Cautare

3685 de rezultate pentru "membri minori ai partidelor" (5.59 secunde)
Dupa ce a aflat ca la miting participa si sustinatori din Constanta si Târgu Mures sau Buzau, Visan a declarat ca în urma discutiilor între membri organizatiei s-a ajuns la concluzia ca e mai bine sa nu se organizeze nici o plecare.
Cabinetul-alternativa al PD-L este format din comisii departamentale ai caror membri au fost, insa, deja desemnati de catre conducerea partidului, ei urmand sa elaboreze, pe fiecare domeniu guvernamental in parte, documentul fundamental al strategiei politice:
Cu ochii pe eventualele fraude si pe prezenta la vot, reprezentantii galateni ai partidelor au facut socoteli peste socoteli, au incercat sa tina situatia sub control, trimitand oameni acolo unde ceva li se parea "tulbure" si asteptand, plini de emotie, rezultatele la inchiderea urnelor.
Grupul Parlamentar al PPE este cel mai numeros din Parlamentul European, cu 268 de membri (37% din numarul total al europarlamentari-lor - 732).
Pana si PNL are mai multi membri decat PDL in Bucuresti Cristian Preda prezinta, pe blog, cifrele inregistrate la Tribunalul Bucuresti privind romanii inscrisi in partide si remarca cresterea sustinatorilor afiliati PSD si PNL. "Am numarat 20 de formatiuni care au depus liste cu membri.
Noile criterii dupa care vor fi numiti membrii Consiliilor de Administratie la regiile craiovene le dau batai de cap partidelor politice care au oameni in consiliul local si care trebuie sa inainteze propuneri pentru mandatele din CA-uri.
Theodor Stolojan, Valeriu Stoica si Gheorghe Flutur, prezenti ieri la Tribunalul Bucuresti pentru a-si sustine cererea de inregistrare a Partidului Liberal Democrat in Registrul partidelor politice, au aflat doar ca pronuntarea verdictului se amana pentru inca o saptamana.
Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru VoxPublica, unul dintre liderii social-democrati ai Grupului de la Cluj vorbeste despre sansele PSD de a se reforma, de ce partidul nu a reusit sa se impuna in Transilvania, profilul alegatorului PSD si de ce il sustine pe Cristian Diaconescu in competitia pentru sefia partidului.
Din CA-urile regiilor craiovene vor iesi acei membri care nu fac dovada pregatirii superioare in domeniu. ... Chiar consilierul primarului Craiovei a recunoscut, indirect, acest lucru, declarand ca, in momentul plecarii fortate a unor membri ai CA-urilor, "vor fi multe discutii".
Tinerii liberali mai sunt nemultumiti ca, inaintea alegerilor din PNL Targu Jiu, baza de date a partidului a ajuns sa numere numai 150 de membri, din 1.440, majoritatea sustinatori ai lui Dian Popescu.
Drept pentru care Tudorel Chesoi i-a invitat pe cei prezenti - membri de partid si presa - la o sedinta "pe trotuar", dupa care a luat legatura si cu deputatul PD-L Zanfir Iorgus (fost taranist), pentru a-i cere sa faca o interpelare in Parlament impotriva "abuzurilor comise de Claudiu Tusac, primarul Mangaliei", dupa cum s-a exprimat presedintele PNTCD Constanta.
Bolnavi psihic sau cu handicap fizic, saraci sau oameni ai strazii, toti erau luati cu forta, chiar si din casele lor, si dusi sa munceasca in gospodariile traficantilor de lemne. ... Circa 400 de oameni ai legii au impresurat localitatea, intr- o desfasurare de forte fara precedent in ultimii ani.
Prezenta analiza doreste sa arate ce ar reprezenta Alianta intre PSD si PNL, prin raportare la viitoarea reprezentare parlamentara a celor doua partide si prin raportare la ceea ce pot insemna alegerile locale pentru membrii semnificativi ai social-democratilor, liberalilor si conservatorilor.
Ministrul Justitiei Monica Macovei a declarat ca proiectul de lege privind finantarea partidelor ar putea fi adoptat prin asumarea raspunderii Guvernului, in cazul in care acest proiect nu va fi votat de Parlament pana in septembrie.
Bizara, plicticoasa Campania pentru alegerile parlamentare este bizara, plicticoasa si lipsita de politicieni carismatici, liderii din lumina reflectoarelor nefiind tocmai varful de lance al partidelor, cei care ar putea aduce cel mai usor voturi, au declarat pentru MEDIAFAX mai multi sociologi si analisti.
Comentand raspunsurile partidelor parlamentare la apelul lansat de PC saptamana trecuta privind izolarea PD, liderul conservatorilor a spus ca "PSD a facut ceea ce era normal sa faca". Totodata, Voiculescu a sustinut ca le-a cerut personal liderilor partidelor politice intrevederi pe acest subiect.
Seful CNA a precizat ca spatiile destinate emisiunilor "Antena partidelor parlamentare" si "Tribuna partidelor parlamentare" difuzate de posturile publice de radio si televiziune au fost dublate. In timpul acestor emisiuni, timpul alocat partidelor va respecta proportia pe care fiecare formatiune politica o are in legislativ.
La polul opus sunt situate sediile partidelor, care par, in marea lor majoritate, ca duc lipsa de vizitatori. Din moment ce toata lumea se fereste de caldura, mai putin pensionarii, de ce sa nu faca acelasi lucru si prea minunatii nostri conducatori politici ai filialelor locale?
Deputatul PSD Bogdan Niculescu Duvaz a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca PSD va solicita la inceputul sesiunii parlamentare viitoare modificarea Legii finantarii partidelor politice, in sensul limitarii cheltuielilor si a micsorarii dimensiunilor afiselor electorale.
"Daca Basescu nu va lua in serios vointa populara si, in consecinta, punctul de vedere al partidelor la formarea Guvernului, hotarand - arbitrar- sa numeasca un alt prieten de-al sau drept candidat la functia de prim ministru, care sa umble apoi prin oras pentru a cumpara voturi sub santajul unor posibile alegeri anticipate, atunci majoritatea parlamentara creata dupa alegeri, careia i s-ar refuza dreptul de a-si forma guvernul (datorita unei desemnari arbitrare) ar putea sa nu se prezinte la votul pentru investitura, Guvernul Tariceanu continuand sa functioneze, in baza art.110, alin 4 din Constitutie, pana cand Basescu ar lua in serios consultarea partidelor", a explicat Nastase.
google-analytics.com