Cautare

1747 de rezultate pentru "masini" (3.10 secunde)
"Saptamana viitoare vom finaliza legea de modificare a unor prevederi din ordonanta care se refera strict la decizia CEJ ce se refera la acele masini inmatriculate inainte de 1 ianuarie 2007. Probabil acele masini, la prima vanzare, vor trebui sa plateasca taxa de prima inmatriculare", a declarat ministrul Mediului.
Cum vor fi CALCULATE de anul viitor TAXELE si IMPOZITELE pentru case si masini. Pentru a atrage mai multe venituri din aceasta sursa, Guvernul Boc va introduce un nou sistem de taxe si impozite pentru case, terenuri si masini Gandul informeaza :
Taxele pentru trecerea podului Soferii de autoturisme cu cel mult 8+1 locuri si de masini transport marfa cu greutate mai mica de 3,5 tone vor plati o taxa de 27 lei (6 euro) pentru trecerea peste noul pod de la Calafat-Vidin, pentru masinile cu mai mult de 9 locuri si maximum 23 locuri pe scaune taxa fiind de 54 lei (12 euro).
Dacia vinde bine ' Piata auto de masini noi din Romania a inregistrat o crestere de 27,19% Marca romaneasca este in continuare lider in topul vinzarilor de la noi. ... Piata auto de masini noi din Romania este in crestere.
masinute, fiare de calcat, avioane, trasuri, trenulete, masini, trailere, aparate foto, masini de cusut - la 50 RON, masini de curse, impingator, avioane - la 40 RON si la 60 RON, mobilier de jucarie - la 30 RON, 40 RON si 60 RON, masini stil trailere - intre 40 RON si 60 RON, jucarie cu bila - la 70 RON (este utila si copiilor cu dizabilitati), Masa Tacerii - la 40 RON, gainusa cu oua - la 40 RON, dragon - 40 RON, Pinocchio - 20 RON", ne-a spus Lenuta Zaharescu despre sotul ei.
Masini strivite de copaci si stalpi cazuti Administratia Nationala de Meteorologie a emis vineri dimineata o avertizare de cod galben de vant puternic pentru municipiul Bucuresti si alte cinci judete. ... Vantul a provocat deja stricaciuni in Capitala, unde un copac a cazut peste opt masini.
In 2013 vanzarile de masini second hand au crescut cu peste 40.000 de autoturisme fata de 2012, in timp ce vanzarile de masini noi au scazut cu peste 8.000 autoturisme.
Doua masini din alaiul de nunta au fost implicate intr-un grav accident rutier. Doua masini dintr-un alai de nunta care se indreptau spre starea civila din Braila au fost implicate intr-un accident grav, soldat cu trei morti:
Conduc masini inscrise in Bulgaria, Anglia sau alte tari straine, masini care nu pot fi identificate. ... Hotii stau fie in masini, asteptand victimele, in masini cu numere straine care nu pot fi identificate, iar cand parcheaza o masina si pasagerii ies, folosesc telecomanda care impiedica blocarea portierelor.
Un pusti de 17 ani, baut, fiul unui consilier PDL din Tulcea, a facut prapad pe Calea Victoriei la volanul unei masini de lux Un adolescent de 17 ani, baut, la volanul masinii de lux a celui mai bun prieten a facut prapad, marti noapte, pe Calea Victoriei unde a fost la un pas sa omoare oameni nevinovati lovind trei masini parcate in fata unui hotel.
Cele mai vulnerabile masini sunt cele ieftine care nu au masti de protectie a furtunului si a rezervorului. "Cele mai expuse masini la furatul de benzina sunt cele mai vechi care iti arata pe bord cata benzina ai in rezervor chiar fara sa fie contactul pus.
Potrivit informatiilor de la fata locului, in accident au fost implicate trei masini foarte puternice, doua Audi A 6 si un BMW, din primele date reiesind ca accidentul s-a petrecut din cauza vitezei excesive. In urma accidentului, una dintre masini s-a rupt in doua, o parte luand foc.
Totul s-a petrecut din cauza unei femei care a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens, iar autoturismul a fost lovit in plin de alte doua masini.
dupa ce trageti pe dreapta pentru a rezolva problema cu asigurarile RCA pe cale amiabila, soferul celeilalte masini iti va distrage atenttia.
Nicolae, pe care il "serveste" cu utilaje, masini, basculante, macarale, motorina etc.
Am tot auzit ca ridicau numai masini amarate, dar as vrea sa mergem acolo unde sunt depozitate sa vedem ce tipuri de masini sunt. ... Niciodata nu vor fi mai multe locuri de parcare decat masini.
Vor fi prezenti producatori de masini si utilaje agricole, instalatii de irigat, utilaje pentru viticultura si pomicultura, material semincer si ingrasaminte chimice. De asemenea, vor fi expuse masini si echipamente pentru industria alimentara, masini de ambalat si etichetat, dotari pentru laboratoare, controlul si certificarea calitatii.
Doi ospatari, care erau afara, ne-au spus ca in acele locuri nu pot parca decit clientii hotelului, stationarea altor masini fiind interzisa. In imediata vecinatate a locului amenajat pentru parcare rezervat Hotelului a€œVegaa€�, erau parcate alte citeva masini.
Imediat, zeci de masini ale politiei si ambulante au sosit la fata locului. ... La 22 ianuarie, explozia la un interval de numai cateva secunde a doua masini-capcana aflate in apropierea pietei acoperite Haraj, din cartierul Bab al-Charki, s-a soldat cu 88 de morti si peste 160 de raniti.
Potrivit unui memorandum intern, printre dotarile independente ale Camerei sunt si 22 de masini de spalat si aspirat covoare, 335 de calculatoare LT pentru plenul Camerei, 335 de imprimante color si 335 calculatoare PC pentru activitatea deputatilor in teritoriu.
google-analytics.com