Cautare

241 de rezultate pentru "morar" (4.01 secunde)
Emisiunea matinala de la Smart FM este intre orele 8:00-11:00, iar Mihai Morar si Daniel Buzdugan trancanesc la Morning ZU, in fiecare dimineata, de luni pana vineri, intre 06:30-10:00.
Daniel Morar a fost sanctionat prin clasica promovare, fiind trimis la Curtea Constitutionala pentru urmatorii noua ani. ... Kovesi n-a fost niciodata in relatii prea bune cu Morar.
La sediul Parchetului National Anticoruptie a avut loc, marti, ceremonia de instalare a noului procuror general al PNA, Daniel Morar.
Vicepresedintele PD Bistrita-Nasaud, Liviu Ciupe, a declarat ieri ca a decis sa nu mai mai demisioneze din PD, asa cum anuntase in cazul numirii in functia de sef al PNA a procurorului Daniel Morar, pentru a nu-i da satisfactie acestuia din urma.
Morar si Macovei nu onoreaza nici a doua invitatie a Comisiei de Abuzuri In alta ordine de idei, Monica Macovei si seful Departamentului National Anticoruptie, Daniel Morar au anuntat ca nu vor da curs nici de aceasta data invitatiei Comisiei de Abuzuri din Camera Deputatilor.
Comisarul european pentru Justitie si Afaceri Interne, Franco Frattini, a declarat intr-un interviu acordat Agentiei Reuters ca ar dori ca Guvernul de la Bucuresti sa il sprijine pe procurorul general anticoruptie, Daniel Morar, in demersurile acestuia de continuare a anchetelor in dosarele importante.
Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Daniel Morar, a anuntat luni ca nu ia in calcul niciuna dintre propuneri continute in declaratia ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, facuta in aceeasi zi.
Senatorul PC Marius Marinescu a declarat marti, in plenul Senatului, ca procurorul-sef al DNA, Daniel Morar, este incompetent, santajabil si dirijabil politic.
Basescu a ajuns pana acolo incat sa ceara clar si fara echivoc ca Daniel Morar sa fie numit procuror general, asta desi, potrivit legii, el nu trebuie sa faca niciun fel de propunere.
Iuliu Oprea, Neag, Da Silva, Grecu, Achim, Pires, Morar Cfr Cluj Felgueiras, Ivo Pinto, Sare, Muresan, Deac, Valente, Maah, Piccolo, Cadu, Rui Pedro, Camora Rezerve: ... BOMBA Morar de la 25 de metri, portarul respinge in corner! ... Cursa superba a lui Morar incheiat cu sut respins de Felgueiras in lateral!
Mihai Morar are o noua pasiune si anume sa combine vedete in cadrul unor dueluri muzicale numite Jam Session ZU.
Misha s-a simtit ingrozitor, ieri seara, la decernarea unor trofee muzicale, dupa ce Mihai Morar a facut un misto crunt de ea!
Dosarul "Referendumul", pornit din ordinul lui Basescu de procurorii-slugi de pe filiera Macovei-Morar-Kovesi, trimite in judecata 75 de inculpati. ... Procurorii lui Daniel Morar au organizat celebrele "curti itinerante", care au introdus ca procedura juramantul pe capota.
Inceputul i se datoreaza lui Daniel Morar, DNA trecand pe linie moarta dosarul "Flota" prin invocarea unei asa-zise imunitati prezidentiale. Teza lui Morar a fost preluata si de Codruta Kovesi dupa ce a preluat conducerea Directiei Nationale Anticoruptie.
Declaratiile unor asemenea insi n-au nici valoarea hartiei igienice de la WC-ul lui Daniel Morar. ... Inclusiv ce poate trece prin capsorul de virgina al lui Daniel Morar. ... Prin asta, Daniel Morar a incercat sa iasa dintr-o incurcatura.
Fostul sef al DNA si judecator al CRR, Daniel Morar, arunca bomba!
Liderul PC Dan Voiculescu a declarat marti ca saptamana viitoare il va da in judecata pe seful DNA Daniel Morar pentru abuz in serviciu contra intereselor persoanei, referindu-se la dosarul in care este invinuit, alaturi de George Copos si de fiica sa Camelia Voiculescu, pentru spalare de bani.
Schimbarea lui Daniel Morar de la sefia DNA este apreciata de comisarii europeni drept o masura care ar putea avea un impact negativ in lupta anticoruptie. ... Suspendarea lui Morar In plus, noteaza raportul, o serie de evenimente recente ar putea sa aiba un impact negativ in lupta impotriva coruptiei:
In urma cu o saptamana, ministrul Justitiei, Predoiu, anunta ca propune pentru sefia Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) pe procurorul Monica Serbanescu, iar pe Daniel Morar pentru postul de Inalt Reprezentant al Ministerului Justitiei la Bruxelles sau pentru cel de adjunct al DNA. Daniel Morar a refuzat ambele propuneri.
La acest seminar, la care a luat parte si un reprezentant al Gazetei de Sud, s-au aflat printre invitati Daniel Morar, procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), Horatiu Baias, procuror DNA, Livia Saplacan, purtatoare de cuvant a DNA, judecatorul Cristian Danilet, vicepresedintele SoJust, Laura Stefan, coordonator anticoruptie in cadrul Societatii Academice Romane (SAR), dar si cunoscutul jurnalist de investigatii transfrontaliere Paul Radu.
google-analytics.com