinta la urne.
E posibil sa preluam puterea cata vreme Basescu ramane presedinte, dar solutia e suspendarea sa/ Ponta: ... • E posibil sa preluam puterea cata vreme Basescu ramane presedinte dar ca sa nu las loc indoielior, cred ca solutia inseamna o schimbare generala care presupune suspendarea presedintelui si suspunearea la referendum.
Morbul cautarii si implicit al reorientarii a atins toate partidele parlamentare cu exceptia UDMR.
El a sustinut ca acesta "a apreciat ca ceea ce am discutat s-a pus in practica" si a anuntat ca, dupa alegerile parlamentare, va exista un ministru al Fondurilor Europene.
Cei care vad in actul de demnitate nationala de la 23 august 1944 inceputul "comunizarii" Romaniei interpreteaza incorect si abuziv faptele Fostul presedinte Ion Iliescu se declara surprins, intr-o postare pe blogul sau, de "violenta atacului verbal al presedintelui Traian Basescu impotriva Regelui Mihai", el apreciind ca presedintele si-a facut "un obicei penibil" din a-i ataca pe fostii sefi de stat ai Romaniei.
Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) va discuta astazi, de la ora 14.00, imprejurarile care justifica interimatul in exercitarea functiei de presedinte al Romaniei ca urmare a suspendarii lui Traian Basescu, informeaza Agerpres.
Fostul lider al minerilor a fost asteptat la puscarie de catre nasul sau, Fane Spoitoru si de sotia acestuia. ... Presedintele Ion Iliescu a semnat, miercuri, decretul de gratiere al fostului lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma.
Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat, sambata, ca varianta organizarii referendumului privind demiterea presedintelui suspendat Traian Basescu in doua zile ar fi "un lucru bun" si "realist".
Presedintele Traian Basescu a semnat decretul privind retragerea Ordinului National "Steaua Romaniei" in grad de Cavaler liderului PRM, senatorul Corneliu Vadim Tudor, a anuntat ieri Presedintia.
Domnule Presedinte, o sa va citesc, ca sa intelegem putin mai bine, in articolul 2 din Legea nr. ... Presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu: ... Presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu: ... Se refera la legea pentru alegerea presedintelui Romaniei. ... Presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu:
Vicepresedintele PSD Victor Ponta se opune infiintarii functiei de presedinte executiv al partidului, care, dupa decizia Biroului Executiv Central, i-ar reveni actualului presedinte, Adrian Nastase. Liderul tinerilor pesedisti a reconfirmat sambata ca va candida la Congres pentru functia de secretar general al partidului.
Secretarul general al Guvernului, Radu Stroe (foto, dreapta), se afla in incompatibilitate de functii, el fiind si presedinte al Comisiei parlamentare de control a SRI.
google-analytics.com