Cautare

61913 de rezultate pentru "mircea badea stiri din 01 06 2010" (5.10 secunde)
Dupa ce si-a pierdut calitatea de membru al PSD, Geoana trebuie acum sa elibereze si biroul senatorial de la Craiova Presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, a organizat ieri o conferinta de presa pentru a preciza care este pozitia organizatiei pe care o conduce in urma excluderii din partid a senatorului PSD de Dolj Mircea Geoana.
Ar putea urma si un congres Filialele pesediste isi aleg tabara, daca nu au facut-o deja, in razboiul Victor Ponta-Mircea Geoana. ... Pana atunci, continua declaratiile acide, iar o prima judecata a lui Mircea Geoana are loc duminica, la Comisia de integritate.
Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, spune, intr-o inregistrare audio care circula pe internet, folosind un limbaj injurios, ca Mircea Geoana are "o gramada de defecte".
Badea: ... Cei deranjati de plangerea la Politie facuta de CNA la sesizarea reprezentantilor trustului Pro posteaza in permanenta comentarii impotriva celor de la voyo.ro si Pro TV si spun ca nu se vor mai uita la programele televiziunii din Pache Protopopescu.
Mircea Badea a iesit la alergat prin Parcul Tineretului. In timp ce el facea ture in jurul lacului, Carmen Bruma, iubita lui insarcinata in ultima luna, era responsabila cu sedinta foto.La bustul gol si imbracat cu o pereche de pantaloni foarte scurti, Badea si-a etalat muschii si bronzul.
• Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
58/2010 (modificata prin OUG nr. 82/2010) care reglementeaza modul in care trebuie sa depuna declaratii si sa achite contributiile la asigurarile sociale (la pensii) si la somaj persoanele care au contracte de drepturi de autor sau alte contracte si conventii civile. ... 58/2010, modificata prin OUG nr.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
Cozmin Gusa, dezvaluiri din culise:
Dovada ca Mircea Geoana isi face partid. ... Fostul presedinte al PSD Mircea Geoana si apropiatii sai s-au intalnit in urma cu doua saptamani la hotel Ramada pentru a discuta despre formarea unui nou partid.
Mircea Gainusa, fostul sef al Serviciului de Protectie si Paza - Constanta este fara indoiala un om meticulos, ba chiar se poate vorbi despre "defect profesional" in atitudinea pe care o afiseaza.
Nava scoala "Mircea", a Academiei Navale "Mircea cel Batran" din Constanta, a aniversat 70 de ani de la intrarea in serviciul Marinei Romane. Bricul "Mircea" este numele a doua nave din dotarea Marinei romane.
Plecarea viceprimarului din Navodari de la PNL la PLD nu este resimtita ca o lovitura serioasa pentru imaginea partidului condus la Constanta de deputatul George Dragomir.
Pe de alta parte, desi ministrul Educatiei a negat ca ar fi colaborat cu fosta Securitate, si o parte dintre sindicalistii din invatamant au cerut verificarea lui Hardau de catre Colegiul CNSAS.
Senatorii Cezar Magureanu si Viorel Badea au anuntat in plen ca trec la PSD si, respectiv, PNL Senatorii Cezar Magureanu (neafiliat) si Viorel Riceard Badea (PDL) au anuntat marti, in plen, ca intra in grupurile PSD si, respectiv, PNL.
Elan si echipa sa - condusa de Sergiu Toader si Sorin Enache - au preluat controlul emisiei si controlul distributiei catre cablisti duminica seara, la ora 18.00, emitind din noul sediu din cladirea Willbrook (amplasata aproape de Otopeni).
O zi cu stiri horror: Capul gasit in stana, fata aruncata din tren si chinezul taiat in doua Rasfoind astazi internetul, mi-au sarit in ochi trei stiri, care mai de care mai sadice.
Contractul a fost castigat de agentia de publicitate a TV Neptun si prevede difuzarea de stiri de interes public. Printre acestea se numara stiri privind distribuirea de pachete catre batrani, despre spectacolele de samba, inclusiv despre programul guvernamental "prima casa".
google-analytics.com