Cautare

1351 de rezultate pentru "moldova" (2.76 secunde)
Potrivit www.9am.ro, politica europeana a actualei Aliante de guvernare din Republica Moldova afecteaza minoritatea rusa si poate sa "genereze un val masiv de refugiati rusi" inspre Transnistria, scrie publicatia rusa Nezavisimaia Gazeta.
Moldova, cu privire la ajutorul nerambursabil si multe altele. ... Moldova, prin proiecte fezabile si aprobate dupa standardele europene. ... In replica, Marian Lupu i-a multumit sefului statului roman pentru ajutorul dat Republicii Moldova, mai ales in contextul crizei economice. ... Moldova.
La Sulina, Presedintele Romaniei i-a batut obrazul primului ministru al Republicii Moldova. ... Conform afirmatiei locatarului de la Cotroceni, Guvernul Republicii Moldova a luat decizia de a schimba denumirea unui manual din "Istoria Romanilor" in "Istoria".
Republica Moldova marcheaza astazi 200 de ani de la semnarea Tratatului de Pace de la Bucuresti, care a consemnat cedarea de catre fostul Imperiu Otoman Imperiului Rus a partii de est a Tarii Moldovei - aproximativ cu actualul teritoriu al Republicii Moldova.
Aflat in vizita la Chisinau, Manfred Grund, membru al Comisiei de politica externa al Bundestag-ului german si presedinte al Forului Germania-Moldova de la Berlin a declarat in cadrul Clubului de presa de la Chisinau ca Republica Moldova si-ar putea atinge obiectivele de integrare in Uniunea Europeana chiar daca nu ar reusi sa reintegreze teritoriul transnistrean, conflictul transnistrean ramanand nerezolvat.
Moldova nu este romaneasca, iar Transnistria trebuie sa beneficieze de un statut special. ... Chiar daca suntem state diferite, noi si Republica Moldova, Moldova este la fel de romaneasca cum este si Romania. ... cel mai important aliat strategic al Romaniei, Statele Unite, au considerat intotdeauna ca Transnistria apartine Republicii Moldova.
Astfel, piata romaneasca a fost invadata cu tigari de contrabanda marca Doina, Plugaru, Saint George si altele, aduse clandestin pe filiera estica dinspre Ucraina si Republica Moldova.
Aproximativ 40.000 de turisti din Republica Moldova vor veni in acest an in Romania, in crestere cu 30% fata de nivelul din 2007, sustine Mariana Iuga, seful Biroului de Turism al Romaniei la Chisinau.
Este vorba despre hotelul Moldova, detinut de fostul revolutionar Dan Iosif, pe care Marian Iancu si Emil Rosianu de la Poli Timisoara il vor transforma intr-un bloc de apartamente de vacanta cu 15 etaje.
Coca-Cola HBC va transfera liniile de productie ale fabricii din Iasi in Republica Moldova si productia din Floreni, judetul Suceava, la unitatea invecinata, din Poiana Negri, a anuntat, joi, compania.
Alina Pesu a arbitrat primele sale meciuri internationale la un turneu international de fotbal feminin, U17, desfasurat recent in Republica Moldova.
S-a deschis partia din statiunea Slanic-Moldova (Autoare: ... s-a deschis partia de ski Nemira din statiunea Slanic-Moldova. ... Partia din Slanic Moldova este prevazuta cu telescaun, instalatie de inzapezire artificiala, are o lungime de 1.
Moldova s-a clasat pe locul 11, obtinand 71 de puncte.
Mihai castiga fara drept de apel si la 1 noiembrei 1599 intra triumfator in Alba-Iulia, in timp ce ghinionistul Andrei Batory este prins si ucis de secui pe cand incerca sa treaca in Moldova.
In anul 1848 s-a realizat uniunea vamala intre Moldova si Tara Romaneasca, in timpul domniilor lui Mihail Sturdza, respectiv Gheorghe Bibescu.
Directorul Liceului a fost arestat dupa ce ridicase, legal, de la Ministerul Educatiei al Republicii Moldova, bani pentru plata datoriilor institutiei la chirie si utilitati, precum si pentru salariile profesorilor.
Bucurestenii se vor intalni pe Soseaua Kiseleff, de unde vor porni in mars pentru a cere Unirea cu Republica Moldova, vazuta de organizatori ca singura solutie pentru cetatenii de peste Prut in actualul context geopolitic.
Pana in prezent, hotelurile care s-au inscris in program sunt din Baile Felix, Baile Herculane, Baile Olanesti, Baile Tusnad, Calimanesti Caciulata, Covasna, Lacul Sarat, Moneasa, Pucioasa, Sinaia, Slanic Moldova, Tusnad, Vatra Dornei, Sovata.
Cetatea Neamt sau Cetatea Neamtului este o cetate medievala din Moldova situata in apropierea orasului Targu Neamt si la aproximativ 46 km de orasul Piatra Neamt. ... Cetatea Neamtului a fost construita in timpul lui Petru Musat (1375-1391), in perioada consolidarii statului medieval Moldova.
Care va fi soarta noului guvern de la Chisinau Pe parcursul unui an Republica Moldova s-a asemanat cu o tara din Africa, unde guvernele se succed de cateva ori pe an sau chiar pe luna. ... Moldova in ultimele 12 luni.
google-analytics.com