Cautare

484 de rezultate pentru "moga tineret" (2.98 secunde)
El a mai aratat ca programul sau politic, "Mai puternici, impreuna!", constituie "primul pas pentru reasezarea pe o fundatie valorica transparenta si obiectiv evaluabila" a Organizatiei de Tineret. ... Conducerea PDL a decis sa organizeze alegerile Organizatiei de Tineret a partidului in zilelele de 23 si 24 februarie.
Elena Basescu, candidat pentru functia de secretar la Organizatia de Tineret a PDL duce munca de lamurire cu organizatiile din tara pentru ca acestea sa-i acorde sustinerea la alegerile interne din partid. ... Astfel, la intalnire au participat reprezentanti ai organizatiilor de tineret din patru judete:
Organizatia de Tineret a Partidului Democrat-Liberal a organizat sambata marsul "Go to vote", la care au participat 150 de tineri pe biciclete, role, si motociclete.
Evenimentul a inceput pe data de 4 iulie si se va desfasura pana pe 10 iulie, organizatori fiind Institutia Prefectului si Autoritatea Nationala pentru Tineret - Directia Judeteana pentru Tineret Constanta.
Mai departe insa, cu ocazia aceleasi intruniri cu mass-media, Ion Popescu, presedintele organizatiei judetene a PD-L Constanta a precizat ca vor fi schimbate si conducerile organizatiilor de tineret, pensionari si oameni de afaceri, ca urmare a neimplicarii suficiente in campanie.
PD-L trebuie sa exploreze orice fel de posibilitate in masura sa poata oferi o guvernare stabila", a declarat marti secretarul general al PPE, Antonio Lopez, in timpul unei intalniri, la Bruxelles, cu liderii Organizatiei de tineret a PD-L.
Acesta a fost inlocuit din functia pe care o detinea cu Adrian Sponte, fostul lider al organizatiei de tineret si cunoscut ca un apropiat al lui Stelian Dutu.
Le cerem celor de la Bucuresti, o analiza pe baza unor date concrete, iar, daca nu, sa fim exlusi impreuna din moment ce am muncit impreuna", a declarat liderul organizatiei municipale de tineret PD-L, Andreea Ion.
Consiliul Judetean Constanta coordoneaza actiunile de colectare bunurilor pentru sinistratii din zona Moldovei la nivelul intregului judet Constanta si vine in sprijinul administratiei locale din Mangalia prin amplasarea unui cort in fata Fundatiei pentru Tineret Mangalia - zona sens giratoriu.
Printre pesedistii lejer imbracati, au putut fi vazuti atat deputatul Claudiu Pop, cat si presedintele organizatiei municipale de tineret, Bogdan Hossu, sau proaspatul membru Felix Cozma, alaturi de alte cateva zeci de membri, majoritatea tineri.
Experienta Tanara liberala Simona Balan activeaza din octombrie 2007 ca director al Directiei Judetene pentru Tineret, iar la alegerile din iunie 2008 a fost aleasa pentru prima data in functia de consilier judetean din partea Partidului National Liberal.
Vicepresedintele PD-L Arad Ciprian Luca a parasit partidul, demisionand si din functia de lider al organizatiei judetene de tineret, pentru a candida la Camera Deputatilor din partea PSD, in urma unei oferte venite din partea liderilor social-democrati.
Liderul Organizatiei de Tineret a PD-L Covasna, Dan Suciu, considera ca toti candidatii la alegerile parlamentare ar fi trebuit sa fie supusi unui control psihiatric, pentru ca un Parlament trebuie sa fie compus din oameni sanatosi din toate punctele de vedere.
Secretarul general al Organizatiei de Tineret a PD-L, Elena Basescu (foto), a anuntat, ieri, ca va demisiona din partid si ca va candida ca independent la alegerile europarlamentare pentru ca tatal ei sa nu fie acuzat de nepotism, iar PD-L sa nu "aleaga" intre ea si intelectuali, urmand sa revina in PD-L dupa alegerile din 7 iunie.
Secretarul general al Organizatiei de Tineret a PD-L, Elena Basescu, a anuntat ca va demisiona din partid si ca va candida ca independent la alegerile europarlamentare pentru ca tatal ei sa nu fie acuzat de nepotism, iar PD-L sa nu "aleaga" intre ea si intelectuali, urmand sa revina in PD-L dupa alegerile din 7 iunie.Elena Basescu si-a anuntat demisia ieri, printr-o declaratie in care a sustinut ca impotriva ei a inceput o campanie de presa din care au de pierdut tatal ei, presedintele Traian Basescu, si PD-L.
Scoala Nationala de Comunicare Politica a Organizatiei de Tineret PD-L a ajuns la malul marii.
El a tinut, totodata, sa isi ceara iertare de la tinerii social-democrati pentru ca PSD a acceptat preluarea Ministerului Tineretului de catre persoane care si-au batut joc de notiunea de tineret.
Natalia Andrei a luat concursul pentru ocuparea functiei de director executiv al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret (DJST) Dolj. Fosta atleta a promovat proba scrisa, apoi a sustinut proba orala, ambele desfasurandu-se la Bucuresti, la sediul Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret (ANST).
Fostul presedinte a relatat ca, pe cand lucra "la tineret", a vrut sa invite in Romania organizatii politice de tineret "de la dreapta la stanga", deoarece dupa invadarea Cehoslovaciei in 1968 climatul de razboi rece se intensificase, iar el a dorit sa puna la aceeasi masa tinerii din Europa pentru a depasi acest moment.
Organigrama Directiei Judetene pentru Sport si Tineret (DJST) Dolj a suferit modificari zilele trecute. ... Inainte cu o zi ca ambii sa primeasca decizia de numire de la Agentia Nationala pentru Sport si Tineret (ANST) a avut loc un concurs la Bucuresti pentru postul vacant de director executiv.
google-analytics.com