Cautare

3685 de rezultate pentru "membri minori ai partidelor" (3.38 secunde)
Candidatii partidelor parlamentare pentru Camera Deputatilor Colegiul 1- Bihor Nord (Marghita - Valea lui Mihai) In acest colegiu, electoratul va putea alege intre urmatorii candidati: ... Colegiul 2 - Bihor Nord-Vest (Sacuieni - Diosig - Tileagd) Candidatii partidelor parlamentare in acest colegiu sunt:
'Refuzul de ieri al partidelor din opozitie de a mai discuta cu presedintele Romaniei exprima o ruptura semnificativa a vietii politice romanesti.
Odata cu implinirea varstei de 40 de ani si pana la 49, viata sexuala nu pare sa difere asa tare de cea din imediata tinerete, intrucat numarul partidelor de dragoste ale acestor persoane ajunge la 69 pe an.
Partidul Noua Generatie numara, la ora actuala, in zona Mangaliei, circa 300 de membri "activi", insa, afirma conducerea formatiunii, numarul simpatizantilor este de cateva ori mai mare.
Aceasta declaratie vine dupa ce sustinatorii din judete ai platformei au anuntat ca in cadrul campaniei incepute la 8 decembrie au strans semnaturi pentru inregistrarea PLD si ca printre semnatari se numara si membri PNL.
Multi sint membri ai partidelor aflate acum la putere. Altii sint recunoscuti pentru meritele lor si de aceea ocupa posturile de membri ai consiliilor de administratie. Altii sint directori vechi, ai vechii guvernari.
Liderul UNCJR a precizat ca Documentul de Pozitie, semnat de 32 de lideri ai CJ, printre care si presedinti de consilii judetene apartinand partidelor din Coalitie, va fi trimis la Consiliul Europei, la Strasbourg, si la Comisia Europeana, la Bruxelles.
Ieri, deputatii din Comisia pentru drepturile omului, culte si minoritati au amanat discutiile pe marginea acestuia din lipsa de cvorum, in sala de sedinte fiind prezenti doar trei parlamentari din totalul de 14 membri, cat are comisia:
La Mangalia a avut loc sambata, 16 decembrie, Consiliul de Coordonare al filialei judetene a Partidului Democrat, la care au fost prezenti circa 300 de membri delegati ai PD Constanta - primari, viceprimari, consilieri, directori de institutii publice etc.
Chiliman - Moisescu pe post de Stoica - Stolojan Conform unor informatii care circula deja in mediul online, luni, ar urma ca un grup de membri PNL exclusi sau schimbati din diferite functii sa transforme platforma online "Romania Liberala" intr-o platforma politica prin care se va incerca ruperea unui segment din PNL.
Tu ce pantaloni ai imbracat astazi? ... - Cartel Alfa pretinde ca are sute si sute de mii de membri de sindicat; - BNS afirma ca are si el sute si sute de mii de membri de sindicat; - PNL se lauda cu milioane de membri si simpatizanti;
"Ne asteptam" In numele PNL, deputatul Emil Strunga ne-a spus ca decizia Curtii Constitutionale nu i-a surprins pe parlamentarii liberali, motivul fiind reprezentat de faptul ca o parte dintre judecatorii Curtii a detinut, cu ceva vreme in urma, calitatea de membri PSD.
Comisia juridica a Senatului a aprobat marti un proiect de lege initiat de Guvern, care stabileste ca urmarirea penala si judecarea fostilor membri ai Executivului nu se efectueaza potrivit normelor de procedura penala de drept comun, ci conform procedurii aplicate actualilor ministri.
Comisia comuna permanenta a Parlamentului privind Statutul deputatilor si senatorilor, organizare si functionarea sedintelor comune ale Camerei Deputatilor si Senatului are in componenta 7 membri - :PSD - senator Toni Grebla, deputat Gabriel Vlase, deputat Anghel Stanciu;
Cei 5 membri ai Consiliului Fiscal vor fi nominalizati de Academia Romana, Banca Nationala a Romaniei, Academia de Studii Economice, Institutul Bancar Roman si de Asociatia Romana a Bancilor, mandatul lor fiind de 5 ani.
Europarlamentarii populari au avertizat ca intrarea partidelor romanesti in PPE va fi acceptata numai dupa aderarea Romaniei la UE.
Legea partidelor infiintate cu doar 3 membri nu va mai apuca sa se nasca, probabil, pentru ca e deja inutila.
Nu mai putin de 24 de perchezitii au loc, la aceasta ora, la adrese din Bucuresti si Ilfov, pentru prinderea unor membri ai unei grupari acuzate de proxenetism si prostitutie cu barbati, intre care si minori.
O serie de membri ai Partidului Popular European i-au semnalat presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, ca in raportul privind stadiul de pregatire a Romaniei pentru aderarea la UE nu se fac referiri la situatia minoritatii maghiare din aceasta tara.
Sedinta extraordinara a Consiliului de Coordonare Local, convocata de mai multi membri care au fost intre timp exclusi din partid, a reunit la Teatrul Ovidiu peste 300 de persoane, care s-au manifestat vehement impotriva actualei conduceri interimare a organizatiilor judetene si municipale Constanta.
google-analytics.com