Cautare

2559 de rezultate pentru "membri minori" (2.83 secunde)
Astfel, Markó a vorbit despre Legea statutului minori­tatilor, subliniind ca in ultimul an si jumatate s-au purtat discutii sterile, dar si despre Autostrada Transil­vaniei de Nord, despre care a spus ca este un obiectiv indeplinit pe jumatate.
Debutul a ceea ce o organizatie militantista numea valul din 2007 a 180.000 de romani si bulgari spre Marea Britanie a fost salutat de unii ca o dovada ca invazia va fi mult mai lenta, desi unele informatii vorbeau despre o viitoare sosire a tinerilor infectati cu HIV, a mafiotilor bulgari si a hotilor minori.
Am trei copii minori, sunt vaduva si muncesc cu ziua pe unde apuc. Am stat pana anul trecut intr-o casa nationalizata pe care a castigat-o proprietarul si ne-a scos pe toti in strada.
"Dosarul mai trebuie sa contina si o declaratie pe proprie raspundere, legalizata notarial, din care sa rezulte ca solicitantul nu beneficiaza de pensie de invaliditate, precum si o declaratie pe proprie raspundere, autentificata la notariat, din care sa rezulte numarul de copii minori aflati in intretinere", se arata intr-un comunicat de presa emis de AJOFM Dolj.
Potrivit raportului anual al Parchetului National Antimafie (DNA), retelele criminale rusesti, ucrainene, chineze, bulgare si nord-africane au ajuns sa domine sectoare intregi din afacerile ilicite din Italia, desfasurand activitati legate de trafic de droguri, prostitutie, trafic de persoane (in special minori si femei), falsificare de acte, extorcari, sechestrare de persoane si chiar preluarea controlului asupra parcarilor de microbuze care fac legatura dintre Italia si tarile de origine ale acestor bande criminale.
Familia barbatului este foarte ingrijorata, mai ales ca acesta are si copii minori in intretinere, omul fiind principalul furnizor de venituri al familiei.
Reprezentantul PRM in BEC afirma ca, dupa ce s-a recurs la "verificarea manuala", prin sondaj, in numai 6 judete, cu referire la circa 15% dintre alegatorii inscrisi pe listele suplimentare, au fost depistati "doar cativa cetateni care au votat de doua-trei ori si cativa minori care au fost lasati sa voteze cu incalcarea legii".
Textul initiativei prevede ca "in cazul in care contravenientul citat de instanta nu a achitat amenda in termenul prevazut, instanta procedeaza la inlocuirea amenzii cu sanctiunea prestarii unei activitati in folosul comunitatii pe o durata maxima de 50 de ore, iar pentru minori incepand cu varsta de 16 ani, de 25 de ore".
Votarea a mers snur si la Penitenciarul pentru Minori si Tineri Craiova, unde, din 341 de persoane private de libertate, 182 aveau drept de vot.
divortul pe cale administrativa si cel prin procedura notariala - acestea fiind posibile doar daca sotii nu au copii minori si ambii sunt de acord cu divortul.
Pe mine ma ingrijoreaza ceva mult mai mult decat faptul ca sunt carutele acestea in Craiova, anume ca ele sunt conduse de minori.
ansamblul bunurilor imobiliare si mobiliare, drepturile banesti si valorile apartinand contribuabilului persoana fizica, sotului/sotiei, precum si copiilor minori in cazul in care sunt administratorii legali ai bunurilor acestora.
Cazul de proxenetism si sex cu minori in care sunt anchetati un director al OTV, oameni de afaceri si un fotbalist de la Juventus Bucuresti ne arata un fenomen mai putin cunoscut poate in Romania, cel al prostitutiei masculine.
Minori si familie Stadiu procesual: Fond apar ca partii: VLADAN FLORINA : Reclamant, VLADAN GEORGE : Parat. E vorba de una si aceeasi persoana:
Cert este ca aceasta cifra de 19 milioane de locuitori existenti in 2011 este reperul necesar pentru determinarea cifrei alegatorilor reali, existenti pe teritoriul Romaniei - prin extragerea cifrei celor care nu au implinit 18 ani - adica cca 4 milioane cetateni minori.
Noile norme stabilesc si majorarea de la 1,2 milioane de lei la 1,5 milioane de lei a plafonului de deductibilitate pentru cadourile oferite de angajatori in beneficiul copiilor minori ai angajatilor.
Totodata, ele cresc eficienta justitiei pentru minori, urmaresc consolidarea mediului de afaceri, a cadrului institutional si legislativ in domeniul cooperarii judiciare internationale, precum si consolidarea sistemului penitenciar, potrivit standardelor europene, protectia victimelor si reintegrarea sociala a infractorilor, prevenirea si combaterea coruptiei din sistemul judiciar dar si din administratia publica.
in limba romana (tipizat OMFM) - Copie legalizata a certificatului de absolvire si/sau calificare - Copie legalizata a cartii de munca (toate paginile scrise) - Adeverinta de la medicul de familie care sa ateste ca solicitantul este clinic sanatos - Cazierul judiciar in original, care sa ateste ca nu are antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni) - Declaratie pe proprie raspundere, legalizata notarial, din care sa rezulte ca solicitantul nu beneficiaza de pensie de invaliditate - Declaratie pe proprie raspundere din care sa rezulte numarul de copii minori aflati in intretinerea acestuia, autentificata la notariat - 2 fotografii tip pasaport
Asta dupa ce, reamintim, Gherghisan a bagat in spital sase persoane, majoritatea minori, printre care si un copil de zece ani.
Pentru aceasta, parintii au la dispozitie Kid Cont de la Banca Transilvania, un depozit acumulare in lei sau in valuta pentru minori.
google-analytics.com