Cautare

3684 de rezultate pentru "membri minori ai partidelor" (9.02 secunde)
Protocolul de functionare a coalitiei prevede existenta a patru foruri decizionale, in Guvern, in Parlament, la nivel de presedinti ai partidelor din coalitie si in judete, a declarat ieri presedintele UDMR, Markó Béla.
E un lucru evident, dar in ceea ce priveste configuratia majoritatii pe care o vom face, acesta este o discutie care va avea loc in Parlament, cu partidele politice, pe baza unui program, inclusiv compatibilitatea intre viziunea mea si proiectul pentru Romania pe care il voi propune in septembrie si dorinta partidelor, incepand cu PSD, de a-si insusi un astfel de proiect.
Prioritatile partidelor de opozitie sunt suspendarea presedintelui, motiunea de cenzura si inlaturarea Robertei Anastase de la Sefia Camerei. ... Care ar trebui sa fie prioritatea partidelor de opozitie?
• As mai face o referrer care vizeaza reforma, reforma partidelor. ... • Este nevoie de o generatie de politicieni relativ experimentati, dar carora sa li se permita accesul la varful partidelor. ... Daca vom lasa la liber finantarea partidelor politice, nu vom realiza reforma clasei politice.
Am asistat, anul trecut, la o ciudata campanie a procurorilor mult mai mult contra pedelistilor decat contra opozitiei, cum te-ai fi asteptat, precum si la declansarea unei campanii media ample pe tema necesitatii unor noi partide, curate si moderne.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu s-a consultat cu liderii partidelor si cu grupurilor parlamentare pe tema integrarii, dupa votul negativ din Franta asupra Constitutiei europene.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a organizat ieri o intrunire a liderilor partidelor politice parlamentare pentru a discuta solutiile si resursele bugetare pentru rezolvarea crizei inundatiilor.
Cererea de reexaminare, realizata in urma consultarilor dintre Traian Basescu si liderii partidelor parla-mentare, solicita modificarea numelui Departamentului National Anticoruptie, asa cum a fost propus anul trecut de Guvern, in Directia Nationala Anticoruptie. ... In final, liderii tuturor partidelor au cazut de acord ca amendamentul PSD sa fie retras.
Luandu-si rolul de mediator in serios, presedintele Romaniei, Traian Basescu, se va intalni in cursul zilei de azi cu liderii partidelor parlamentare, care vin din nou la Cotroceni, pentru consultari cu seful statului. ... De aceasta data, liderii partidelor parlamentare vor avea o agenda mai incarcata.
Asumarea pe legile integrarii, propusa de PD In acelasi timp, democratii au stabilit sa propuna Coalitiei angajarea raspunderii Guvernului pentru legile necesare aderarii la UE referitoare la modificarea Codului Penal si de procedura penala, la finantarea partidelor si la agentia pentru integritate.
In acest sens independentul si-a propus sa picheteze sediile partidelor din oras pina cind cineva il va baga in seama.
Liderii PIN, Lavinia ßandru si Cozmin Gusa, sustin ca intre reprezentantii CNSAS si cei ai partidelor politice exista negocieri subterane pentru a "spala" trecutul anumitor politicieni privind colaborarea cu fosta Securitate.
"Apelul meu ultim pentru politicieni este sa amane discutiile despre suspendarea presedintelui si votul uninominal", a anuntat ieri premierul Calin Popescu Tariceanu, dupa discutiile pe care le-a avut cu reprezentantii partidelor parlamentare. ... Premierul s-a intlnit ieri cu liderii partidelor parlamentare pentru o noua discutie privind alegerile europarlamentare.
Alegerile pentru Parlamentul European, o prioritate Seful statului, Traian Basescu, va avea o serie de consultari azi si maine cu liderii partidelor parlamentare. Basescu le-a cerut tuturor partidelor, prin intermediul unor scrisori trimise la sfarsitul saptamanii trecute, sa renunte la initiativa de a amana alegerile pentru Parlamentul European.
Mai multi parlamentari, consilieri si reprezentanti ai autoritatilor judetene au intors ieri pe toate fetele sistemele de vot care s-ar potrivi Romaniei, concluzia fiind una singura: ... "Algoritmul nostru este in favoarea partidelor mici, care pot contracara hegemonia partidelor mari.
Comisia parlamentara a stabilit ca cele doua emisiuni ale posturilor publice (Antena partidelor si Tribuna partidelor - n.r.) sunt puse la dispozitia partidelor.
Daca doriti sa aflati parerea Parlamentului si a partidelor parlamentare, va invit sa veniti la Parlament pentru consultari si sa trimiteti ministrii de resort in comisiile de specialitate", ii cere Geoana lui Tariceanu in scrisoare.
Deputatii au adoptat si un amendament al deputatului PSD Anghel Stanciu, care stabileste o modalitate de redistribuire a mandatelor de parlamentar in raport cu numarul total de voturi al partidelor sau aliantelor, si nu cu diferenta dintre voturile obtinute de un partid sau alianta in colegiu si voturile obtinute in intreaga circumscriptie.
Problemele au aparut imediat dupa completarea BEJ cu membrii partidelor politice.
5 din legea 67/2004 pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale, care prevede ca magistratii, din lista, care nu sunt desemnati presedinti sau loctiitori ai acestora, raman la dispozitia presedintelui tribunalului, pentru inlocuirea, in cazuri deosebite, a titularilor.
google-analytics.com