Cautare

240 de rezultate pentru "morar" (3.59 secunde)
"Dosarul Zambaccian, in regia lui Daniel Morar, este precum referendumul din Transnistria: Rezultatul se stie dinainte. Dosarul Zambaccian, devenit intre timp dosarul "Termopanul si pixul", este un dosar politic murdar, un dosar impotriva unui adversar politic.
"In mod evident, s-a dorit ca inainte de 1 ianuarie 2007 sa fie realizat angajamentul luat de Monica Macovei si de Daniel Morar la Bruxelles", a mai spus social-democratul.
Pe de alta parte, deputatul PD Stelian Dutu sustine ca "nu intamplator trei procurori, in frunte cu Daniel Morar, au gestionat acest dosar".
Danut Apetrei (Ministerul Agriculturii), Cosmin Popescu (Ministerul Economiei si Comertului), Ioan Ion (MApN), Maria Muga (Ministerul Muncii), Daniela Andreescu (Ministerul Muncii), Catalin Danila (Ministerul Muncii), Constantin Dascalu (Ministerul Transporturilor), Ion Andreica (Ministerul Transporturilor), Mircea Toader (Ministerul Administratiei si Internelor), Bogdan Dragoi (Ministerul Finantelor Publice), Matei Dumitru (Ministerul Educatiei), Vasile Nistor (Relatia cu Sindicatele), Petrisor Morar (Secretariatul pentru Revolutionari).
Secretarii de stat reprezentanti ai Partidului Democrat eliberati din functie prin decizia premierului Tariceanu sunt Matei Dumitru (Ministerul Educatiei si Cercetarii), Vasile Nistor (Departamentul pentru Dialog Social), Pe-trisor Morar (Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor din Decembrie 1989), Constantin Dascalu (Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului), Cosmin Mihai Popescu (Ministerul Economiei si Comertului), Danut Apetrei (Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale), Mircea Nicu Toader (Ministerul Administratiei si Internelor), Ioan Ion (Ministerul Apararii), Daniela Nicoleta Andreescu (Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei), Maria Muga (Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei), Catalin-Ionel Danila (Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei) si Ioan Andreica (Ministerul Transportu-rilor, Constructiilor si Turismului).
Aceasta este de parere ca cea mai mare pierdere care ar putea fi inregistrata in aceasta batalie este inlocuirea celor doi procurori generali, Kövesi si Morar, eventual printr-o revocare a acestora de catre presedintele interimar sau prin modificarea de catre Parlament a legii de numire in functii a acestora.
Pe blogul sau, Nastase il acuza pe Geoana de complicitate cu cei care ii instrumenteaza dosare politice, lucru pe care - spune fostul premier - actualul presedinte al PSD nu putea sa-l stie decat de la seful DNA, Daniel Morar, sau direct de la presedintele Basescu.
Vedem ca exista pericolul ca Parchetul si DNA-ul sa continue sa se implice major in jocul politic, sa dea drumul din nou pe surse la informatii care sunt de natura sa prejudicieze imaginea unor oameni si sa continue practica coincidentelor", a declarat vicepresedintele PNL, referindu-se la solicitarea adresata presedintelui Traian Basescu de catre seful DNA, Daniel Morar.
Un alt reprezentant al conservatorilor, deputatul Ioana Iova Popescu, apreciaza ca procurorul-sef al DNA, Daniel Morar, "il slujeste" pe Traian Basescu si "desfasoara o actiune deplorabila de murdarire a ministrilor Cabinetului Tariceanu".
El a mai precizat ca va trimite luni o cerere procurorului-sef al DNA, Daniel Morar, solicitand sa fie informat daca impotriva lui s-a dispus inceperea cercetarea penala sau daca s-au efectuat acte premergatoare inceperii urmaririi penale de catre procurorii DNA.
zona Alesd, Dumitru Voloseniuc - titular si Florin Morar - rezerva; zona Marghita, Ovidiu Bezi - titular si Daniel Negrean - rezerva;
"Daniel Morar i-a trimis o hartie, despre care nu stiu nimic, lui Traian Basescu.
Indiferent de cate expertize va decide Daniel Morar pentru a spala acest dosar, suspendarea cercetarii penale a lui Basescu, pe motiv de imunitate prevazuta in Constitutie, afecteaza credibilitatea justitiei si poate crea dificultati in ceea ce priveste continutul raportului Comisiei Europene privind progresul Justitiei in tara noastra dupa ce ne-a parasit Monica Macovei", afirma Adrian Nastase pe blogul sau.
Potrivit lui Nastase, din momentul in care Traian Basescu a cerut sa fie schimbati presedintii celor doua Camere, ceea ce, in opinia sa, "era absolut aberant", a inceput, "cu o echipa pe care a pregatit-o" si care era "legata uneori si de zonele media", sa pregateasca "o campanie permanenta care a insemnat inclusiv numirea lui Daniel Morar, modificarea legilor, a Legii raspunderii ministeriale, toate aceste chestiuni care incep sa se demonteze acum pas cu pas".
Iordache a aratat ca recomandarea Comisiei juridice facuta plenului Camerei are la baza doua elemente.Primul tine de faptul ca sesizarea nu a fost facuta de procurorul general, ci de seful DNA, Daniel Morar, iar, in urma solicitarii exprese a Comisiei juridice, procurorul general Laura Codruta Kovesi nu a raspuns, astfel incat s-a considerat ca nu si-a insusit materialele inaintate de catre Parchet.
El a apreciat ca sesizarea la adresa fostului prim ministru a fost neconstitutionala, deoarece a fost semnata de seful DNA, Daniel Morar, desi trebuia semnata de procurorul sef al Parchetului de pe langa ICCJ, Laura Codruta Kovesi.
PC solicita dezbaterea si adoptarea cu celeritate, de catre Senat, a propunerii legislative apartinand conservatorilor privind modificarea legii 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, astfel incat inlocuitorul sefului DNA, Daniel Morar, adjunctii sai si sefii de sectii sa fie numiti la propunerea CSM.
Ar fi ideal daca s-ar dezbate de urgenta o asemenea lege, mai ales in contextul dezbaterilor despre activitatea lui Daniel Morar.
"Slugoiul sef de la DNA, procurorul domnului Basescu, ma refer la domnul Morar, a cerut la Curtea de Apel Constanta o suspendare provizorie a executarii sentintei prin care eu am castigat daune si i-am obligat sa imi arate ce pregatire profesionala au acei specialisti care spun ca as fi furat 100 de milioane", a declarat Radu Mazare saptamana trecuta.
Cu toate acestea, este de asteptat si o discutie referitoare la sefia DNA, in conditiile in care mandatul lui Daniel Morar expira azi si majoritatea partidelor parlamentare, cu exceptia PD-L, s-au declarat impotriva reconfirmarii acestuia.
google-analytics.com