Cautare

3685 de rezultate pentru "membri minori ai partidelor" (2.70 secunde)
Cel putin 12.000 de gaalaateni sint membri ai unuia dintre partidele politice care activeazaa pe scena politicaa din Galati. Acestia bagaa in conturile partidelor din care fac parte milioane de lei cu titlu de cotizatii.
Si pentru a convinge, a citat cu sarg articolul 103 din Constitutie, care prevede la alineatul 1 ca "presedintele Romaniei desemneaza un candidat pentru functia de prim-mi¬nistru in urma consultarii partidului care are majoritatea absoluta in Parlament ori, daca nu exista o asemenea majoritate, a partidelor reprezentate in Parlament".
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a anuntat ca i-a solicitat secretarului de stat de la Departamentul pentru Afaceri Europene sa trimita liderilor partidelor parlamentare o scrisoare prin care sa reaminteasca acestora ca se asteapta propuneri pentru Strategia postaderare.
Presedintele UCM - Scaunul Sfantu Gheorghe, Gazda Zoltan, a sustinut, intr-o conferinta de presa, ca in municipiul Sfantu Gheorghe UDMR a angajat minori pentru a strange semnaturi de sprijin, platind 3.000 de lei vechi pentru fiecare semnatura.
Ba, mai mult, printre aceste persoane, se gaseau si cinci minori. ... Au fost depistate cu aceasta ocazie 57 de persoane care lucrau fara forme legale, printre care si cinci minori.
Fetele de 15 si 16 ani care ofereau masaj "cu finalizare" fac terapie intr-un centru de minori sunt originare din judetul Satu Mare.
Finantarea partidelor de la bugetul de stat este imorala si de nepermis, crede parlamentarul, motiv pentru care propune ca subventiile de stat pentru formatiunile politice sa fie eliminate.Oajdea a facut si calculele:
Situatia expirarii mandatului unor membri ai Consiliului National de Integritate (CNI) la 27 iunie va fi reglementata, luni 28 iunie 2010, prin prelungirea acestuia pana pe 30 septembrie, au anuntat lideri ai Senatului.
Institutul pentru Politici Publice (IPP) a organizat ieri, la Bucuresti, o dezbatere cu membri ai partidelor politice, reprezentanti ai Guvernului, Curtii de Conturi si societatii civile pe tema modificarii Legii nr.
Membri: ... Membri: ... Membri: ... Membri: ... Membri: ... Casa Stark Principala Casa din Nord, cu origini ce duc spre Brandon Constructorul, cel care a construit Zidul, si spre vechii Regi ai Iernii. ... Membri: ... - Fratele mai mic al lui Eddard, Benjen Stark, unul dintre fratii jurati ai Rondului de Noapte.
incriminarea faptelor de coruptie si transparenta finantarii partidelor politice si a campaniilor electorale. ... In ceea ce priveste transparenta finantarii partidelor politice, GRECO constata cu satisfactie procesul angajat de modificare a legislatiei privind finantarea partidelor politice si a campaniilor electorale, precum si sprijinul exprimat de Parlament pentru acest proces.
25 de copii si-au pierdut ambii parinti, alti 130 de minori si-au pierdut un parinte, 487 de persoane, dintre care 76 de minori, au fost ranite, iar 1.
Acest impozit se va calcula in functie de patrimoniul detinut de persoana fizica sau familie, inclusiv cel apartinand copiilor minori. ... ansamblul bunurilor imobiliare si mobiliare, drepturile banesti si valorile apartinand contribuabilului persoana fizica, sotului/sotiei, precum si copiilor minori.
declaratie pe propria raspundere din care sa reiasa daca are sau nu minori in intretinere, legalizata la un notar public;
Doi minori oradeni s-au "servit" cu bautura dintr-un hipermarket. ... Un echipaj de jandarmi s-a deplasat la fata locului ti a trecut la verificari, in urma carora s-a stabilit ca este vorba de doi minori de 17 ani din Oradea.
Potrivit studiului citat, saracia este principalul factor declansator, indicat de 85,4 la suta dintre adultii chestionati, in decizia de a cersi, iar influenta familiei a fost indicata de catre 40,6 la suta dintre repondenti ca fiind principala cauza a faptului ca unii minori cersesc sau presteaza activitati lucrative.
Am reusit sa o mutam intr-un centru de minori, unde este mult mai bine tratata si supravegheata.
Cristi Selaru) Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice (MECS) a centralizat situatia preliminara a optiunilor exprimate de elevi sau de parintii/reprezentantii legali ai acestora privind participarea la ora de religie, in conformitate cu prevederile Deciziei Curtii Constitutionale a Romaniei nr.
Sambata, 28 noiembrie, de la ora 17, Libraria Humanitas de la Cismigiu va gazdui lansarea volumului Celula de minori de Alexandru Teodorescu, publicat recent in colectia Memorii/Jurnale a Editurii Humanitas, o reconstituire scrisa fara patetism a cotidianului inchisorilor comuniste prin care au trecut cativa tineri, la sfarsitul anilor '50.
In esenta, senatorii mentionati, carora li s-au alaturat alti 100 de senatori din toate grupurile parlamentare, solicita Guvernului Romaniei intreprinderea unor demersuri politico-diplomatice de urgenta pe relatia cu Guvernul norvegian pentru facilitarea reintregirii cat mai curand posibil a familiei Bodnariu cu cei 5 copii minori care le-au fost luati in cursul lunii noiembrie de institutia norvegiana de protectia copilului (Barnevernet) printr-o interpretare considerata abuziva a principiului interesul superior al copilului si printr-o serie de actiuni disproportionate fata de situatia reala din familie.
google-analytics.com