Cautare

715 de rezultate pentru "motiune" (2.53 secunde)
Conform vicepresedintelui PRM Lucian Bolcas, senatorii Partidului Romania Mare intentioneaza sa depuna in cursul zilei de astazi o motiune simpla vizand situatia din agricultura.
Deputatul PSD Valeriu Zgonea a declarat ieri ca partidul pe care il reprezinta a inceput „razboiul cu actuala Putere“, impotriva careia va depune cate o motiune simpla in fiecare saptamana.
Deputatii PRM vor depune joi la Camera Deputatilor o motiune simpla pe tema crizei din invatamant, prin care vor cere demisia ministrului Educatiei, Mircea Miclea, si nu cu tema „Unde sunt banii pentru casele sinistratilor“, asa cum s-a anuntat saptamana trecuta.
PSD va depune maine la Camera Deputatilor o motiune simpla avand ca tema pretul gigacaloriei, a anuntat luni, dupa sedinta Biroului Permanent National al partidului, presedintele social-democrat Mircea Geoana.
Deputatii au dezbatut ieri a doua motiune simpla din aceasta sesiune.
La Parlament a fost inregistrata si o motiune de cenzura, respinsa, de asemenea, in sedinta comuna a celor doua Camere. ... Pe parcursul sesiunii a fost dezbatuta o singura motiune simpla, vizand domeniul agriculturii.
Astfel, in prima motiune, "Iesirea de la guvernare: ... Cea de-a doua motiune a fost prezentata de vicepremierul George Copos si propune ramanerea in Coalitia de guvernamant, pentru asigurarea stabilitatii politice pentru integrarea Romaniei in UE.
S-a prezentat o motiune de iesire de la guvernare. Aceasta motiune a fost prezentata si comentata, urmind ca la Congres aceasta sa fie discutata si sa se ia o decizie.
"Este o motiune simpla, pe tema Justitiei, pe tema Monica Macovei, si are ca obiect politizarea si folosirea justitiei ca arma politica si de santaj, cazurile Dinu Patriciu, Adrian Nastase, ziaristii (unor cotidiene centrale - n.r.) si derapajele din ultima vreme de la indepenta justitiei", a declarat Ponta.
Deputatii au respins ieri o noua motiune simpla initiata de PSD si intitulata "Simptomele unei economii imbolnavite", dezbaterile fiind lipsite de interes, ca si la cele precedente.
PSD va initia o motiune de cenzura pe tema sanatatii, avand in vedere "haosul" din sistemul medical si prestatia "lamentabila" a ministrului de resort, a anuntat ieri presedintele partidului, Mircea Geoana.
"Vreau sa reconfirm ca vom pregati o motiune de cenzura, pentru ca Raportul de tara si pregatirea pentru aderare nu acopera decat o mica parte dintre problemele reale ale Romaniei.
PSD va depune saptamana viitoare o motiune simpla pe tema sanatatii si impotriva ministrului Eugen Nicolaescu. Deputatul PSD de Timis, Ovidiu Branzan, unul dintre initiatorii motiunii, a declarat ca va fi inceputa o campanie de strangere de semnaturi in toata tara pentru demiterea lui Nicolaescu.
El a precizat ca PRM va spune saptamana viitoare ce va face, daca va sustine o motiune de cenzura. "Daca PSD introduce, fara acordul si semnaturile noastre, o motiune de cenzura, va fi ca un avion fara o aripa", a opinat liderul PRM.
Presedintele PNL de rit nou, Ludovic Orban, ne anunta cu o mutra razboinica si grava ca liberalii vor depune o motiune de cenzura, pentru ca motiunea de cenzura este cea mai puternica arma a opozitiei.
Astfel, toti ministrii vizati vor raspunde personal criticilor din motiune, iar social-democratii care absenteaza de la dezbaterile asupra motiunii vor fi aspru sanctionati.
Dupa cum era de asteptat, si cea de-a treia motiune de cenzura a PSD la adresa Cabinetului Tariceanu a fost respinsa ieri de camerele reunite ale Parlamentului.
Daca motiunea PC aparea, la depunere, ca un gest absurd, avand in vedere ca era o motiune a Puterii impotriva Puterii, acum demersul conservatorilor a devenit nerealizabil, deoarece cei 14 deputati PSD care sustineau motiunea PC impotriva lui Markó Béla si-au retras semnaturile, in urma deciziei conducerii partidului.
Platformistii, somati sa renunte la motiune Totodata, liderii PNL le-au cerut ieri platformistilor sa renunte la santajul cu motiunea de cenzura si sa nu mai faca presiuni asupra PNL, ei afirmand insa ca nu sunt dispusi sa negocieze sprijinul pentru Cabinetul Tariceanu.
"O motiune antimotiuni" Totodata, el a explicat ca varianta propusa de organizatori pentru CNC si Congres - modificarea Statutului, urmata de alegerea forurilor de conducere dupa vechiul Statut - "este lipsita de logica politica, nestatutara si nelegala". ... Cu alte cuvinte, este "o motiune antimotiuni", a precizat Ciorbea.
google-analytics.com