Cautare

4423 de rezultate pentru "ministru aoararii" (2.71 secunde)
Ministru Transporturilor de atunci era domnul Gheorghe Dobre care se pare ca a obtinut prin renegocierea contractului o "mare victorie" fata de "dezastrosul contract" semnat de guvernul Nastase.
In cursul noptii de luni, procurorii DNA i-au retinut si pe fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu, pe omul de afaceri Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, si pe omul de afaceri Nicolae Dumitru, care controleaza grupul de firme Niro.
Doamna Ministru Pruna, tehnocrat sau ce-o mai fi, cu carte de munca la Bruxelles, pacatuieste impotriva libertatii si ratiunii. ... Doamna Ministru cred ca nu stie ca acest procedeu, de impunere cu forta si mai putin transparent, contrazice in ultima instanta normele civilizatiei modeme si ale democratiei.
Ca orice inalt functionar care se respecta, o data cu demisia, dna Udrea a aparut si la televizor, unde, surpriza, l-a denuntat pe primul ministru Tariceanu ca, pe 26 mai 2005, i-a telefonat procurorului general al Romaniei pentru a se interesa de soarta prietenului si colegului intru partid si afaceri, Dinu Patriciu.
Presedintele Traian Basescu a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, ca, in urma consultarilor pe care le-a avut cu partidele politice parlamentare si a analizei punctelor de vedere exprimate de acestea, in baza prevederilor constitutionale a emis decretul de desemnare a primului-ministru in persoana lui Calin Popescu Tariceanu.
Iar primul-ministru al tarii sa emita o ordonanta ca-i iarta de obligatiile catre bugetul de stat. Primul-ministru, impreuna cu ei, este un mafiot.
Primul care a vorbit despre acest lucru a fost presedintele Senatului, fostul prim-ministru Nicolae Vacaroiu.
Primul-ministru, ministrii si ceilalti membri ai Guvernului vor depune individual in fata presedintelui Romaniei juramantul, urmand ca Executivul in intregul sau si fiecare membru in parte sa-si exercite mandatul, incepand de la data depunerii juramantului.
"Am aparut in presa in actiuni legate de mandatul meu de ministru, spre deosebire de Mircea Geoana, de exemplu, care a fost prezentat de mass-media drept candidat la alegerile prezidentiale la tot felul de evenimente organizate pe bani publici de primarii PSD.
INTERPELARE CATRE -DOMNUL DACIAN CIOLOS,PRIM-MINISTRU AL GUVERNULUI ROMANIEI -DOMNUL VASILE DANCU,VICEPRIM-MINISTRU, MINISTRUL DEZVOLTARII REGIONALE SI ADMINISTRATIEI PUBLICE SALVATI O CLADIRE ETALON DIN SUD-ESTUL ROMANIEI! ... Lascar Catargiu, presedintele Consiliului de Ministrii si Ministru la departamentul dinauntru, P.P.
Este vorba despre jurnalistul Bogdan Chirieac si sociologul Marius Pieleanu, cel din urma fiind chiar seful AVANGARDE, institutul de sondaje care a inventat aceasta dragoste a poporului fata de cel mai slab Prim-ministru al Romaniei! ... aceleasi structuri care l-au facut Prim Ministru in 2015, dupa caderea Guvernului Ponta.
“Am in perspectiva o astfel de masura, dar intr-un moment in care vom fi mai relaxati si nu vom fi sub aceasta presiune legata de calendarul de integrare“, a declarat joi seara primul-ministru in legatura cu restructurarea guvernamentala.
„Vreau un parteneriat cu primul-ministru si nu vreau ca el sa fie partenerul unor grupuri de interese. ... Primul-ministru a primit 21 de documente de la SRI, iar eu am solicitat SRI-ului sa-mi puna si mie la dispozitie aceleasi documente.
Fost deputat, actual ministru Iuliu Winkler, ministrul delegat pentru comert in cadrul Ministerului economiei, a avut de-a lungul carierei sale politice functia de deputat in legislatura 2000-2004, fiind membru al Comisiei pentru buget, finante si banci.
Primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu se afla de ieri la Paris pentru a incerca, timp de doua zile, sa convinga oficialitatile franceze de necesitatea ratificarii Tratatului de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana si pentru intensificarea relatiilor dintre cele doua state.
Fostul ministru al finantelor, Varujan Vosganian, sustine ca sumele au fost utilizate temporar pentru operatiuni de trezorerie, iar fondul poate fi reintregit prin emiterea unor titluri de stat.
Crin Antonescu a fost ministru al Tineretului si Sportului in guvernul CDR in perioada 1997-2000. ... In acelasi timp am fost si lider al grupului parlamentar PNL - pana la numirea mea in functia de ministru.
"Ordinea pe care doamna ministru pretinde ca a pus-o in gestionarea plajelor se dovedeste aici la fata locului a fi de natura browniana", sustine CJC, care arata ca "in orice tara civilizata, nu neaparat membra UE, hotelierii au dreptul sa administreze o suprafataproportionala cu capacitatea de cazare".
Proaspat inscaunat in functia de ministru al Transporturilor, Constructiilor si Turismului, Radu Berceanu a promis in fata sefului statului ca prioritatile sale vizeaza contractele legate de infrastructura rutiera si dezvoltarea turismului.
- Dl ministru Caranfil va inspecta in timpul vacantei de Pasti toate aeroporturile si terenurile de ajutor. ... Rugam raspundeti telegrafic daca un teren nu e bine demarcat sau nivelat spre a aduce la cunostinta D-lui ministru Caranfil pentru a nu ateriza pe acel teren ce expune la accidente.
google-analytics.com