Cautare

1747 de rezultate pentru "masini" (2.85 secunde)
Excentricii craioveni pasionati de autovehicule si-au luat pe firma adevarati monstri ai strazilor - masini de peste 3.000 de centimetri cubi. ... pe masini de lux. ... Craiovenii confirma un paradox cand vine vorba despre masini.
De când s-a introdus taxa de poluare, vânzarile de masini second hand au crescut rapid. Acum, clientii asteapta scoaterea taxei si cer masini cu motoare puternice. ... În Dolj s-au înmatriculat 16.500 de masini numai în 2008.
O analiza intocmita de GdS arata ca vanzarile de masini noi in Oltenia au scazut vertiginos in ultimii patru ani, iar singurele "zvacniri"
Ministrul mediului, Laszlo Borbely, a declarat ieri ca taxa auto va fi marita intrucat autoritatile incurajeaza schimbarea parcului de masini cu autoturisme noi, si nu cu cele second hand, mai vechi de zece ani.
Parada elegantei Cele mai frumoase masini de epoca pot fi admirate in acest weekend langa Castelul Peles de pe Valea Prahovei. Colectionari de masini de epoca din toata tara s-au intalnit ieri la Peles la primul concurs de eleganta automobilistica din Romania.
Senatorii si deputatii vor avea pana la sfarsitul anului masini noi, tip Logan, daca le predau in timp pe cele vechi si daca respecta listele de distributie. Noile masini vor fi „ceva“ mai ieftine, din pretul initial scazandu-se valoarea autoturismelor predate.
Electrolux produce frigidere, masini de spalat vase, masini de spalat rufe, aspiratoare si aragaze care sunt vandute sub marcile Electrolux, AEG-Electrolux, Zanussi, Eureka si Frigidaire. ... In ultimii ani grupul suedez a gandit relocarea productiei pentru masini de gatit si masini de uscat rufe Electrolux in Europa de Est.
Masini pe care nu trebuie sa le cumperi niciodata la mana a doua - BMW-urile vechi cu motorizari in 4 cilindri - Orice model Fiat produs intre 2000 si 2010 - Daciile Logan care au fost taximetre Atunci cand vrei sa-ti cumperi o masina la mana a doua e bine sa stii ce modele trebuie sa ocolesti.
In cativa ani a strans si reconditionat peste 20 de exemplare de masini autohtone. ... Acum mai bine de 150 de ani pelerinajul il faceau doar cei mai curati dintre credinciosi, explica aromanul indragostit de masini romanesti de epoca.
Numarul de autoturisme noi inmatriculate in Romania s-a injumatatit in luna noiembrie, la 13.700 de unitati, scadere mult mai accentuata decat cea a statelor UE, iar in primele 11 luni, cand au fost inregistrate 266.637 de masini, declinul pe piata locala a fost de 7,5%, potrivit ACEA.
Inmatricularile de masini vechi au crescut cu 70% fata de primele cinci luni ale anului trecut. ... Criza financiara si proasta gestionare a programului "Rabla" au dat peste cap piata auto, determinand cresterea inregistrarilor de masini rulate cu 70,5%, la 117.429 de unitati.
Inmatricularile de masini vechi au crescut cu 70% fata de primele cinci luni ale anului trecut. ... Criza financiara si proasta gestionare a programului "Rabla" au dat peste cap piata auto, determinand cresterea inregistrarilor de masini rulate cu 70,5%, la 117.429 de unitati.
CRESTERI PE PIETE IN SCADERE Pe o piata in scadere cu 1.7% fata de 2012 (11.85 de milioane de masini vandute in Europa in 2013), vanzarile Dacia au crescut cu 23.3%, marca de la Mioveni reusind sa atinga un volum de 289.000 de masini vandute (fata de 234.400 in 2012).
Anularea restrictiilor pentru importul de automobile din momentul aderarii va determina un import masiv de masini second-hand din Europa de Vest. ... Pentru a-si argumenta cerinta privind introducerea unor taxe pentru importul de masini second-hand, cei de la APIA aduc ca exemplu Polonia, unde nu au fost luate masuri preventive.
Acestea au afirmat ca intentioneaza sa limiteze importul de masini poluante dupa aderarea Romaniei la UE. ... Noua taxa va taia elanul celor care aduceau masini vechi din statele-membre UE. Sistemul de taxare propus de Ministerul Finantelor avantajeaza importurile de masini noi.
În schimb, furnizorii de masini noi sunt afectati. ... Practic, calculul se va face în functie de poluarea mediului, si nu de vechimea masinii.Nu pentru toate tipurile de masini noile costuri vor fi reduse însa la jumatate.
Mai mult, toata aceasta presupusa "activitate", prin care cele doua masini au fost tractate, a fost filmata de o locatara pe telefonul ei mobil.
Acestea sunt marcile de masini straine care alcatuiesc pana acum topul preferintelor auto ale galatenilor. Informatiile primite din partea serviciului de profil al Prefecturii arata ca in cazul acestor trei marci de masini straine s-au facut cele mai multe inmatriculari.
Importul masiv de masini rulate si inasprirea conditiilor de creditare, in contextul crizei financiare mondiale, obliga importatorii auto sa reduca cheltuielile si parcul auto propriu, sa tempereze expansiunea si sa angajeze numai oameni de care au stricta nevoie, iar Dacia intrerupe productia.
strategia noastra este sa avem megafabrici care construiesc mai multe tipuri de masini dintr-o singura categorie, adica pe o singura platforma. ... La Valencia se vor construi masini din clasa C, iar la Craiova se vor contrui exclusiv din clasa B.
google-analytics.com