Cautare

1351 de rezultate pentru "moldova" (3.03 secunde)
In Transilvania PSD-ul nu a reusit sa castige, a continuat insa sa castige in zonele mai sarace, cu un spirit comunitar mai slab, cu un electorat mult mai dependent si mai imbatranit, in Moldova si in sudul tarii.
Presedintele moldovean, Vladimir Voronin, a acuzat Romania, intr-un interviu acordat unui portal in limba rusa, de amestec in afacerile interne ale Republicii Moldova, iar ambasadorul roman la Chisinau a fost convocat la MAE moldovean, dupa un interviu acordat de Ion Caramitru presei moldovene.
Mircea Geoana a apreciat ieri rolul pe care PSD l-a avut in decizia luata de Internationala Socialista de a primi Partidul Democrat din Republica Moldova printre membrii sai.
Surse oficiale au declarat pentru Mediafax ca CSAT va discuta si pe tema relatiilor cu Republica Moldova, in special privind consecintele deciziei autoritatilor de la Chisinau de a declara persona non grata doi diplomati romani. ... Seful statului a argumentat ca Romania are relatii speciale cu Republica Moldova.
Dosarele sensibile din relatiile dintre Romania si Republica Moldova nu pot fi solutionate prin vizite-fulger, de genul celei efectuate miercuri la Chisinau de Traian Basescu, insa este de asteptat o incalzire a relatiilor dupa aceasta vizita, afirma mai multi experti de la Chisinau.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, miercuri, ca presa comunista din Republica Moldova face campanie "desantata" candidatului PD-L pentru Parlamentul Romaniei, Eugen Tomac, consilier prezidential al lui Traian Basescu, in timp ce candidatului PSD i se aresteaza colaboratorii.
Liderul transnistrean Igor Smirnov (foto) a declarat joi, la Moscova, ca transnistrenii vor fi liberi sa voteze in cadrul alegerilor legislative din 5 aprilie din Republica Moldova. ... Potrivit lui Smirnov, de obicei, la alegerile din Republica Moldova participa intre 3.
Camera inferioara a Parlamentului britanic a lansat o motiune parlamentara de sustinere a eforturilor Republicii Moldova in vederea realizarii obiectivelor de integrare europeana si reintegrare a tarii, potrivit unui comunicat al Ministerului de Externe de la Chisinau.
Partidul Social-Democrat din Republica Moldova, condus de fostul premier Dumitru Braghis (foto), propune o noua solutie pentru conflictul transnistrean: ... Liderul PSD, Dumitru Braghis, a declarat vineri intr-o conferinta de presa ca Republica Moldova detine toate parghiile legale, conform dreptului international, sa gestioneze teritoriul Transnistriei si intreaga infrastructura a regiunii.
Comunistii din Republica Moldova au castigat alegerile cu 45,5% din voturi, potrivit rezultatelor sondajului efectuat la iesirea de la urne, ceea ce le asigura 56 de locuri in viitorul Parlament.
Comunistii din Republica Moldova au castigat alegerile cu 45,5% din voturi, potrivit rezultatelor sondajului efectuat la iesirea de la urne, ceea ce le asigura 56 de locuri in viitorul Parlament.
Purtatorul de cuvant al PNL, Varujan Vosganian, a declarat marti, cu referire la violentele din Republica Moldova, ca scenele transmise de televiziuni ii amintesc de decembrie 1989, iar declaratiile lui Vladimir Voronin de cele ale lui Nicolae Ceausescu, inaintea "masacrelor" din urma cu 20 de ani.
Alte state ale caror pavilioane erau arborate de navele retinute de inspectorii PSC ai ANR de la inceputul anului si pana la momentul actual sunt Indonezia, Cambodgia, Panama, Republica Moldova, Tonga, etc.
Presedintele in exercitiu al Republicii Moldova, Vladimir Voronin (foto), care este si presedintele Parlamentului si presedintele Partidului Comunistilor, declara ca in cazul unor alegeri parlamentare anticipate va indemna electoratul necomunist sa voteze exclusiv pentru PPCD.
Presedintele Traian Basescu a afirmat, la finalul intrevederii de la Praga cu omologul sau ceh Vaclav Klaus, ca i-a prezentat acestuia situatia din Republica Moldova, dar si punctul sau de vedere al relatiilor bilaterale romano - moldovenesti.
Moldova", afirma Viorel Ursu, analist moldovean la Open Society Institute de la Bruxelles. Totusi, viitorul Republicii Moldova nu este in nici un caz sigur dupa alegerile de miercuri, deoarece coalitiile in fostele republici sovietice sunt rareori stabile, asa cum a demonstrat si Ucraina vecina.
Presedintele Comisiei de politica externa din Senat, Titus Corlatean, a lansat un apel catre Partidul Comunist din Republica Moldova pentru ca parlamentarii comunisti sa nu boicoteze alegerea sefului statului.
39 de candidati s-au inscris in cursa pentru alegerile parlamentare anticipate din Republica Moldova. ... Campania electorala dura, nu lipsita de atacuri si acuzatii Partidele politice din Republica Moldova au facut bilantul campaniei electorale.
Situatia este incerta in Republica Moldova, dupa ce exit poll-urile realizate ieri au fost infirmate de rezultatele partiale date publicitatii de Comisia Electorala Centrala.
Dan Fried a declarat ca R.Moldova nu ar trebui sa se simta obligata sa adopte un plan care ar avea efecte negative asupra tarii, reiterand sustinerea SUA pentru negocierile in formatul 5+2.
google-analytics.com