Cautare

7205 de rezultate pentru "martis biatrice avocat drept penal" (2.85 secunde)
l-a contactat pe politist la Postul de Politie Birda si l-a rugat sa nu-i intocmeasca dosar penal, fiind refuzat de politist. ... l-a contactat din nou pe politist, promitandu-i o mie de euro pentru a nu da curs dosarului penal.
Afirmatia din articol conform careia 'In dosarul penal cu nr.2279/P/2010, procurorii Parchetului de pe langa Sectorul 2 Bucuresti desfasoara acte premergatoare inceperii urmaririi penale impotriva numitului Tabara Cristian sub aspectul savarsirii infractiunii de viol asupra unui minor, fapta prevazuta de articolul 197, alin.3 din Codul Penal' este eronata", informeaza Adevarul.
Lucian Duta, acuzat penal de Corpul de control al premierului (Autor : ... De asta data, Duta n-a trecut de pragul "Casei", premierul considerand ca "revenirea unei persoane cercetate penal" va impiedica functionarea institutiei. ... 248 Cod penal, combinat cu art. 2481 Cod penal.
Premierul Victor Ponta i-a raspuns ferm si corect presedintelui Basescu, care a cerut initial amanarea intrarii in vigoare a Codului Penal si a Codului de procedura penala, apoi corectarea acestora: "Codurile Penal si de Procedura penala intra in vigoare. ... In ceea ce priveste Codul Penal, cred ca art.
Ion Cristoiu spune despre Dosarul Revolutiei ca Regimul Ceausescu a fost reabilitat si ca istoria nu poate fi judecata penal (Autoare: ... Istoria nu poate fi judecata penal. ... Daca judecam penal istoria.
Parchetul Judecatoriei Urziceni a anuntat ca a deschis dosar penal pe numele lui Viorel Catarama, dupa ce omul de afaceri a mers in comuna Barbulesti, din judetul Ialomita, unde au fost confirmate mai multe cazuri de coronavirus, si s-a imbratisat cu mai multe persoane.
Sa ii facem acum dosar penal!? ... Minerii au venit atunci in Bucuresti pentru a restabili ordinea” - asta a apucat sa spuna Iliescu dupa ce a aflat ca i s-a facut dosar penal pentru acuzatii de instigare la omor, distrugere, etc in cazul "13 - 15 iunie”.
Sa ii facem acum dosar penal!? ... Minerii au venit atunci in Bucuresti pentru a restabili ordinea” - asta a apucat sa spuna Iliescu dupa ce a aflat ca i s-a facut dosar penal pentru acuzatii de instigare la omor, distrugere, etc in cazul "13 - 15 iunie”.
As incepe prin a spune ca "legea este ratiunea eliberata de pasiune" (Aristotel), o afirmatie care, acum, peste secole, capata relevanta intr-un moment in care noi, cei care alcatuim corpul legislativ al tarii, suntem pusi in fata situatiei de a alege intre a crea legi al caror efect sa nu poata fi interpretabil si a ne confrunta cu un val de neacceptare si opinii dintre cele mai controversate in materie de Cod Penal.
Concret, critica legea prin care profesorii si academicienii pot lucra pana dupa 70 de ani, fara a fi scosi fortat la pensie, la 65, ca niste masele stricate, ca sa faca loc unor lupi tineri si imberbi - Acuma, stand stramb si judecand drept, nu ne dam seama cu ce ii impiedica Sorin Oprescu sau Serban Bradisteanu pe doctorii purii, care iau calea bejeniei, sa se angajeze, de exemplu, la Spitalul din Radauti, care tocmai a inchis sectia de Pediatrie pentru ca cei doi medici existenti si-au luat concediu legal, ca sa nu crape de epuizare dupa cinci ani de lucrat non-stop - Digi 24 anunta ca 98% dintre oameni sufera din cauza bolii secolului:
Societatea comerciala RAFO SA Onesti ne-a trimis un drept la replica ca urmare a articolului "Rafo se apropie cu pasi repezi de faliment", publicat in numarul din 24/11/2005.
Drept urmare, i-a fost incredintata sefia organizatiei judetene. ... Probabil pentru ca este avocat, iar Dutu stie cat de folositor este (sau ii este, de fapt era) un avocat. ... De fapt, la locale Dutu il prezinta pe Popescu drept candidat la Parlament.
"Am aparut in presa in actiuni legate de mandatul meu de ministru, spre deosebire de Mircea Geoana, de exemplu, care a fost prezentat de mass-media drept candidat la alegerile prezidentiale la tot felul de evenimente organizate pe bani publici de primarii PSD.
Incapacitatea lui Klaus Iohannis de a intelege ce se intampla in tara si in justitie Ocupantul functiei de presedinte are o viziune proprie despre statul de drept.
Facut responsabil de colegi pentru opozitia manifestata fata de modificarile pe care social-democratii vroiau sa le impuna la Codul Penal pentru a scapa de mana lunga a justitiei, Zgonea este acum pus la zid de colegi pentru ca a incercat sa profite de condamnarea lui Liviu Dragnea ca sa ceara retragerea acestuia si organizarea unui Congres inainte de alegerile locale.
Cei ce vor avea de platit, inclusiv penal, vor trebui sa plateasca Imi vine greu sa nu-mi exprim ingrijorarea la auzul unor amenintari de-a dreptul barbare, la vederea placerii, aproape perverse, cu care o seama de oameni mici (chiar si la propriu, si doar la figurat) isi freaca mainile a razbunare.
Ziarist apoi preot, cercetat penal in 7 dosare, devenit comisar general al unei struto-camile nonguvernamentale alintata Comisariatul pentru Societatea Civila (CSC), avocat, mason, realizator de televiziune, doctor in parapsihologie (?), decorat cu Crucea Dobrogei de catre IPS Teodosie, fin de cununie al lui Petre Roman, om de afaceri si militant pentru drepturile omului, toate la doar 33 de ani.
Un nou pact pentru statul de drept?.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Apelul disperat al unui reputat jurist catre Presedintele Romaniei si politicieni VIOREL ROS, avocat si fost judecator, profesor de Drept si conducator de doctorat, expert in litigii internationale, lanseaza prin intermediul Q Magazine un apel catre clasa politica aratand nu doar dezbinarea, ci si disperarea la care s-a ajuns intr-un an in care ar fi trebuit sa fim mai uniti ca niciodata.
Celebrul avocat si-a oferit serviciile in mod gratuit, fapt care nu poate decat sa-l multumeasca pe cel mai sarac si cinstit dintre presedintii mioritici.
google-analytics.com