Cautare

2096 de rezultate pentru "martis biatrice galati" (2.75 secunde)
In aceste conditii majoritatea proprietarilor prefera sa-si lase barcile intr-un spatiu special amenajat din Braila, decit in porturile din Galati. ... Potrivit datelor prezentate de Capitania Zonala Porturi Galati, in orasul nostru sint inmatriculate 668 de ambarcatiuni de agrement, 41 fiind inregistrate doar in acest an.
Cu toate acestea, Purtatorul de cuvant al Capitaniei Zonale ne-a spus ca, pana in prezent, la Galati, nu au fost inregistrate cazuri de poluare pe Dunare care sa atraga sanctionarea penala.
Tribunalul Galati se va pronunta saptamana viitoare asupra acuzatiilor de discriminare formulate de PD-L Galati la adresa hotararii adoptate de Consiliul Judetului vizand contractarea unui imprumut in valoare de 85 de milioane de lei.
Insa problema este ca, spre exemplu in sudul Moldovei (Galati, Braila, Vrancea sau Buzau) unde puterea calorica este de calitate superiora, pretul gazului este mai mare fata de centrul tarii (in Prahova, Brasov, Covasna si Sibiu).
In judetul Galati sunt in curs de derulare proiecte pe SAPARD in valoare de 2,3 milioane de euro, dar Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit da asigurari ca programul se va incheia pe 30 septembrie, asa cum s-a stabilit initial.
Ultimul traseu judetean pe ruta Galati - Costache Negri a fost adjudecat de o firma din Dambovita, care si-a surclasat concurentii din Galati prin parcul de masini mult mai bun.
Extinderile la parterul blocurilor, ingradite de lege Desi intra in categoria constructiilor care ar putea distruge spatiul verde, fiind in acelasi timp sistate prin Ordonanta de Urgenta 114, extinderile la parterul blocurilor au luat amploare in municipiul Galati.
Investitorii straini care au cumparat teren agricol in judetul Galati sunt mai degraba interesati de potentialul imobiliar al acestuia decat de crearea unor exploatatii agricole viabile prin comasarea micilor parcele.
Suma totala ajunsa la intreprinzatorii din Galati se ridica doar la circa 1,5 milioane de lei, fata de aproximativ 2 milioane de lei cat cerusera initial oamenii de afaceri prin proiectele depuse.
Efectele recesiunii economice sunt resimtite si de catre strainii pentru care de la inceputul acestui an s-au solicitat si eliberat autorizatii de munca din partea Seviciului pentru Imigrari Galati.
Vicepresedintele PSD Galati, Dorin Meran, i-a solicitat ieri presedintelui filialei locale, deputatul Dan Nica, sa demisioneze din functie si sa-si asume raspunderea pentru esecul alegerilor din 2004.
Vizita oficiala in bataie de joc - astfel poate fi concentrata in cateva vorbe descalecarea proaspatului premier Calin Popescu-Tariceanu la Galati. ... Primul ministru Calin Popescu-Tariceanu a vizitat ieri orasele Galati si Braila.
Reprezentantii PSD Galati au hotarit sa nu mai dea motive de discutii adversarilor politici. ... Promisiunea facuta in urma cu o saptamina de George Cubasa a fost respectata, astfel incit PSD Galati s-a prezentat in fata ziaristilor galateni cu toate analizele la zi.
Acesta este Nicu Zburlea, ales presedinte interimar al TSD Galati. ... Mai mult, voci din interiorul TSD Galati sustin ca adunarea in care a fost ales Nicu Zburlea presedinte interimar al Organizatiei de Tineret a fost nestatutara, citeva nume aflate in pozitii de conducere nefiind convocate la acea sedinta.
Miercuri conducerea PSD Galati cerea prefectului demiterea reprezentantului Prefecturii din municipiul Tecuci pe motiv ca a facut campanie Aliantei D.A.
PC a cerut scaunul de prefect de Galati, dar a fost refuzat. ... Partidul Conservator a renuntat la ideea de a primi functia de prefect al judetului Galati. ... "Am cerut functia de prefect de Galati.
Presedintele Organizatiei Judetene a PSD Galati, Dan Nica, sustine ca ceea ce se intimpla la CJ Galati a intrat in atentia euroobservatorilor PSD.
Cel putin 12.000 de gaalaateni sint membri ai unuia dintre partidele politice care activeazaa pe scena politicaa din Galati.
13 octombrie 1967, comuna Cavadinesti, judetul Galati Profesia de bazaa:
a€žMiza acestei sedinte are si un substrat politic, si anume rezolvarea unor probleme interne ale A'monstruoasei coalitiiA' PSD-PC, care functioneaza la Galati, atit in CJ, cit si in Consiliul Municipal.
google-analytics.com