Cautare

61870 de rezultate pentru "mircea badea stiri din 01 06 2010" (4.86 secunde)
Dupa episodul Becali si spritul cu fotbalistii stelisti, numele presedintelui Traian Basescu este adus din nou in atentia opiniei publice cu un subiect nu tocmai placut. ... Sau pe fratele presedintelui, Mircea Basescu, ca doar a fost student...
Toate aceste subiecte au rulat ore intregi, zile la rand, in nesfarsite dezbateri la mai toate televiziunile, dar mai ales la cele de stiri. Astfel, din teme insignifiante, secundare in viata publica, au devenit teme nationale, de traire tumultoasa pentru publicul romanesc.
Nicolae Badea, Stefan Vuza, Gruia Stoica si Cristian Burci sunt doar câtiva dintre afaceristii români care se înghesuie sa preia Avioane Craiova.
Nicolae Badea, Stefan Vuza, Gruia Stoica si Cristian Burci sunt doar câtiva dintre afaceristii români care se înghesuie sa preia Avioane Craiova.
Daca liberalii doljeni il anuntasera deja pe Pavel Badea candidat in cursa interna din cadrul USL, pesedistii taraganeaza sa faca un anunt oficial si, cel mai probabil, nici nu isi vor mai anunta candidatul, ci impreuna cu PNL vor anunta candidatul comun.
Acestia au fost rasfatati cu povesti nestiute ale ultimilor ani, cu editii speciale in care au fost invitati jurnalistii Antena 3, oamenii din spatele micului ecran.
Vedetele trustului Intact alaturi de artisti, jurnalisti si oameni din media au raspuns invitatiei si au fost prezenti in platou, unde au raspuns la telefon si au preluat donatiile telespectatorilor. ... "Vreau sa o adoptam, cu ghilimelele de rigoare, pe doamna Levischi Valeria, din satul Milisesti, judetul Suceava.
Teo Trandafir vrea sa-l BOTEZE pe "Vasilica 2014", bebelusul lui Carmen Bruma si al lui Mircea Badea Prietena foarte buna cu Mircea Badea, vedeta ar vrea sa-i boteze baietelul. ... Carmen Bruma si Mircea Badea sunt impreuna din 1999, cand Oreste le-a facut cunostinta.
Mircea Badea a spus la emisiunea In Gura Presei ca nu-l crede pe avocatul care a declarat ca ar fi fost lovit de presedintele Traian Basescu. ... Totul duhneste a parfum in carpathian garden", a declarat Mircea Badea.
Daca la inceput nu s-a putut stapani din ras, in vreme ce citea poezia scrisa de Traian Basescu pe cand isi efectua stagiul militar pe bricul Mircea, ulterior, Badea le-a oferit telespectatorilor propria varianta de poezie, pornind de la creatia literara a presedintelui Romaniei.
Mircea Badea ii ataca pe cei care sunt impotriva incinerarii lui Sergiu Nicolaescu Mircea Badea a lansat un atac dur la adresa celor care sunt impotriva incinerarii lui Sergiu Nicolaescu. ... Impotriva acestora, Mircea Badea a lansat pe contul lui de Facebook, un atac virulent:
Badea: Ma astept sa nu-i mai vad fata buboasa a acestui impostor cinic, ipocrit si stupid, cocotat pe cadavre in functia de prim ministru Mircea Badea, realizatorul Antena 3, s-a aratat revoltat dupa afirmatiile facute de premierul Romaniei, Dacian Ciolos.
Vox News, o noua televiziune sociala si de stiri, urmeaza sa fie lansata pe piata audiovizualului din Romania, cu o investitie initiala de peste 2,6 milioane de euro, potrivit informatiilor depuse la CNA de detinatorul postului, SC Sport Channel SRL.
Facebook testeaza schimbari majore pentru fluxul de stiri.
Deputatul Ioan Ghise, care alaturi de Gheorghe Funar a propus modificarea Legii audiovizualului pentru a obliga posturile de radio si televiziune sa transmita in egala masura stiri pozitive si negative, nu va renunta la initiativa sa legislativa.Deputatul PNL Ioan Ghise isi mentine opinia ca Legea audiovizualului trebuie modificata in asa fel incat sa oblige posturile de radio si de televiziune sa transmita, in ponderi egale, stiri pozitive si stiri negative, in ciuda deciziei Curtii Constitutionale care a hotarat ca propunerea deputatului liberal si a senatorului peremist Gheorghe Funar este neconstitutionala.
Dana Grecu si Mircea Badea au putut fi urmariti duminica, 26 iunie, incepand cu orele 20.00 in noua postura de prezentatori de stiri.
Ponta incearca excluderea lui Geoana din PSD (Autori: ... excluderea din PSD. ... Mai precis nu s-a lasat revocat din functie asa cum a doreit conducerea PSD. Grupul PSD a decis la propunerea lui Victor Ponta sa demareze procedura de revocare a lui Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului.
IPJ Dolj a tinut pana in august 2010, cand Nicolescu si-a pierdut scaunul de comandant in urma rezultatelor dezastruoase descoperite dupa o verificare a Corpului de Control al Ministerului Administratiei si Internelor.
Numit ministru de Interne la 27 septembrie 2010, Traian Igas i-a "nasit" in scurtul timp de cand e la carma Internelor pe toti mai-marii din Politie, Jandarmerie si de prin Interne, iar ziua in care politistii aveau sa-si semneze sentinta este 24 septembrie 2010.
Pe ordinea de zi a sedintei de ieri a Consiliului Local (CL) Craiova s-a aflat si un punct privind prezentarea scrisorii pe care primarul Olguta Vasilescu a primit-o recent din partea FRF, in legatura cu aceasta oferta.
google-analytics.com