Cautare

715 de rezultate pentru "motiune" (2.86 secunde)
PNL intentioneaza sa depuna motiune de cenzura si sa conteste asumarea la Curtea Constitutionala Ioan Oltean = Roberta Anastase O lege extrem de importanta, o lege care schiteaza traseul viitoarelor generatii ale Romaniei, a fost adoptata ilegal joi in Parlament.
E vorba de schimbarea premierului Boc, dar nu la initiativa opozitiei, prin motiune de cenzura, ci in urma unui semnal oficial, venit de la Cotroceni, menit sa arate poporului ca tot acolo se afla jupanul.
E vorba de schimbarea premierului Boc, dar nu la initiativa opozitiei, prin motiune de cenzura, ci in urma unui semnal oficial, venit de la Cotroceni, menit sa arate poporului ca tot acolo se afla jupanul.
"Noi am propus ca proiectul de lege si angajarea, pentru ca a fost declarata neconstitutionala, sa fie retrimise la guvern, iar colegii de la PNL si-au si retras semnaturile de pe motiune", a adaugat Mircea Dusa.
"Daca guvernul isi va angaja intr-adevar raspunderea in fata parlamentului pentru Codul Muncii, atunci USL depune o motiune de cenzura.
Opozitia a anuntat ca, imediat dupa angajarea raspunderii, depune o motiune de cenzura impotriva Cabinetului Boc.
Theodor Stolojan a precizat ca, deocamdata, nu a semnat nicio motiune de sustinere a unei candidaturi la sefia PDL, dar a amintit ca a spus intotdeauna ca, daca Emil Boc va candida, il va sustine pentru presedintia partidului.
• Nu stiu daca 5 sau 6 sau 7 aprilie, in orice caz, la inceputul lunii aprilie, motiunea va fi gata si va fi anuntata, acum inca se lucreaza la ea, este o motiune de dreapta, la care au lucrat foarte mult Sorin Frunzaverde si Vasile Blaga.
Liderii USL vor decide daca depun motiune la angajarea raspunderii pe Codul de dialog social.
In alta ordine de idei, Geoana a calificat drept intemeiata decizia USL de a nu depune motiune de cenzura la angajarea raspunderii Guvernului pe legea salarizarii profesorilor, insa a mentionat ca, din punctul sau de vedere, opozitia ar putea depune o astfel de motiune la angajarea raspunderii Executivului pe Codul de dialog social.
Ponta mai spune ca USL va depune o motiune simpla impotriva ministrului de Interne, Traian Igas, subiectele fiind legate de violentele publice si de organizarea recensamantului.
USL a depus la Senat o motiune simpla impotriva ministrului Traian Igas Liderul grupului PNL din Senat, Puiu Hasotti, a anuntat, marti, ca un grup de 55 de senatori ai PSD si PNL au semnat si depus la Biroul Permanent o motiune simpla intitulata "Siguranta lui Igas, nesiguranta cetateanului", potrivit Mediafax.
PNL loveste Guvernul Ponta cu motiune de cenzura Crin Antonescu, a declarat, marti, la capatul sedintei Biroului Politic National al PNL, ca liderii liberali au votat in favoarea depunerii unei motiuni de cenzura impotriva guvernului "Ponta-Ghita-Hunor".
Aceasta motiune, cel putin din partea domnilor liberali, este un semnal si o proba de inconsecventa politica.
Liberalii se chinuie sa-si testeze majoritatea, sa-si pregateasca terenul pentru o motiune de cenzura prin care sa dea jos Guvernul Ponta, pesedistii nu se lasa, ba chiar au planuit si ei un joc la schimb, si anume sa iasa din plen cand va veni momentul votului.
Dupa ce saptamana trecuta au atacat cu o motiune simpla domeniul muncii si protectiei sociale, gestionat de unul dintre cei mai performanti ministri ai cabinetului, gherila liberala continua cu o anuntata motiune pe tema absorbtiei fondurilor europene.
(2)Camera Deputatilor sau Senatul poate adopta o motiune simpla prin care sa-si exprime pozitia cu privire la o problema de politica interna sau externa ori, dupa caz, cu privire la o problema care a facut obiectul unei interpelari Totodata, potrivit art.
Insa, cu toata "experienta" acumulata, liberalul Bogdan Olteanu n-a putut baga mana in foc pentru cea de-a cincea motiune de cenzura pe care PSD-ul a anuntat ca o va depune azi la presedintii celor doua Camere ale Parlamentului.
Opozitia a depus in Parlament "Motiunea Romaniei majoritare, motiune populara", care vizeaza demiterea Guvernului Boc pentru "dezastrul economic", dar si pentru ca Romania se imprumuta 52 de milioane euro pe zi. ... "Sunt uniti de o nevoie stringenta, pe care o afirmam in aceasta motiune:
USL a depus la Senat o motiune simpla pe Agricultura. 58 de senatori (38 PSD si 20 PNL) au depus miercuri, la Senat, o motiune simpla pe Agricultura intitulata "Agricultura, falimentara dar politizata".
google-analytics.com