Cautare

2559 de rezultate pentru "membri minori" (2.73 secunde)
Potrivit anchetatorilor ucraineni, rusii au transformat un centru de detentie pentru minori intr-o inchisoare in care zeci de barbati, dar si femei, au fost tinuti captivi, electrocutati, batuti si unii dintre ei chiar ucisi, scrie The Guardian.
daca soferul apreciaza ca riscul este minim pe o categorie de drum, tendinta este sa nu asigure pasagerii minori. Se constata faptul ca unul din 5 soferi care transporta copii nu ii asigura pe acestia decat uneori sau chiar niciodata.
Acesta era insotit de Marian Olteanu, de 19 ani, Aurel Cumpanasu, de 22 de ani, ambii din comuna Plesoi, judetul Dolj, precum si de doi minori - Vasile L., de 14 ani, si Constantin P., de 16 ani, ambii din Craiova.
La data de 13 septembrie 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 12 Politie i-au identificat si prins pe un minor de 14 ani din Bucuresti si un minor de 14 ani din jud.
Cei doi minori de 16, respectiv de 17 ani, au fost transportati la spital, nefiind necesara internarea. Tatal minorului s-a prezentat la spital, nefiind necesara internarea.
Prahova, care apela la mila publicului calator, folosindu-se de fiii sai minori, in varsta de 10 luni, respectiv 6 ani.
Dintre acestea, in 8 accidente au fost implicati pietoni cu varste peste 57 de ani, iar in 4 cazuri minori.
Doi dintre fiii interlopului sustin ca cel care l-a agresat pe Mercedes este de fapt unul dintre fiii minori ai lui Bercea.
MARIN si doi minori, ambii de 4 ani, care de la spital au fost indrumati la domiciliu. Conducatorul motociclului a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea 0,70 mg./l.
Doi minori s-au filmat in timp ce jefuiau si loveau un batran fara adapost, apoi au pus videoclipul pe retelele de socializare.
In urma cercetarilor efectuate de lucratori din cadrul Biroului Investigatii Criminale s-a stabilit ca, in jurul orei 17.00, minorul a sustras din locuinta cheile autoturismului marca Peugeot, iar impreuna cu doi minori de 15, respectiv 14 ani, ambii din Bucuresti, s-au plimbat cu autoturismul pana au fost depistati de agentii de politie.
ยง Proxenetii contacteaza telefonic (la cererea clientilor) barbati tineri, printre care se afla si minori, carora le solicita servicii sexuale pentru clienti si le inlesnesc intalnirile cu clientii.
Cei trei baieti care au lasat un batran din Buzau sa agonizeze pana la moarte, dupa ce l-au batut si l-au dezbracat, au fost internati in institutii de specialitate.
Vanzarea bauturilor energizante catre minori ar putea fi interzisa in Romania.
Asociatia Magistratilor din Romania cere Senatului sa nu valideze lista cu magistratii alesi ca membri ai Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).
In cardasie cu Moldoveanu, mai multi membri ai Consiliului de Administratie al CN APMC si-au dat acordul de-a lungul anilor pentru legalizarea unor licitatii dubioase prin care majoritatea surselor de venituri ale Administratiei Portuare au fost oferite clientelei politice a PSD-ului.
BPC este alcatuit din presedintele partidului, din 13 membri titulari, dintre care cinci vicepresedinti si doi membri supleanti.
Si, cu toate acestea, unii se straduiesc sa ne demonizeze, in fel si chip, prezentandu-se chiar drept un pericol - identificandu-ne ca urmasi ai PCR, desi noi suntem intim legati de infaptuirea Revolutiei din Decembrie 1989, care a demolat vechiul regim, iar fosti membri ai PCR se gasesc in absolut toate partidele care s-au nascut dupa revolutie.
Cu acest prilej, liderul social-democratilor constanteni a subliniat importanta efortului sau, a echipei sale si a celorlalti membri ai organizatiei la castigarea alegerilor locale din vara anului trecut, cand PSD a reusit la nivelul judetului Constanta sa obtina 46 posturi de primari, 20 de consilieri judeteni si 420 de consilieri locali.
Vicepresedintele Organizatiei Municipale a PSD, George Cubasa (foto), a prezentat, impreuna cu Ilie Zanfir, buletinul de sanatate al organizatiei, cuprinzind numarul de membri inscrisi, demisionati in ultima perioada, obiectivele si alte date care i-ar putea interesa, in special, pe reprezentantii altor partide.
google-analytics.com