Cautare

1747 de rezultate pentru "masini" (3.81 secunde)
La un moment dat, un val enorm a avariat capacul de la gura de evacuare la avarie si apa a inceput sa intre in sala masini.
Pentru aceasta iarna, necesarul a fost de inca noua masini de mare tonaj. ... De asemenea, pe 3 martie 2008, STELBO, ca unic depunator de oferta, castiga un nou contract la DSC, care viza inchirierea de masini de maturat strazile.
PSD critica modificarea de catre guvernul Tariceanu a unei ordonante de urgenta adoptate in 2004, referitoare la acordarea unei sume de 30 de milioane de lei proprietarilor de masini mai vechi de 12 ani care le dau la casat si cumpara altele noi.
Romanii au cele mai putine masini din Europa Intr-un studiu prezentat ieri si realizat de un mare importator de masini se arata ca Romania se afla pe penultimul loc din Europa din punctul de vedere al autoturismelor detinute la mia de locuitori.
Prima zi a programului guvernamental, mai precis luni, a insemnat formarea de cozi interminabile in fata producatorilor de masini sau a reprezentantilor acestora din toate orasele Romaniei. ... Dar nu ajung la fiare vechi mai mult de o suta de masini pe an.
Potrivit proiectului de ordonanta de urgenta publicat saptamana trecuta, la masini impozitele vor creste pentru toate tipurile de autovehicule. ... Clientii, fideli unei marci Este posibil ca anumiti clienti fideli unei masini sa migreze catre aceeasi marca, dar cu o capacitate cilindrica mai mica, este de parere Marius Carp.
Masinile second hand ar putea sufoca piata auto De asemenea, reprezentantii dealerilor si constructorilor auto considera ca cel mai mare pericol care ameninta piata autovehiculelor noi este reprezentat de importurile de masini second hand care risca sa sufoce piata romaneasca, asa cum s-a intamplat in ultimii ani in Polonia.
Firma constructoare de masini din Detroit doreste insa in continuare sa achizitioneze motoarele fabricate la Craiova. ... Potrivit specialistilor din domeniu, Ford, General Motors, Renault sau alta companie nu vor cumpara Daewoo Craiova pentru a vinde masini in Romania, pentru ca piata auto a ajuns la potentialul maxim.
Politia atentioneaza soferii care circula cu masini neasigurate sa-si incheie pana la 1 februarie politele obligatorii de raspundere civila auto (RCA). ... Romania a primit cartonas galben de la Comisia Europeana din cauza numarului mare de masini care circula fara asigurare obligatorie.
Volvo va incepe sa produca masini in China. ... Potrivit sursei citate, Volvo preconizeaza ca ritmul de productie a noului S30, in Chongqing, va ajunge la 10.000 de masini pe an. ... Acesta a mentionat ca productia de masini la nivel local nu presupune o scadere a calitatii produsului finit.
Prestigioasa revista americana Forbes a realizat un top al celor mai scumpe masini din lume, care au mici sanse sa ajunga in garajul vreunui muritor de rand, cu salariu mediu pe economie.
Astfel, importurile de masini si de dispozitive mecanice, masini, aparate si echipamente electrice, care detin o pondere de 23,8%, au crescut cu 37,8%, la 2,03 miliarde de euro.
Din cauza importurilor masive de automobile second-hand, vanzarile de masini Dacia in piata interna ar putea scadea usor in 2007 fata de acest an, a declarat pentru The Money Channel FranÇois Fourmont, director general Dacia.
Daca pana acum toti cei care aveau posibilitatea de a-si cumpara o masina cu banii in mana apelau la piata straina de masini second-hand, fiind preferate in special masinile ce proveneau din Germania, se pare ca incepand din acest an situatia se va schimba.
Craiovenii sunt nemultumiti ca trebuie sa stea cu orele la cozi pentru a-si declara contractele de leasing in baza carora vor plati taxa pentru masini. Autoritatile au prelungit pana pe 15 februarie termenul pana la care posesorii de masini in leasing pot depune actele.
"Taxa trebuie scoasa neaparat!" Dealerii auto sustin ca taxa de prima inmatriculare a determinat o scadere semnificativa a vanzarilor de masini second-hand.
In Romania, anul trecut, Auto Italia a vandut 327 de masini SsangYong, in crestere cu 50% fata de cele 219 comercializate in 2005.
Potrivit unui comunicat emis de Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM), in perioada 27 martie - 20 aprilie 2007, oficiul organizeaza preselectie pentru locuri de munca in Germania (lucratori oaspeti) in domeniul medical - ortopedie si constructii de masini.
Potrivit acestuia, la AGROTEX 2007 vor expune 21 de firme producatoare si distribuitoare de masini, utilaje si echipamente agricole, produse agricole, material semincer si alte produse si accesorii necesare în agricultura.
Practica arata ca sunt multi care au facut din vânzarea acestor masini o afacere. ... Folclorul urban spune ca poti gasi în strainatate, îndeosebi în Germania, masini bune, nerulate foarte mult, la un pret de câteva mii de euro.
google-analytics.com