Cautare

7205 de rezultate pentru "martis biatrice avocat drept penal" (3.92 secunde)
Nati Meir mai scrie ca s-a intalnit si cu Mucles Omar, fratele lui Omar Hayssam, si ca, in urma unei intrevederi cu Mordechai Tzivin ( avocat care traieste in Israel- n.red.), avocatul omului de afaceri sirian, a aflat mai multe aspecte referitoare la acest caz, care nu au fost date publicitatii, pentru ca avocatului amintit ii este teama ca ar putea fi arestat daca le dezvaluie.
Principalele modificari - In procese mai putin complicate judecatorul e obligat sa stabileasca termene foarte scurte, de o zi - Pentru tergiversarea proceselor foarte multi inculpati schimbau avocatul si cereau termen pentru ca noul avocat sa ia cunostinta de termen.
"Un avocat bun poate castiga 70-80 de milioane de lei pe luna, dar nu toti avocatii buni castiga bine. ... A doua se refera la cateva prevederi ale Codului Penal, cu care avocatii nu sunt de acord.
Totul este imprevizibil, insa baiatul si cu mama sa au luat un legatura cu un avocat care le-ar fi promis ca incearca sa o scoata pe Steluta Ivanciu din centrul pentru minori si sa o plaseze in arest la domiciliu la locuinta lui Codrin Adrian Stan din Illingen.
Gheorghe Piperea solicita demisia celor 3 sefi de Parchete si a membrilor CSM In urma deciziei Curtii Constitutionale, care a admis existenta unui conflict de natura constitutionala dintre puterea legislativa si puterea judecatoreasca pe ancheta OUG 13, celebrul avocat Gheorghe Piperea solicita demisia celor vinovati (atat din justitie cat si din politica), pentru situatia in care s-a ajuns in prezent.
apartenenta la UE, esentiala, apartenenta la NATO, la fel de importanta, si parteneriatul strategic cu SUA, a treia mare axa de politica externa • Daca parteneriatul cu SUA, cel mai complex pe care il are romania, vizeaza interese economice, investitii, cooperare militara, apartenenta la NATO inseamna securitate iar apartenenta la UE e viata noastra de zi cu zi si sansa noastra pentru viitor • Despre apartenenta la UE as vrea sa va vorbesc astazi • Care ne sunt principalele obiective pentru aprofundarea procesului de integrare • Primul e legat de a avea un stat modern, eficient, un stat de drept • Al doilea e legata de adoptarea monedei euro si al treilea, la fel de important, dar cu o semnificatie politica deosebita, e apartenenta la Schengen • Statul de drept:
Ca de exemplu stampile si buletine disparute, ridicarea acreditarii unor observatori incomozi pentru actuala putere, turism electoral (autobuze pline de alegatori dusi sa voteze, eventual la mai multe sectii), betivi culesi de "binevoitori” de prin carciumi si determinati (contra cost) sa-si exercite un drept fundamental, ceva parfum de campanie ilegala, persoane surprinse votand a doua oara - nimic nou sau surprinzator, ci doar un decor normal, cunoscut deja de la alte scrutinuri.
De parca ar fi fost vorba, asa, printre altele, cum se intampla intr-⁠o conversatie, despre cineva care nu te intereseaza prea mult si de care, la drept vorbind, nici nu-⁠ti aduci prea bine aminte;
Premierul Calin Popescu Tariceanu a transmis, vineri, pretedintelui Traian Basescu propunea de numire a avocatului Catalin Predoiu in functia de ministru al Justitiei."Primul-ministru Calin Popescu Tariceanu a trimis, in aceasta dupa-amiaza (vineri - n.r.), pretedintelui Traian Basescu propunerea privind nominalizarea lui Catalin Marian Predoiu in functia de ministru al Justitiei", se arata intr-un comunicat al Guvernului.Absolvent al Facultatii de Drept, UNiversitatea Bucuretti, in 1991, Catalin Predoiu este avocat asociat la casa de avocatura Zamfirescu, Racoti, Predoiu, fiind membru al Consiliului Baroului Bucuretti din 2003.
Motivul este simplu, si nu trebuie sa fii un geniu in materie de drept, ca sa intelegi de ce: ... Un avocat, Adrian Ghica, pune cateva intrebari pertinente, formulate si de mine, la nivel de bun-simt, inca de ieri, pe Facebook:
(Mircea Vulcanescu a fost unanim considerat drept cea mai ascutita minte a generatiei de exceptie care cuprindea printre altii pe Emil Cioran, Eugen Ionescu, Mircea Eliade.
(Mircea Vulcanescu a fost unanim considerat drept cea mai ascutita minte a generatiei de exceptie care cuprindea printre altii pe Emil Cioran, Eugen Ionescu, Mircea Eliade.
Cel de-al treilea colegiu pentru Camera Deputatilor este format din localitatile Mioveni, Titesti, Davidesti, Hartiesti, Boteni, Vulturesti, Stalpeni, Balilesti, Vladesti, Mihaesti, Schitu Golesti, Mioarele, Poienari de Muscel, Valea Mare Pravat si Godeni, cu 69.452 persoane cu drept de vot.
Listele electorale permanente cuprind doar alegatorii cu domiciliul in Romania, ceea ce, evident, nu inseamna ca doar alegatorii cu domiciliul in Romania, deci alegatorii din listele electorale permanente au drept de vot. Toti cetatenii romani, cu exceptiile prevazute de lege, au drept de vot.
Curtea Constitutionala doar a constatat ca este indeplinita conditia ca revizuirea sa nu suprime, afecteze, restranga vreun drept fundamental recunoscut in Constitutie, intrucat explicitarea ce se doreste a fi adusa prin revizuire corespunde sensului originar al textului constitutional.
Mama sa, al carei bunic, Nicolae Basilescu a fost decanul Facultatii de Drept Bucuresti in perioada interbelica si care primise, acasa, o educatie aleasa, a fost obligata sa fie femeie de serviciu si muncitor necalificat ani de zile in fabricile comuniste.
"A fost lovitura de stat, a fost atacat statul de drept, au plecat investitorii, a scazut leul" si cate nu spune Basescu, cand de fapt obsesia lui este cu totul alta.
in anii 2003-2004 Moldovan i-a intocmit un dosar penal fostului director al Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, Ioan Lascau, la cererea altui prefect PSD de Bihor, Florian Serac, care fusese deranjat de anumite controale fiscale dispuse de acesta, indeosebi la firmele fratilor Micula, pe care ii proteja.
Conflictul dintre Nastase si Iorgovan s-a declansat din cauza initiativei senatorului de a depune un denunt penal impotriva presedintelui Traian Basescu.
Proiectele celor patru coduri, penal, civil, de procedura penala si civila, facute pe genunchi de comisiile de specialitate si fara nici un fel de consultare a societatii civile, incalca flagrant drepturile omului prevazute in Constitutie.
google-analytics.com