Cautare

484 de rezultate pentru "moga tineret" (3.88 secunde)
Este singura organizatie de tineret, nu doar din Romania, si din multe alte tari, care pana acum a dat un prim-ministru, multi ministri, presedinti de Consilii Judetene, parlamentari, europarlamentari. ... In al doilea rand, cred ca aveam foarte mare nevoie de o organizatie de tineret puternica la Satu Mare.
Pachetele de actiuni detinute de stat la Societatea Comerciala "Biroul de Turism pentru Tineret (BTT) - S.A. ... Societatea Biroul de Turism pentru Tineret (BTT) - S.A.
Totusi, hotelurile clasificate (cu exceptia hotelurilor pentru tineret) aveau rampa de acces pentru persoane cu handicap. ... Nu au rampe de acces hotelurile pentru tineret, vilele, pensiunile si hostelurile", a spus Cornel Bunget.
Terenul in litigiu este cel pe care se afla tabara pentru elevi si tineret din localitate.
Teatrul Liric "Elena Teodorini" - zece posturi, Ansamblul Folcloric "Maria Tanase" - trei posturi, Teatrul pentru Copii si Tineret "Colibri" - patru, Sport Club Municipal - trei, Casa de Cultura "Traian Demetrescu" - un post.
Nationalele de tineret si seniori ale Romaniei si-au programat, in aceasta iarna, stagii de pregatire in Antalya, suprapunandu-se cu programul echipelor de club din Liga 1.
Handbalistii de la Energia Targu Jiu sunt mai putini la antrenamente, deoarece unii dintre ei au fost convocati la loturile nationale Energia Pandurii Targu Jiu se pregateste in efectiv redus in aceasta saptamana, patru dintre componentii echipei de handbal fiind convocati la loturile nationale, Mihai Paius la lotul "A", Darius Apolzan si Alexandru Asoltanei la lotul "B", iar Razvan Mledenciu la nationala de tineret.
la atletism (seniori, tineret, juniori 1, 2, 3) in memoria fostului antrenor de la CSM Craiova. ... La seniori si tineret, castigatorii fiecarei probe vor primi 200 de lei, iar cei clasati pe locul doi - 150 de lei.
si cei doi castigatori, dar si doi juniori au primit premii suplimentare din partea organizatorilor, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Dolj si Asociatia Judeteana de Atletism Dolj.
Horatiu Gorun, seful DTS Gorj, a declarat ca Autoritatea Nationala pentru Tineret a inceput deja demersurile pentru vizita la Targu Jiu a celor doi sportivi celebri. ... Am cerut si o suplimentare de buget de la Autoritatea Nationala pentru Tineret.
Toate golurile s-au inscris dupa minutul 75 La Campionatul European de tineret Under 21, Romania a trecut de Anglia, dupa un meci nerecomandat persoanelor cu probleme cardiace, si este aproape calificata in semifinalele competitiei.
Centrul European Cultural si de Tineret pentru UNESCO Nicolae Balcescu si Primaria Sector 4 prezinta spectacolul BucureESTI, un suflet de oras, cu MARIUS VERNESCU (pian), Alexandru Pribeagu (actor), Raluca Stoica (voce), Gabriel Stanescu (vioara) si invitatii lor.
Componenta pentru tineret si sport a programului de guvernare urmareste integrarea tinerilor pe piata muncii, printr-un program de asistenta speciala a acestora, de catre institutiile guvernamentale de profil, de la absolvire si pana la incadrarea in munca.
Asa ca e de preferat cred eu o imagine botita, dar reala, decit cea de partid strins unit in jurul conducatorului si unde presedintele organizatiei de tineret bate spre 34 de ani.
Iar marile succese le-a obtinut la echipele nationale, de tineret sau de seniori. Doua campanii de calificare incheiate fara infrangere, intre ele intercalandu-se insa un turneu final, cel de tineret, din 1998 - unicul din cariera actualului selectioner -, in care nu a castigat nici macar un meci.
Daca as fi membru PD-L, dupa ce Elena Basescu a fost aleasa (democratic!) secretar general al Organizatiei de tineret, as voma de greata si apoi mi-as da demisia din partid. ... In 2005 s-a inscris in organizatia de tineret a PD sector 1.
Nicolae Moga, Gabriel Valentin Parvulescu, Nurhan Ali (director HCM Constanta), Felix Stroe (director RAJA), Temur Ibraim, George Daniel Papari (prima noutate a PSD), Antonella Marinescu, Decebal Fagadau (director la Muzeul Stiintelor Naturii), Mircea Dobre, Gheorghe Stoica, Raducu Popescu (aflat in conducerea RADET), Ionut Corneliu Pripisi (angajat al Primariei Constanta), George Gabriel Visan, Ecaterina Prodan, Paula Cioceanu (presedinta ONG-ului "Fair Play"), Nicolae Bileca, Daniel Georgescu, Mihalache Musat, Vasile Chirondojan (patron CS Cleopatra), Ion Ciobanu si Carmen Onciu, cu precizarea ca ultimii doi nu au sanse reale de a deveni consilieri.
Pe scena vor urca cei mai iubiti artisti romani, de la Corina Chiriac, Mirabela Dauer, Monica Anghel, Cristi Minculescu, Horia Moculescu pana la Loredana, Delia, Marius Moga, Smiley, What’s UP, Adda, Stefan Banica Jr.
Aici, langa cladirea fostului Hotel Arcadia, din Libraria de carte a lui Nea Nicu Rogozea, un pic-up Supraphon, cu difuzorul deasupra usii, ii desfata pe plimbaretii de pe Corso cu melodiile lui Constantin Draghici, Aida Moga sau Luigi Ionescu.
Consiliul Local a aprobat in acest scop deplasarea consilierilor Nicolae Moga, Valentin Parvulescu si a deputatului minoritatii lipovene Ignat Miron in Rusia.
google-analytics.com