Cautare

61913 de rezultate pentru "mircea badea stiri din 01 06 2010" (5.36 secunde)
Liderul PSD, Mircea Geoana, a atras mania liberalilor pentru ca a luat apararea presedintelui Traian Basescu pe tema subordonarii CSAT.
Opiniile lui Mircea Hamza pe diverse teme de actualitate din saptamana 24 octombrie - 1 noiembrie 2017 (Autor:
Fosta dactilografa a lui Victor Stanculescu a fost acuzata de jonglerii cu banii statului, la Loterie, de sponsorizari catre oameni din PC, angajari pe pile, fara concurs, ale unor colegi din partid la institutia pe care a condus-o, a facut obiectul unor plangeri penale, pentru fals si uz de fals, i-a fost saltat permisul de conducere etc.
Carmen Bruma a alergat in fiecare dimineata aproximaiv o ora jumatate pe drumul dintre vila si castelul Peles, iar Mircea Badrea s-a relaxat profitand de doua zile libere.
"Aceasta masura nu face parte din categoria politicilor democratice, dar ea nu este o masura, pentru ca nimeni nu poate impune nimanui tacerea. ... Vorba lui Mircea Badea!
Numarul exact al automobilelor din judetul Dolj care functioneaza cu GPL este aproape imposibil de obtinut, pentru ca nici o institutie nu detine o evidenta a acestora, insa intreprinzatorii care comercializeaza instalatii GPL spun ca, in cazul masinilor pe benzina din Dolj, peste 40 la suta au fost trecute pe GPL in ultimii ani.
Daca noile transferuri ale campioanei Romaniei la handbal masculin, HCM Constanta, vor fi anuntate in cursul zilei de luni, 9 iulie, in cadrul unei conferinte de presa, prioritara pentru conducerea clubului este si problema salii de sport din localitate, neconforma cu cerintele EHF pentru a gazdui meciurile de Liga Campionilor a echipei masculine de handbal de pe litoral.
Laura Badea, Viorica Susanu si Valeria Racila van Groningen, sportivele de talie mondiala - au mers astazi 14 martie in scolile din Bucuresti pentru a promova practicarea sportului in randul copiilor si a-i invita pe acestia sa se inscrie la cursele gratuite din cadrul Uniqa Asigurari Bucharest 10k&Family Run, care se va desfasura pe 2 aprilie.
Cluburile doljene de judo LPS "Petrache Triscu", CS Universitatea Craiova si Independenta Calafat au participat, recent, la prima editie a "Cupei Severinului", competitie internationala desfasurata in orasul de la malul Dunarii, cu participarea a 480 de sportivi din Bulgaria, Serbia si Romania.
Astfel, fata de Gabriel Constantinescu a fost inceputa urmarirea penala inca din aprilie sub aspectul savarsirii infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani. ... Achizitiile s-ar fi facut cu banii obtinuti din credite, insa bunurile cumparate erau greu vandabile.
Potrivit reprezentantilor IPJ Dolj, in noaptea de duminica spre luni, in jurul orei 2.00, politistii din Giurgita au fost sesizati ca a fost taiat un cablu telefonic subteran de pe raza localitatii.
De cativa ani, Puiu Badea, cunoscut calarasenilor in special pentru muraturile pe care le produce, aduna la un loc producatori din toate colturile tarii pentru a le oferi cumparatorilor produse traditionale naturale, de la afumaturi si branzeturi din zonele Sibiu, Rucar si Bran, miere, dulceturi, siropuri, prajituri si ciocolata de casa, turta dulce, acadele, pana la produse de artizanat, blanuri si tricotaje.
Ministrul Educatiei, Mihail Hardau, este acuzat de rectorul Universitatii Tehnice Gheorghe Asachi din Iasi ca a colaborat cu Securitatea.
Dan Badea, General Manager la 3D Vision, este prezent cu un stand in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
Ne propunem sa ne crestem cota de piata cu 15% si sa atragem jucatori mai mari", spune Florin Badea, Managing Partner Jubile.
Indicii productiei industriale arata ca in noiembrie 2011 doar doua judete din Oltenia au avut crestere, in timp ce trei au inregistrat o scadere considerabila. Imbucurator este faptul ca indicii valorici ai cifrei de afaceri din industrie au crescut, totusi, in patru din cinci judete.
PSD l-a exclus pe Ion Toma pentru ca la un sprit cu Mircea Geoana planuia un puci anti-Ponta. Ion Toma impreuna cu Mircea Geoana pregateau ruperea PSD si crearea unei noi formatiuni. ... Urmeaza Mircea Geoana. Mircea Geoana va fi exclus din PSD, sustin surse din conducerea PSD.
Realitatea TV isi va schimba grila de programe din 2011, pentru a deveni "o televiziune sobra, de tip BBC", in contextul in care postul trebuie sa-si recastige echidistanta si echilibrul, a declarat, marti, in sedinta CNA, Stelian Tanase, care, de la 1 noiembrie, va fi directorul canalului.
Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu ii ofera lui Basescu un "sfat" pentru un Guvern de uniune nationala, care sa impiedice "convulsii majore" in anul 2010.
Toate cele patru exit poll-uri comandate de televiziuni arata ca in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, din 6 decembrie, se vor confrunta Traian Basescu si Mircea Geoana, ambii obtinand peste 30% din voturile exprimate pana la ora 21.00, la o distanta de doar cateva procente.
google-analytics.com