Cautare

75 de rezultate pentru "micula" (3.54 secunde)
Olivia Micula, fiica cea mare a milionarului bihorean Ioan Micula, se casatoreste cu alesul inimii Dorin Floruta. ... fiica magnatului Ioan MICULA se marita. ... Olivia Micula, fiica mare a milionarului bihorean Ioan Micula, se casatoreste cu alesul inimii Dorin Floruta.
Deputatul PNL Catalin Micula a explicat ieri, 4 august, in cadrul unei conferinte de presa, cauzele crizei din PNL, care, in opinia sa, sunt mai adanci decat ceea ce s-a scris pana acum in presa.
Secretarul de stat in MAE pentru organizarea summit-ului NATO, Victor Micula, a fost propus de Lazar Comanescu pentru functia de secretar general al Ministerului Afacerilor Externe, a anuntat, joi, intr-o conferinta de presa, ministrul de Externe. ... Victor Micula are varsta de 42 de ani.
Afacerile fratilor Micula pe litoralul constantean nu fac altceva decat sa alunge clientii si sa dea un nume prost turismului romanesc, precum si celorlalti hotelieri. Ioan si Viorel Micula, patronii societatii European Drinks, au cumparat pe litoralul romanesc 12 hoteluri, toate calificate cu cate doua stele.
Potrivit deputatului PNL de Salaj, Catalin Micula, bugetul de stat pe 2006 va fi diferit fata de cel aprobat pentru acest an:
Dupa cum afirma, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, deputatul PNL de Salaj, Catalin Micula, principala activitate a parlamentarilor se concentreaza, in aceste zile, pe marginea proiectului privind bugetul de stat pe anul 2006.
Deputatul PNL Catalin Micula apreciaza ca difuzarea de catre postul national de televiziune a unor inregistrari cu statut de probe in dosarul ministrului Remes reprezinta "un linsaj public".
Deputatul PNL Catalin Micula apreciaza ca difuzarea de catre postul national de televiziune a unor inregistrari cu statut de probe in dosarul ministrului Remes reprezinta "un linsaj public".
Viorel Micula si Ioan Micula ocupa locul patru in Top 300 cu o avere estimata la circa 700-750 de milioane de dolari.
La intalnirea cu Theodor Stolojan, din partea Filialei Judetene Salaj a PNL, a participat deputatul Catalin Micula, care ne-a declarat ca, desi a aflat de la colegii sai ca ar fi contraindicat sa ia parte la sedinta, totusi s-a dus fara nici o problema.
Cifra de afaceri a grupului European Drinks a crescut in primele noua luni cu 7% comparativ cu nivelul din perioada similara a anului trecut, iar exporturile companiei au avansat cu peste 50%, a declarat ieri Viorel Micula, presedinte al grupului, citat de Mediafax.
Fratii Micula au castigat la Washington procesul impotriva statului roman Fratii Ioan si Viorel Micula, patronii European Drinks, au castigat la Curtea de Arbitraj de la Washington procesul intentat statului roman si vor primi circa 376 milioane lei, plus penalitati.
Din fericire sau, de ce nu, din pacate pentru cei prezenti la eveniment, "ecuatia" avea deja cel putin o cunoscuta, astfel ca singurul candidat la presedintia PNL Salaj, in speta deputatul Catalin Micula, nu a intampinat nici un obstacol pentru a prelua conducerea organizatiei.
Deputatul Catalin Micula, membru in BPC al PNL, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca la comanda democratilor a aparut publicatia "Atitudinea", fara numar de inregistrare la Registrul Comertului, care are comentarii "injurioase" la adresa adversarilor lui Traian Basescu.
Presedintele Traian Basescu a semnat joi decretul de acreditare in calitatea de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Regatul Danemarcei si in Republica Islanda a lui Alexandru Victor Micula, informeaza Presedintia, printr-un comunicat de presa. ... Micula este fostul secretar de stat pentru organizarea summitului NATO.
Fratii Viorel si Ioan Micula, patronii Grupului de firme European Drinks, au primit ieri, in cadrul unei ceremonii gazduite de Palatul Cotroceni, Trofeul de excelenta in creativitate.
Fratii Viorel si Ioan Micula, patronii Grupului de firme European Drinks, au primit vineri, in cadrul unei ceremonii gazduite de Palatul Cotroceni, Trofeul de Excelenta in creativitate.
Mai mult, intr-un adevarat delir, preluat, parca, de la partenerii de injuraturi de la a€žRomania Marea€œ, semnatarul prostiilor amintite sustine nici mai mult, nici mai putin ca, pentru a-si apara interesele, proprietarii puternicului grup industrial European Drinks, domnii Ioan Micula si Viorel Micula, ar pune la cale a€žun plan de preluare a puterii politice in caz de anticipate sau in 2008a€œ!
Printre premianti s-au numarat, de altfel ca intr-o buna traditie, si companiile conduse de oamenii de afaceri Ioan Micula si Viorel Micula.
Grupul, detinut de Ioan Micula si Viorel Micula, reprezinta cea mai importanta companie din Romania si nu numai din domeniul productiei alimentare.
google-analytics.com