Cautare

715 de rezultate pentru "motiune" (2.59 secunde)
Anterior luarii acestei decizii, vicepresedintele Senatului, Teodor Melescanu, a declarat ca reprezentantii PD-L au propus in cadrul sedintei Birourilor Reunite ca opozitia sa depuna o singura motiune, la asumarea raspunderii Guvernului.
Liderul social-democrat a anuntat ca PSD a decis sa depuna o motiune de cenzura chiar daca nu va reusi sa stranga 236 de semnaturi, necesare demiterii Guvernului. "Avem dreptul la o motiune de cenzura pe sesiune.
Liderul social-democrat a anuntat ca PSD a decis sa depuna o motiune de cenzura chiar daca nu va reusi sa stranga 236 de semnaturi, necesare demiterii Guvernului. "Avem dreptul la o motiune de cenzura pe sesiune.
Liderul deputatilor PSD, Mircea Dusa (foto), a anuntat joi, la Parlament, ca opozitia va depune o noua motiune de cenzura impotriva Cabinetului Boc, avand ca tema Legea educatiei, el dand asigurari ca, pana vineri, textul ce va fi redactat de fostul ministru al Invatamantului, Ecaterina Andronescu, va intruni toate semnaturile necesare.
Crin Antonescu, presedintele PNL, a declarat imediat ca "o motiune de cenzura se impune de la sine".
Social-democratul, presedinte al Comisiei de politica externa, a aratat ca, potrivit procedurii, presedintele Senatului trebuie sa verifice daca aceasta motiune este regulamentara si sa anunte ziua de dezbatere.
USL va depune o noua motiune pe tema etnobotanicelor. Parlamentarii Uniunii Social Liberale vor depune marti, in Parlament, o noua motiune pe tema etnobotanicelor, cu un alt titlu, a anuntat, luni, presedintele Partidului Conservator (PC), Daniel Constantin.
Nu doar printr-o declaratie politica rostita de la tribuna Parlamentului sau la televizor, ci printr-o motiune de cenzura, Opozitia intelegand sa foloseasca in acest fel unicul glont pe care il avea in aceasta sesiune parlamentara.
Surdu a lucrat pana in ultima clipa la o motiune pe agricultura, colegii o vor prelua.
Guvernul nu se va mai confrunta cu nici o motiune de cenzura in urma declaratiei politice facute in Parlament de premierul Calin Popescu-Tariceanu.
Potrivit acestuia, depunerea motiunii de cenzura de catre PSD "serveste intereselor" lui Traian Basescu si ale PD, iar conservatorii nu vor vota o astfel de motiune pe care o considera "inoportuna" si "neavenita". ... "Personal, nu cred ca va trece aceasta motiune.
Cu putina vreme in urma, PSD si-a anuntat intentia de a initia o motiune pe tema medicamentelor compensate. ... El si-a anuntat colegii din Galati ca PSD pregateste inca o motiune, pe probleme de agricultura. ... Vom pregati o motiune pe probleme de agricultura pentru ca situatia este absolut ingrozitoare.
Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat ieri, la Senat, ca liberalii pregatesc o motiune simpla pe tema educatiei, pe care ar putea sa o finalizeze pana la inceputul saptamanii viitoare.
Presedintele PD Constanta, deputatul Stelian Dutu, a dat ieri de inteles ca parlamentarii democrati ar putea vota o motiune simpla a PSD referitoare la criza din sanatate.
Luati in calcul ca in sesiunea parlamentara care incepe maine sa depuneti o motiune de cenzura? ... Veti prelua mesajele protestatarilor in aceasta motiune? ... Sunt mesaje care trebuie preluate si in motiune, si in programul de guvernare.
In octombrie 2009, o motiune de cenzura a trecut, iar premierul Emil Boc a ramas interimar, pana la alegeri. ... USL are nevoie de voturile a 231 de senatori si deputati, care ar trebui sa voteze DA la motiune. ... "Da, votez la motiune!" UPDATE 14:
PSD a decis sa depuna o motiune de cenzura impotriva Guvernului Tariceanu, daca acesta va ocoli Parlamentul prin emiterea de ordonante de urgenta sau isi va asuma raspunderea guvernamentala.
Boc a declarat ieri ca ar putea sa depuna o motiune pana la 6 iunie. “Deocamdata, este prematur sa spun daca va fi o motiune social-democrata sau una populara.
Intrebat de ce numai actualul presedinte interimar al PD, Emil Boc, va depune o motiune populara la Conventia Nationala, fruntasul democrat a spus ca, in urma dezbaterilor nenumarate din partid, inclusiv asupra unui document similar al lui Adriean Videanu si asupra intentiei lui Cezar Preda de a depune o motiune social-democrata, s-a decis ca motiunea sa fie asumata integral de Boc.
Crin Antonescu a declarat ca deputatul Cristian Boureanu si-a anuntat deja intentia de a sustine o motiune de cenzura care sa duca la demiterea Guvernului. In opinia acestuia, ar mai putea vota pentru motiune deputatii Raluca Turcan si Mona Musca.
google-analytics.com