Cautare

3685 de rezultate pentru "membri minori ai partidelor" (4.13 secunde)
11 ani si patru luni de inchisoare este pedeapsa pe care a primit-o un medic homeopat din Constanta, Victor Bot, judecat pentru corupere sexuala si act sexual cu minori.
Judecarea cauzelor cu minori dureaza la fel de mult ca dosarul de la Nurenberg, de cele mai multe ori copiii fiind de negasit.
Ancheta de amploare a Inspectoratului Scolar Maramures, dupa ce doi elevi minori ar fi intretinut relatii intime intr-o scoala din orasul Ulmeni.
La data de 28 septembrie 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 7 Politie i-au depistat pe doi minori de 16, respectiv 17 ani, ambii din Bucuresti, care, in cursul noptii de 23/24.09.2010, impreuna cu I.
La fata locului s-au deplasat lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 11 Politie efectuand cercetarea, iar la data de 20.01.2011 au fost prinsi cei doi suspecti, identificati ca fiind doi minori de 15, respectiv 14 ani, ambii din Bucuresti.
Mihaela si a unui copil de 9 luni, care au ramas internati la spital si ranirea usoara a altor trei minori, cu varste cuprinse intre 2 si 5 ani si a lui T.
Elek de 67 ani, a sesizat Sectia 18 Politie, cu privire la faptul ca, in aceeasi zi, in jurul orei 14.45, in timp ce se afla pe B-dul Tudor Vladimirescu din sectorul 5, dupa ce a scos de la un ATM suma de 800 lei, a fost acostat de doi minori, care, sub pretextul solicitarii sumei de 2 lei, i-au smuls portofelul din mana, dupa care au fugit spre Calea 13 Septembrie.
Supectii in acest caz sunt trei minori, de 9, 10 si 15 ani. Acestia urmeaza sa fie consiliati psihologic si audiati de un procuror.
Cei care calatoresc in afara tarii insotiti de minori vor fi mai atent controlati. Un nou proiect de lege propune verificarea online a cazierului judiciar, iar asta deoarece cazierul are o valabilitate de 6 luni, timp in care s-ar putea comite noi infractiuni.
1034A din 28 iunie 2021, pronuntate de Curtea de Apel Bucuresti - Sectia a III-a civila si pentru cauze cu minori si de familie. ... 1034A din 28 iunie 2021, pronuntata de Curtea de Apel Bucuresti - Sectia a III-a civila si pentru cauze cu minori si de familie.
Senatorul PSD Cristian Diaconescu, purtatorul de cuvant al social-democratilor, considera ca valul de plecari a alesilor locali ai PSD este rezultatul unei politici de incurajare a traseismului politic dupa alegerile din 2000.
Pe teritoriul national al Romaniei au existat o serie de cetateni straini, cu precadere sovietici, investiti, de catre istoriografia si memorialistica fostei Securitati, cu calitatea de membri ai trupelor speciale sovietice (Spetsnaz/GRU) si al caror numar continua sa fie subiect de disputa istoriografica.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
Candidatii celor doua parti care urmeaza sa fie repartizati in colegiile electorale vor fi desemnati conform prevederilor statutare ale partidelor si vor fi comunicati Aliantei sub semnatura presedintelui fiecarui partid; ... Decizia de desemnare se supune validarii organismelor statutare competente ale partidelor, in conformitate cu procedurile statutare ale fiecarui partid;
In acest context, presedintele Traian Basescu se va intalni in cursul zilei de astazi cu sefii partidelor parlamentare pentru a gasi o solutie care sa convina tuturor si abia apoi seful statului va trimite legea la Parlament pentru reexaminare.
Liderii partidelor de la Putere au decis ieri sa reduca masiv numarul secretarilor de stat, de la 82 la 52, dand astfel semnalul restructurarii guvernamentale care s-a vehiculat in ultimul timp.
Europarlamentarul Adrian Severin a pledat saptamana trecuta - in cadrul seminarului politic "Ce fel de stanga pentru Europa Centrala?", la Universitatea Libera din Bruxelles - pentru o modernizare a partidelor de stanga din Europa Centrala si de Est, plecand de la constatarea ca a ponderii stangii in Europa in general este in scadere.
Liderii partidelor politice traiesc in lumea lor. ... Conducerile partidelor politice au esuat!!! Liderii partidelor de dreapta au pacalit milioane de oameni cu idealuri de dreptate si adevar. ... Liderii partidelor de stanga au mimat grija pentru oameni.
Afirmatia "Partidele gresesc profund " ii apartine lui Traian Basescu, a repetat-o cu obstinatie in mai multe ocazii, inclusiv la cateva ore dupa demiterea Guvernului Boc, cand devenise evident ca fraiele democratice ale puterii in stat revenisera acolo unde le e locul - in mana partidelor politice parlamentare.
Dupa ce a aflat ca la miting participa si sustinatori din Constanta si Târgu Mures sau Buzau, Visan a declarat ca în urma discutiilor între membri organizatiei s-a ajuns la concluzia ca e mai bine sa nu se organizeze nici o plecare.
google-analytics.com