Cautare

484 de rezultate pentru "moga tineret" (5.21 secunde)
Dupa plecarea liderei tinerilor social democrati galateni, Adelina Hristea, la PUR, devenit intre timp Partidul Conservator, organizatia de tineret a PSD a intrat in faza de reorganizare.
Deputatul PRM Lia Olguta Vasilescu a cerut ieri demisia presedintelui Agentiei Nationale pentru Tineret, Karoly Borbely, pe motiv ca acesta nu ar cunoaste cu ce se ocupa ANT si face "confuzii foarte grave" intre Fundatia Nationala de Tineret si un ONG cu aceeasi denumire.
350/2006, "in sensul eliminarii prevederii potrivit careia patrimoniul Fundatiei Nationale pentru Tineret este constituit si de imobilul prevazut in anexa (imobilul din Bucuresti, Calea Victoriei nr. ... Potrivit sefului statului, legea prin care se infiinteaza Consiliul National al Fundatiilor pentru Tineret contine prevederi care pot crea confuzii.
proximativ 20 de membri ai Organizatiei de Tineret a PD-L Constanta au organizat joi o conferinta de presa in fata sediului filialei judetene a partidului, pentru a-si exprima solidaritatea cu cei zece membri exclusi din partid, dar si cu alti colegi amenintati cu excluderea.
Investitia cu aroma liberala de la tabara pentru tineret Calafat miroase urat. Firma Dova Construct, aflata in anturajul consilierului judetean Cosmin Enea, ar putea fi acuzata de distrugerea bunurilor statului, iar fosta conducere a Directiei pentru Tineret (DT) Dolj - de deturnare de fonduri.
Victor Ponta a numit o noua conducere la Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret, Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor, Agentia Nationala a Functionarilor Publici si Garda Nationala de Mediu, in locul fostilor presedinti, eliberati din functie.
Pe langa acest contract, au fost incheiate si conventii cu o firma care realiza receptia lucrarilor efectuate si cu alta care furniza materia prima, aceasta din urma fiind patronata de controversatul om de afaceri slatinean Teodor Moga.
Pe liste se regasesc nume cunoscute ca Puiu Hasotti, Alexandru Mazare, Nicolae Moga, Mircea Banias, care candideaza pentru Senat, sau Remus Cernea si Manuela Mitrea, care candideaza pentru Camera Deputatilor.
Dupa apelul nominal, presedintele de sedinta, vicepresedintele Nicolae Moga (PSD), a constatat ca in sala se aflau numai 75 de senatori, insuficient pentru ca Senatul sa lucreze in plen. Moga a afirmat ca, atat timp cat el prezideaza lucrarile Senatului, nu accepta "tertipuri".
Senatorul de Constanta Nicolae Moga (foto) a sustinut marti, 19 octombrie 2010, in cadrul sedintei Comisiilor reunite pentru strategia de aparare a tarii, un amendament in legatura cu eliminarea punctului referitor la vulnerabilitatea presei.
MARIUS MOGA pentru piesele: ... Premiul pentru CEL MAI VIZUALIZAT VIDEOCLIP PE YOUTUBE a fost acordat productiei "Cai verzi pe pereti" regizata de Iulian Moga pentru piesa cu acelasi nume interpretata de Smiley, Alex Velea si Don Baxter.
La concursul pe care l-am castigat in 2005, Marius Moga era jurat. ... Probabil ca din acest motiv, in 2016, l-am ales tot pe Moga, ca o continuare a ceva ce nu mi se mai intamplase. ... Moga, desi simtea ca rezoneaza mai bine cu Tudor Chirila.
O coproductie DeMoga Music si Cat Music, Fara sfarsit este compusa de catre artist alaturi de Marius Moga, Alex Parker si Andy Ghisoiu, iar videoclipul este regizat de Todica Lorin.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut, in plenul Senatului din 29 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "INVESTITIA IN TINERET - BOGATIA SOCIETATII NOASTRE", pe care o puteti citi in continuare.
Revenind insa la tineri, PSD are la Constanta, de cand a fost "cooptata" echipa Mazare in partid, si noi lideri la tineret. La Organizatia Judeteana de Tineret - presedinte Radu Babus. ... Asa se face ca necoptii din Organizatia de Tineret a PD-ului stau inca la mana indicatiilor seniorilor.
Noul presedinte al Organizatiei Judetene de Tineret - Constanta a Partidului Democrat si-a luat indatoririle in serios si a declansat o campanie de socializare a tinerilor democrati de la malul marii. ... Scopul declarat al acestei reuniuni este acela de a se pune bazele unei organizatii de tineret puternice:
Conducerea organizatiei judetene de tineret Constanta a anuntat ieri ca va avea trei candidati la alegerile parlamentare in colegiile uninominale pentru Camera Deputatilor.
Crestere de peste 50% la subventia pentru carne de tineret bovin Valoarea totala a subventiilor pentru productia de carne abatorizata, prevazuta initial, era de 1.325,8 miliarde lei vechi pentru cantitatea de 136.730 tone.
Consiliul Judetean Gorj plateste o chirie de peste 2.000 de dolari pentru sediul Bibliotecii pentru copii si tineret din Targu Jiu.
Putin peste 100 de pugiliste din tara s-au adunat, saptamana trecuta, la Buzau, pentru a-si disputa suprematia in cadrul Campionatului National de box (junioare, tineret, senioare).
google-analytics.com