Cautare

63124 de rezultate pentru "martis biatrice este unul dintre cei mai pregati avocati in drept penal" (5.65 secunde)
Ea este originala din talpi si pana-n crestet.
Locuitorii de pe strazile Ecaterina Teodoroiu si Elena Teodorini din Craiova intra pana la genunchi in mizeriile refulate ale canalizarii orasului. De fiecare data cand unul dintre proprietarii caselor din zona isi face baie, vecinii sunt inundati cu mizeria care se intoarce din canalizare in curtile lor.
Adrian Severin) Curtea Constitutionala a concluzionat ca validarea rezultatelor referendumului convocat in vederea destituirii Presedintelui Romaniei este conditionata de prezenta la urne a majoritatii cetatenilor cu drept de vot.
In Constanta, 14 candidati se bat pentru sefia legislativului judetean, fiecare cu sanse mai mari sau mai mici, dar este aproape axiomatic faptul ca viitorul presedinte al Consiliului Judetean va fi ales din randul principalelor patru partide parlamentare:
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica intitulata "Necesitatea unui Cod al Integritatii", pe care o puteti citi in continuare. Nu de putine ori, am citit si auzit in mass-media numeroase articole si emisiuni care faceau si fac referire la integritatea diferitelor categorii socio-profesionale.
Kinsey - O poveste despre schimbarea mentalitatilor Distribuitor New Films International - Nominalizare Oscar - cea mai buna actrita in rol secundar - Nominalizare Globul de aur: cel mai bun film - drama, cel mai bun actor in rol principal, cea mai buna actrita in rol secundar Distributie:
Biroul Permanent National al Partidului Democrat- Liberal a confirmat ieri informatiile pe care "Replica" le-a oferit in exclusivitate zilele trecute si a decis tragerea pe linie moarta a sefului PD-L Constanta, deputatul Stelian Dutu, prin respingerea candidaturii acestuia la presedintia Consiliului Judetean.
Mutare spectaculoasa a democratilor intr-unul din fiefurile incontestabile ale PSD, comuna Cumpana. Desi presedintele PD Constanta, deputatul Stelian Dutu, recunostea acum ceva timp ca democratii nu pot emite nici un fel de pretentii in comuna condusa cu o mana de fier de Mariana Gaju, lucrurile s-au schimbat radical.
Premierului Taricenu i-au trebuit cateva zile pentru a se dezmetici din socul loviturilor primite in ultimul timp. Raspunsurile date aseara in cadrul unei emisiuni televizate au avut insa darul de a mai stinge cateva semne de intrebare.
moshemordechai.eu /Fundamentalismul democratic si jihadul justitiei/ by Mordechai In Romania, democratia e doar un subiect de plicticoasa conversatie. Nimic mai mult.
Liderii grupurilor parlamentare ale PNL, deputatul Calin Popescu-Tariceanu si senatorul Puiu Hasotti, i-au adresat premierului Boc o scrisoare in care ii solicita acestuia ca guvernul sa nu-si asume raspunderea pe Coduri, sustinand ca nu exista un termen- limita fixat de Comisia Europeana.
Consilierii locali se vor intalni maine dimineata in sedinta extraordinara pentru a delega atributiile de primar unuia dintre cei doi viceprimari, Marinica Dinca sau Teodor Sas.
PSD lasa impresia ca l-a batut in cuie pe Liviu Dragnea in funcția de viitor premier si mizeaza pe un rezultat exceptional in alegeri.
Toate dovedesc profunda nedumerire, la nivelul guvernelor si al fortelor armate, privind manifestarile acestui fenomen, nedumerire care transpare si din istorioara de mai jos. In 1970, sursele de informatii ale Statelor Unite aflasera ca Uniunea Sovietica cheltuia anual 60 de milioane de ruble pentru cercetari de psihotronica.
Reproducem in continuare alte extrase din pagina de Facebook a lui DON PEDRO, care ne ajuta sa intelegem substratul bataliei de pe frontul romano-roman: Parerea mea este ca PSD e pe cale sa piarda jocul.
Noul Cod al Constructiilor, care va intra in vigoare din 2007, prevede ca viitoarele cladiri sa fie construite doar cu firme autorizate. Mai mult, cei care vor darama peretii de rezistenta ai cladirilor, afectand siguranta cetatenilor, sau cei care fac modificari neautorizate vor raspunde penal.
Intr-un fel, ele sunt firesti atunci cand este vorba de adversari. Devin de neinteles daca se manifesta in interiorul aceluiasi partid sau intr-o alianta. Regula jocului este sa respecti un protocol de fratietate incheiat prin consens.
Nu este exclus. El trebuie sa stie lucrurile acestea, trebuie sa ia in calcul toate aspectele situatiei. ... Daca o ia ca avertisment, atunci e bine, inseamna ca a inteles, si trebuie sa-si mai revada drumul si gandirea. ... A si facut treaba asta si cred ca o va mai face.
Posibilitatea ca Dinu Patriciu sa fie nominalizat premier,intentia lui Vasile Blaga de a organiza un puci in PDL indepartand aripa Boc-Udrea si construind apoi un guvern de uniune nationala, refacerea ADA sunt cateva din zvonurile ce au scos din lentoarea estivala pe cei pasionati de jocul politic.Refacerea aliantei DA.
google-analytics.com