Cautare

63161 de rezultate pentru "martis biatrice este unul dintre cei mai pregati avocati in drept penal" (4.65 secunde)
S-au spus atitea lucruri despre relatiile din justitie si despre modul in care influenteaza ele actul de judecata, incit ai crede ca sistemul judiciar a supravietuit doar printr-un miracol cancerului coruptiei.
Roxana Preda a publicat in "Evenimentul Zilei" articolul cu titlul "Geoana flutura steagul pacii in fata lui Iliescu-Nastase", pe care il puteti citi in continuare.
Statul de drept. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Din 2004, cand domnul Traian Basescu a castigat mandatul de presedinte al Romaniei, am fost martorii unor asa-zise reforme fundamendale in domeniul justitiei si al statului de drept.
Deputatii au reusit sa adopte ieri modificarile Codului Penal si cele ale Codului de Procedura Penala, dupa cateva saptamani de dezbateri si negocieri cu ministrul Justitiei. Atat Monica Macovei, cat si parlamentarii au facut compromisuri pentru finalizarea dezbaterilor si votarea legilor in conformitate cu cerintele UE.
Boc si Udrea - cei mai de neincredere ministri, Guvernul este corupt, sunt motive pentru suspendarea lui Basescu. • Un sondaj realizat de Grupul de Studii Socio Comportamentale Avangarde pentru Jurnalul National in perioada 19-27 martie 2011 releva date dezastruoase pentru guvernare:
000 de lei, una dintre ele reusind performanta posibila doar in Romania de a mai da un tun desi facea deja obiectul unui dosar penal pentru evaziune fiscala.
Ea este originala din talpi si pana-n crestet.
Premierul i-a dat Ecaterinei Andronescu trei saptamani pentru a pregati pachetul de legi din Educatie, propus de comisia prezidentiala. De asemenea, primul ministru a anuntat ca Guvernul isi va asuma raspunderea pe pachetul de legi privind reforma in educatie.
Ce meciuri vor juca echipele romanesti in Antalya: ... Aproape tot fotbalul romanesc se va pregati in Antalya. ... 3 antrenamente pe zi Piturca a decis sa isi respecte programul pe care l-a facut inainte de a ajunge in cantonament. ... Piti a fixat cate trei antrenamente in fiecare zi.
Purtatorul de cuvant al PDL Sever Voinescu a vorbit, in cadrul unei conferinte de presa, despre zvonurile potrivit carora senatorul Dan Voiculescu ar pregati fluturasi pro-Basescu pentru a-i distribui in Parlament.
Craiova a plecat in cantonament. Echipa lui Reghecampf se va pregati in Antalya Craiova va reveni in Romania pe 20 ianuarie.
Un viceprimar a fost condamnat pentru evaziune fiscala si urmeaza sa-si piarda atat functia, dar si dreptul de a mai candida. Este vorba despre viceprimarul localitatii Cuza Voda, Vasile Banu Cojocaru, pe care Curtea de Apel Constanta l-a gasit vinovat, pe 28 noiembrie 2007, in dosarul penal 4983/2004.
Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, dupa intalnirea cu membrii Coalitiei "Opriti Codurile", ca este "inadmisibila" reducerea pedepselor pentru faptele de coruptie, prevazuta in proiectul noului Cod penal, aflat in dezbaterea Parlamentului.
Fostul administrator RCS&RDS, Ioan Bendei, este urmarit penal pentru inducerea in eroare a anchetatorilor. Bendei este cercetat pentru ca ar fi ticluit probe nereale in dosarul presupusului dosar de santaj.
Desi sustine ca nu vrea sa porneasca razboiul impotriva presedintelui Traian Basescu pentru a-l trage la raspundere in legatura cu situatia sa locativa, liderul PSD, Adrian Nastase, si partidul sau au inceput strangerea de semnaturi in Parlament pentru infiintarea unei comisii speciale de ancheta.
Toate dovedesc profunda nedumerire, la nivelul guvernelor si al fortelor armate, privind manifestarile acestui fenomen, nedumerire care transpare si din istorioara de mai jos. In 1970, sursele de informatii ale Statelor Unite aflasera ca Uniunea Sovietica cheltuia anual 60 de milioane de ruble pentru cercetari de psihotronica.
Societatea Antena 3 SA este urmarita penal pentru complicitate la santaj, directorului firmei, Mihai Gadea, fiindu-i aduse la cunostinta invinuirile, in calitate de reprezentant al societatii, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.
Daca inca un atac din partea PD nu ne surprinde, ne ingrijoreaza gestul", se precizeaza in comunicatul semnat de deputatul Cornel Popa, presedintele PNL Bihor.
Centrala Nucleara de la Cernavoda se afla in pragul unei explozii.
Trecerile in proprietate privata ale Aro Campulung si Rafo Onesti sunt cel putin dubioase, au declarat ieri oficialii Curtii de Conturi a Romaniei.
google-analytics.com