Cautare

497 de rezultate pentru "mihaela tatu" (3.58 secunde)
Din pacate pentru romani, nici inlocuitorii lui nu au ridicat stacheta mult peste zero, atat Costea, Tatu, cat mai ales Rocha, demonstrand ca nu au ce cauta la o echipa care joaca in cupele europene.
Echipa lui Reghecampf a avut un forcing remarcabil in debutul reprizei secunde, golul a plutit in aer, dar mingea deviata cu calcaiul de Tatu (54) a fost respinsa de un fundas batav, iar sutul lui Tanase din afara careului s-a dus alaturi de poarta (55).
Cristea (Stanciu 46), Tanase (Tatu 82) - Piovaccari (Nikolici 46). Antrenor: Laurentiu Reghecampf. In celelalte meciuri ale etapei s-au inregistrat urmatoarele rezultate:
Intrarile lui Kapetanos si Tatu in locul lui Adi Popa si Piovaccari nu schimba absolut nimic. 3-0 pentru Chelsea este un rezultat mai aproape de realitate care se materializeaza in minutul 55.
Gabriel Tatu Chițoiu, cardiolog, Olga Udrea, psihoterapeut,Horațiu Dumitrescu, Personal Training Manager World Class Romania, Radu Restivan, antrenor alergare si Alina Bancila, Crucea Rosie si a fostmoderata de Sonia Argint Ionescu, realizator TV, fondatoarea doer.ro.
Exact ca la scoala pregatim pacientii pentru o viata de dupa infarct, spune dr. Gabriel Tatu-Chitoiu, presedintele Societatii Romane de Cardiologie.
Gabriel Tatu-Chitoiu, presedintele Societatii Romane de Cardiologie, in tara noastra, bolile cardiovasculare provoaca 60% din totalul deceselor. Tensiunea arteriala fluctueaza in cursul unei zile.
La nivel international, Academia de Stiinte Medicale a manifestat si manifesta o larga deschidere si o buna insertie in circuitul academiilor europene si nu numai, a adaugat prof. dr Irinel Popescu. Sursa: agerpres.ro (autor: Roberto Stan, editor: Cristina Tatu)
Gabriel Tatu-Chitoiu si prof. dr. Florin Mihaltan, avertizeaza ca fumatul este un factor major de risc pentru bolile respiratorii, bolile cardiovasculare si pentru cancer.
Devierea circulatiei se va face pe strazile Virgiliu, Stirbei Voda, Popa Tatu si Mircea Vulcanescu, potrivit unui comunicat de miercuri al Primariei Capitalei.
Certificatele le-au fost inminate senatorilor Szabó Károly si Sever ster, precum si deputatilor Mihaela Rusu, Ioan Mircea Pascu, Varga Attila, Erdei D.
marea" Mihaela Florea, 50 de ani, asistent medcal, Bucuresti: ... Mihaela Dumitru, 37 ani, asistent medical, Bucuresti: "Plaja nu-mi place deloc cum arata.
La targul de cristale si bijuterii Expo Cristal de la Muzeul National de Geologie au participat si sotii Mihaela si Costel Covaci, impreuna cu fiul lor, Mandi, din Baia Mare.
Gala realizata de Mihaela Serban reprezinta un semn de stima si respect din partea membrilor juriului, certifica competenta profesionala si rezultatele obtinute in cariera pe parcursul anilor.
"Nu ma intrebati despre Mihaela Radulescu. Eu sunt bun prieten cu Elan si am fost prieten si cu ea. Am mers chiar si la ea acasa, mi-a si gatit, pana sa faca ce a facut.
Mihaela Covaci din Baia Mare a venit la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie insotita de fiica sa, Adela, pasionata si ea de cristale.
Sotii Mihaela si Costel Covaci au venit la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat de Martisor, in curtea Muzeului National de Geologie, cu:
"Am venit cu multa bucurie si daruire la Hollywood sa sustin Romania, personalitatile romano-americane, sa o sustin pe Mihaela Serban pentru ca o apreciem pentru ca munceste foarte mult sa duca aceste proiecte la final, o admiram pentru faptul ca este exterm de ambitoasa si reuseste de fiecare data sa faca din orice gala, un adevarat proiect de succes pentru numele tarii noastre.
Mihaela Enache din Bucuresti a participat recent la targul traditional in curtea Muzeului Satului cu produse traditionale, precum: dulceturi, zacusca de peste, siropuri naturale, serbeturi de zmeura, fructe de padure.
Presedintele Uniunii Artistilor Liber Profesionisti din Romania, Mihaela Mihai, s-a prezentat la CNSAS pentru a cere verificarea ministrului Culturii, Adrian Iorgulescu, a consilierului MCC, Virgil Nitulescu si a secretarului de stat MCC Ioan Onisei.
google-analytics.com