Cautare

715 de rezultate pentru "motiune" (3.52 secunde)
Vicepresedintele PNL Mihai Voicu a declarat marti la RFI ca liberalii vor vota orice motiune de cenzura depusa de PSD, care sa duca la caderea Guvernului Boc, si nici nu se vor uita "foarte mult" la textul documentului.
USL va depune motiune de cenzura. Uniunea Social Liberala va depune motiune de cenzura, in urma angajarii raspunderii Guvernului pe proiectul noului Cod al muncii, a anuntat, luni, presedintele PNL, Crin Antonescu, co-presedinte al USL.
El a mai spus ca aceasta motiune va ‘limpezi‘ lucrurile si se va vedea foarte clar cine este impotriva modificarilor propuse de Guvern la Codul muncii.
USL intentioneaza sa depuna o motiune simpla la Senat privind resursele naturale Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat luni ca Uniunea Social Liberala intentioneaza sa depuna la Senat o motiune simpla pe tema resurselor naturale.
Opozitia il ameninta pe Ungureanu cu o motiune la Senat Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat ca opozitia ia in calcul depunerea unei motiuni simple impotriva Guvernului, in eventualitatea in care prim-ministrul Mihai Razvan Ungureanu va ceda presiunilor din coalitie si va aloca fonduri pentru primarii puterii.
O motiune de cenzura doar ca sa fie.
Senatorul DARIUS BOGDAN VALCOV a sustinut o declaratie politica intitulata "O motiune de cenzura careia i s-a gresit adresantul", pe care o puteti citi in continuare.
Pentru Adrian Nastase, inchiderea fabricii Nokia reprezinta o motiune de cenzura la adresa Guvernului Inchiderea fabricii Nokia reprezinta o motiune de cenzura la adresa Guvernului si reprezinta totodata o dovada ca economia tarii nu merge, ca investitorii nu sunt bine tratati, iar munca este mult prea impozitata in Romania, afirma sambata fostul premier Adrian Nastase, presedinte al Consiliului National al PSD, pe blogul personal.
Dupa cum a anuntat la inceputul saptamanii, PSD a depus la Camera Deputatilor prima motiune simpla din actuala legislatura numita “Deprofesionalizarea si politizarea administratiei publice, principii ale guvernarii Tariceanu“.
Iliescu a precizat, referindu-se la intentia lui Mircea Geoana de a depune o motiune de cenzura care sa aiba ca rezultat caderea Guvernului, ca, "mai degraba" de la Cotroceni, PSD se poate astepta la schimbarea actualului prim-ministru.
Pentru a sanctiona erorile facute de actuala guvernare in cele 500 de zile de cand se afla la putere, Cristian Diaconescu a spus ca PSD va depune pana cel tarziu miercuri o motiune de cenzura.
Fostul vicepresedinte PSD Ion Solcanu a declarat ieri ca imediat dupa infiintarea partidului liberal al lui Theodor Stolojan PSD ar putea initia o motiune de cenzura pentru caderea Guvernului.
Este stiut ca la finele saptaminii trecute fostul ministru Mihai Tanasescu, prezent la Galati, a anuntat ca PSD va depune in aceasta saptamina o motiune de cenzura daca primul ministru nu va veni sa prezinte o noua formula de guvern.
O motiune simpla, doar un semnal de alarma "Prin aceasta motiune speram ca ministrul Hardau sa fie demis pentru a nu compromite viitorul european al unei intregi generatii si pentru a nu distruge definitiv reputatia scolii romanesti", se mai arata in textul motiunii initiate de PSD.
Social-democratii, prin grupul lor de la Cluj, identifica mai multe motive pentru care o motiune de cenzura privind caderea Guvernului ar fi iminenta.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, nu a scapat nici ieri ocazia de a critica ideea lui Geoana de a promova o motiune de cenzura care ar duce la alegeri anticipate.Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a reiterat ieri, la lucrarile Scolii de vara a Tineretului Social-Democrat, ca o eventuala motiune de cenzura nu ar fi benefica PSD si a recomandat formatiunii sa demareze consultari cu partidele pentru a analiza oportunitatea acestui demers. "Nu cred ca motiunea e benefica pentru PSD" Ion Iliescu si-a exprimat din nou reticenta ca PSD ar putea profita cumva de depunerea motiunii de cenzura si a recomandat formatiunii sa aiba consultari cu partidele si sa se uite mai atent la situatia din tara inainte de a continua aceasta actiune."Nu cred ca motiunea e benefica pentru PSD.
Deputatul PD-L Sorin Paveliu a solicitat, marti, premierului Calin Popescu-Tariceanu, sa infiinteze comisia pentru acreditarea spitalelor, conform hotararii de guvern adoptate in 2006, in caz contrar PDL urmand sa depuna in toamna o motiune simpla pe aceasta tema.
Deputatul social-democrat Iulian Iancu a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca PSD ar putea depune motiune de cenzura daca Guvernul nu revine aspura propunerii de initiere a unui "campion energetic", prin comasarea Hidroelectrica si a complexurilor energetice Rovinari si Turceni.
Dupa spusele lui, este o motiune foarte importanta pe care a sustinut-o in Biroul Permanent National, fiind si prima motiune depusa de PD-L si avand drept scop atragerea atentiei asupra responsabilitatii pe care o are Guvernul Tariceanu.
Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a declarat joi seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca formatiunea pe care o conduce va vota cu certitudine o eventuala motiune de cenzura depusa de PSD.
google-analytics.com