Cautare

18152 de rezultate pentru "noul presedinte al romaniei" (3.16 secunde)
Cum se diferentiaza noul coronavirus de celelalte coronavirusuri? ... Rapoartele sugereaza ca noul virus SARS-CoV-2 este mai contagios decat cel care provoaca SARS, dar acesta provoaca simptome mai putin severe. In prezent, exista multe necunoscute cu privire la noul coronavirus. ... Coronavirusurile sunt denumite astfel datorita aspectului distinctiv al varfurilor lor;
Liderul PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, a anuntat sambata ca va candida la functia de presedinte al PSD la Congresul din 10 decembrie, urmand a-l infrunta pe Mircea Geoana, dupa ce in 2005 s-a "batut" cu Adrian Nastase pentru functia de presedinte executiv al partidului.
Presedintele Senatului, liderul PLR Calin Popescu Tariceanu, propune initierea procedurii de suspendare si demitere a presedintelui Basescu, el avansand si un calendar, vizand suspendarea in preajma datei de 23 septembrie si referendum de demitere in 2 noiembrie, ziua primului tur al prezidentialelor.
Fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, a remis o scrisoare deschisa societatii civile cu titlul: "Un presedinte demn pentru o Romanie europeana: ... In scrisoare, fostul presedinte al Romaniei il invinovateste pe actualul presedinte Traian Basescu pentru degradarea morala a societatii romanesti.
USL a intrat oficial in greva parlamentara Senatul Romaniei, aproape paralizat In premiera in Romania, Opozitia a declarat oficial greva parlamentara. ... In Senat exista un mandat al UDMR vacant, prin numirea fostului lider de grup intr-o functie la o alta institutie a statului.
Tariceanu vorbeste despre falimentul lui Traian Basescu si despre miza alegerii unui altfel de presedinte in aceasta toamna. ... In joc este viitorul Romaniei pentru urmatorii 10-15 ani, prin impactul pe care urmatorul presedinte il va avea asupra Romaniei.
Candidatul PSD la presedintie, Victor Ponta, a anuntat in urma sedintei de marti a coalitiei de guvernare, variantele sale de premier in cazul in care devine presedinte:
Fiesta, noul model din clasa mica, este conceput si creat de divizia europeana de dezvoltare a constructorului Ford si beneficiaza de stilul de design kinetic, continuand traditia inceputa in 1976. Trei motorizari pe benzina si doua diesel sunt disponibile pentru noul Fiesta.
Noul Swift, cel mai important model din portofoliul Suzuki, surprinde printr-un design revizuit, un interior modern si o dinamica pe masura brandului.
Remus Cernea, numit consilier de stat Premierul Victor Ponta a facut o serie de schimbari, miercuri, in aparatul de lucru al Guvernului. Liviu Harbuz si Remus Cernea au fost numiti consilieri de stat, se arata intr-un comunicat de presa al Guvernului.
Fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, a remis o scrisoare deschisa societatii civile cu titlul: "Un presedinte demn pentru o Romanie europeana: ... Prima parte a scrisorii este un rechizitoriu la adresa actualului presedinte Traian Basescu.
Daca dupa primul tur de scrutin PSD era sigur de victorie si se apucase deja sa faca guvernul, iata ca din nou Basescu le da planurile peste cap si in urma alegerii lui ca presedinte al tarii.
Demis miercuri din functia de presedinte al Consiliului Judetean Vrancea, pesedistul Marian Oprisan a convocat ieri-dimineata o sedinta cu sustinatorii sai din judet, insa la iesire a fost intampinat de noul presedinte al CJ, liberalul Eduard Lambrino, si el insotit de sustinatori.
Presedintele interimar al PD-L Gorj, deputatul Cosmin Popescu, si-a dat demisia din functie si asteapta ca Biroul Permanent National sa numeasca o persoana din afara Gorjului in fruntea partidului, pentru a linisti taberele celor care si-au anuntat candidatura la sefia filialei judetene.
Intr-o saptamana atat de plina de evenimente politice - doar suntem, nu-i asa, in precampanie electorala -, dar atat de goala de invataminte, o anumita declaratie a domnului presedinte Traian Basescu mi-a atras in mod deosebit atentia.
Candidatul la prezidentale va fi stabilit in urma sondajelor, iar premierul va fi dat de partidul care nu va detine candidatura pentru functia de Presedinte al Romaniei.
 Noul presedinte ales nu va avea la dispozitie decât 77 de zile înainte de a-si prelua functia, explica AFP.
Tot astazi, 25 ianuarie 2012, datoria externa a Romaniei a ajuns la aproape 100 de miliarde de euro. ... Noi, romanii, nu am dorit si nici nu am ezitat sa ne confruntam cu cea mai mare incercare financiara prin care trec statele lumii de la cel de-al Doilea Razboi Mondial.
L-a desemnat premier pe Sorin Grindeanu prin sms si a transmis cetatenilor Romaniei acest lucru prin intermediul unui comunicat de presa. Nemaiintalnit in istoria Romaniei si probabil a lumii.
Gheorghe Funar a fost ales presedinte al partidului Gheorghe Funar a fost ales presedinte al PRM, sambata, la Congresul partidului de la Alba Iulia, cu 530 de voturi din cele 667 valabil exprimate, in timp ce fostul lider al formatiunii Corneliu Vadim Tudor a fost exclus, prin vot deschis.
google-analytics.com