Cautare

18155 de rezultate pentru "noul presedinte al romaniei" (8.21 secunde)
Pöttering, care pana saptamana trecuta era presedintele Partidului Popular European (PPE, dreapta), a fost ales cu 450 de voturi din cele 689 exprimate, a anuntat decanul de varsta al Parlamentului European, socialistul italian Giovanni Berlinguer, in varsta de 82 de ani, care a prezidat sedinta.
"Am discutat despre necesitatea cresterii nivelului de performanta a justitiei romanesti, probleme legate de aderarea Romaniei la spatiul Schengen, integrarea populatiei roma, strategia energetica a UE, strategia Dunarii, summitul NATO si OSCE, Balcanii de Vest si problematica Republicii Moldova", a declarat seful statului roman.
Sedinta a fost condusa de Valer Dorneanu iar atmosfera dominanta a fost de nepasare din partea celor care stiau dinainte rezultatul alegerilor si de vadita speranta din partea celor care credeau ca se va produce in sfirsit o schimbare, tinind cont de faptul ca de data aceasta, desi si-a anuntat candidatura doar inainte de impartirea buletinelor de vot, Gheorghe Ciocan nu a fost singurul candidat la functia de presedinte a Organizatiei Judetene a PSD, ci l-a avut drept contracandidat pe Dorel Coica.
Noul Cod Silvic - intre exigentele europene si interesul national, pe care o puteti citi in continuare. ... Ne referim la ,,baietii destepti " , care in ultimii peste 20 de ani si-au construit structuri transpartinice, si au masacrat fara mila codrii Romaniei.
Excelenta Sa Presedintele Romaniei, Domnul Klaus Werner Iohannis, a declarat: ... Sunteti deja cateva mii de oameni in peste 50 de tari angrenati in acest proiect si care faceti cinste Romaniei."  Domnul Bogdan Lucian Aurescu, Ministrul Afacerilor Externe, a subliniat:
"Cum scrie negru pe alb, singurul care are dreptul sa faca propuneri este grupul senatorial al PSD", a subliniat Crin Antonescu. ... A ocupat functiile de presedinte al CFSN (Consiliul Frontului Salvarii Nationale) Stei si vicepresedinte al CFSN Bihor pana in anul 1991, cand a devenit presedinte al FSN Bihor.
Din nou presedinte al Camerei Deputatilor. ... Domnul presedinte Nastase are consolarea ca este presedinte. Al Camerei Deputatilor, nu al Romaniei, dar totusi presedinte. ... Parlamentul Romaniei a debutat cu incordare, cu circ, aplauze pentru Nastase si acuzatii pe la colturi.
Exordium ex abrupto.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
2014 se anunta un an al schimbarilor. Gica Popescu pare sa il inlocuiasca pe Mircea Sandu la sefia FRF, al fel cum Gino l-a schimbat pe Mitica de la Liga.
Liberalul Bogdan Olteanu este, incepand de ieri dupa-amiaza, noul presedinte al Camerei Deputatilor, luandu-i locul demisionarului Adrian Nastase.
Astfel, Viorel Hrebenciuc a fost ales din nou presedinte al Organizatiei judetene PSD Bacau, dupa ce in iunie anul trecut, asumandu-si rezultatele slabe inregistrate in alegerile locale, demisionase. Dintre cei 332 de votanti in cadrul conferintei judetene, doar zece nu l-au vrut presedinte pe Hrebenciuc pentru urmatorii doi ani.
A murit Ion Diaconescu Fostul presedinte al PNTCD Ion Diaconescu a murit in aceasta seara, la varsta de 94 de ani, scrie Mediafax.
Guvernul Ponta a fost aprobat de Parlament, cu 284 de voturi pentru si 92 impotriva Cabinetul Ponta a obtinut votul de incredere al Parlamentului, dupa ce ministrii propusi au fost audiati in comisii, de dimineata pana la pranz.
In aceasta declaratie doresc sa prezint cum vad eu, din perspectiva Partidului Social Democrat, deschiderea pe care Guvernul actual, mai ales Primul Ministru si Ministrul Afacerilor Externe, au realizat-o in politica relatiilor internationale ale Romaniei, precum si ce ne dorim pentru 2014 si anii urmatori in domeniul politicii externe.
Astazi, isi aniverseaza ziua de nastere Mugur Isarescu, unul dintre cei mai importanti economisti romani, care indeplineste in prezent functia de guvernator al Bancii Nationale a Romaniei. De asemenea, el a fost prim-ministru al Romaniei in perioada 22 decembrie 1999 - 28 noiembrie 2000.
Guvernul a elaborat o noua hotarire, prin intermediul careia va modifica o serie de prevederi din Titlul IX al noului Cod fiscal, publicat in "Monitorul Oficial" la 1 august.
Cinci lucrari de arta urbana vor fi pictate de catre voluntari, profesori si Ambasadori ai Culorilor Romaniei pe o suprafata de 3.800 de mp (din care 3.700 mp - vapoarele din Constanta si aprox.
Presedintele Romaniei a comis o eroare grava in indeplinirea atributiunilor sale constitutionale. ... Or, presedintele Romaniei nu si-a achitat aceasta obligatie, nici acum, si nici la prima editie a mandatului sau, preluat in 2004.
Basescu a anuntat cu voce tremuranda ca va avea miercuri o "interventie" cu romanii Cu ocazia depunerii juramantului de catre noul Ministru de Externe, Cristian Diaconescu, presedintele Traian Basescu a rostit marti primul discurs in care a facut referire la protestele care au debutat in urma cu 13 zile.
El a aratat ca noul proiect al PSD trebuie sa fie noul proiect pentru Romania.
google-analytics.com