Cautare

497 de rezultate pentru "mihaela tatu" (3.17 secunde)
De la Exotique isi cumpara obiecte de mobilier Catalin Botezatu, Andreea Banica, Marcel Puscas, Mihaela Radulescu, Dan Chisu, Andreea Marin, Oana Turcu, Cristian Brancu, Leonard Doroftei, Nicoleta Voica, Doina Levintza, Horia Moculescu, Gabriel Cotabita, Gianina Corondan, Mihaela Tatu, Irina Loghin, Virgil Iantu, Andreea Berecleanu, Gheorghe Dinica, Mihaela Tantareanu, Cristian Tantareanu.
De la Exotique isi cumpara obiecte de mobilier Catalin Botezatu, Andreea Banica, Marcel Puscas, Mihaela Radulescu, Dan Chisu, Andreea Marin, Oana Turcu, Cristian Brancu, Leonard Doroftei, Nicoleta Voica, Doina Levintza, Horia Moculescu, Gabriel Cotabita, Gianina Corondan, Mihaela Tatu, Irina Loghin, Virgil Iantu, Andreea Berecleanu, Gheorghe Dinica, Mihaela Tantareanu, Cristian Tantareanu.
Andreea Marin (a luat obiecte pentru casa din zona Campinei), Andreea Banica (a luat mobilier pentru dormitoare plus tot felul de rafturi, canapele, fotolii), Mihaela Radulescu (a luat rafturi si accesorii, casete din piele pictata), Virgil Iantu (a luat canapele din zambila de apa), Andreea Mantea, Mihaela Tatu, Alessandra Stoicescu, Mihai Gainusa, Luminita Anghel (si-a mobilat casa de la noi), Daniela Condurache, Gianina Corondan, Madalina Manole, Dan Negru, Clara Rotescu, Cristina Herea, Urania, Gabriela Vranceanu Firea, Catalin Botezatu, Oana Turcu si Cristian Brancu, Ana Maria Prodan, Mihaela Borcea, Doina Levintza, Corina Voicu, Catalin Maruta, actorul Ion Haiduc si omul de afaceri Cristian Tantareanu.
Chiar daca in ultimul timp Mihaela Serban a fost extrem de ocupata cu filmarile si cu terminarea unui master diplomatic, Mihaela Serban nu si-a uitat pasiunea pentru a preda la Catedra in tot acest timp.
Mihaela Serban scrie un scenariu de film. Mihaela este cunoscuta publicului la nivel national pentru programele de succes realizate de zece ani, editiile speciale ale Galei "Femei de Succes" si ale Galei "Celebritatile Anului". ... Acum, Mihaela lucreaza la finalizarea unui scenariu de film pentru marile ecrane.
Dincolo de acestea stau insa tunurile imobiliare ale soacrei sale, Margareta Costea (cunoscuta pentru isprava de a-si fi falsificat dosarul de revolutionar) si afacerile dubioase ale sotiei, Mihaela Geoana.
Mihaela Geoana a declarat ca, desi reconfirma declaratiile deja facute, nu doreste sa mai amplifice acest subiect.
"Senatoarea Mihaela Popa vrea sa conduca filiala ieseana a PDL" Senatoarea Mihaela Popa, presedintele interimar al organizatiei judetene a PDL, va candida la un mandat pentru sefia filialei formatiunii politice. ... Consider ca este o responsabilitate din partea mea sa ma inscriu in aceasta cursa", a declarat presei Mihaela Popa.
Mihaela Popa a demisionat din functia de vicepresedinte PDL Senatoarea Mihaela Popa a declarat ca si-a depus luni demisia din functia de vicepresedinte al PDL, ea precizand ca in continuare va activa ca membru simplu de partid. ... Voi ramane simplu membru de partid", a declarat Mihaela Popa.
Mihaela Radulescu n-a putut sta prea mult timp departe de cele doua mari iubiri ale sale:
Noul proprietar al Realitatii este cunoscut nu doar pentru afacerile sale, avand o avere estimata la 50 de milioane de euro, dar si pentru casatoria cu vedeta de televiziune Mihaela Radulescu, de care a divortat in urma cu trei ani.
Teo si Mihaela Radulescu. ... De cand nu mai are un job zilnic in televiziune, Mihaela Radulescu (43 de ani) este foarte activa in mediul virtual.
Mihaela Buzarnescu, sportiva fenomen din tenisul romanesc, a declarat ca vrea sa-si intemeieze o familie, insa pentru moment, cariera este pe primul loc. ... Mi-ar placea sa am un club de tenis, a spus Mihaela Buzarnescu la Antena Stars. ... Le datorez toate performantele mele parintilor mei, a spus Mihaela Buzarnescu.
Mihaela Mihai a fost una dintre cele mai cunoscute cantarete din anii ‘70. ... Mihaela Mihai a fost casatorita de trei ori, dar despre al doilea sot al ei, barbatul cu care a trait in Franta, cantareata marturisea in urma cu cativa ani, ca pur si simplu o teroriza.
Mihaela Enache din Dambovita, mai exact din Tartasesti, participa zilele acestea la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... Mama mea, Eugenia, face in special dulceata de nuci si o mostenesc si eu", ne-a spus Mihaela Enache.
Mihaela Udrea, fost director in cadrul Ministerului Sanatatii, a fost condamnata de Tribunalul Bucuresti la cinci ani si patru luni inchisoare cu executare, pentru savarsirea a sase infractiuni de luare de mita.
In opinia lui Ion Tatu-Soare, presedintele Federatiei Caselor de Ajutor Reciproc al Pensionarilor din Romania, Guvernul ar fi trebuit sa se gandeasca sa ajute cumva pensionarii, si nu sa-i asupreasca.
Surprinde si lasarea pe din afara a lui Stefan Nikolic, in locul sau fiind ales Leandro Tatu. ... Kapetanos, Piovaccari, Tatu In afara listei:
Vasile Calofir - actor, Cornel Ilie - fondator, compozitor, textier, solist VUNK, Anca Ghinea â€" Creative & Communication Director Intuitext-Softwin, Mihaela Tatu - trainer acreditat ANC, Miercuri:
Alaturi de Bodo si compania, invitat special în clipul piesei „Pentru tine“ este vedeta Antenei 1, Mihaela Radulescu, ea fiind din start foarte încântata de ideea de a filma alaturi de Proconsul. Mihaela Radulescu interpreteaza rolul unei femei frumoase, care e cucerita de un pusti de 12 ani.
google-analytics.com