Cautare

4080 de rezultate pentru "martis beatrice un avocat de succes si frumos" (5.14 secunde)
Ne-am cunoscut in cel mai frumos oras din lume, orasul studentiei noastre, si in cel mai frumos anotimp: ... Ne-am imprietenit si asa am ramas pina in acel final nefast; ... Iasiul mai pastra aerul acela de oras al culturii. ... Si mai avea Iasiul cele mai frumoase apusuri tomnatice din lume.
Preumblarea jurnalistilor prin apartamentul lui Nastase pune in evidenta, prin ineditul ei, o multime de teme de reflectie.
M-a sunat un social-democrat intr-o seara. Telefon de complezenta, cica. De fapt, il rodea pe om nostalgia. Si aducerile-aminte. Unii colegi, a zis social-democratul, vor acum sa fie iubiti de Iliescu.
ca despre politicieni se vorbeste mult si peste tot. Si se creeaza astfel impresia ca merita atentie; ... Evident, in GdS, gazeta oltenilor de pretutindeni, trebuie sa vorbim mai intai despre olteni.
Incolonati, rumega nepasatori si isi continua neabatuti drumul pe poteca batatorita a caravanei. ... Daca oradenii isi spun nemultumirea, ei considera ca oamenii sunt manipulati de interese obscure. Asa ca dromaderii isi vad mai departe de drum, ca niste veritabile corabii ale desertului de opinie.
Puteti citi in continuare a doua parte a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... nu-mi place ce fac acum, spunandu-le romanilor ca avem nevoie de austeritate.
Senatorul democrat Dorel Constantin Onaca a implinit ieri 42 de ani, prilej pentru "Replica" de a-i ura un sincer "La Multi Ani!".
Rasturnare de situatie. ... Aventura prin care au trecut in perioada Sarbatorilor de Iarna calaraseanca Steluta Ivanciu si bacauanul Codrin Adrian Stan intrece orice imaginatie si poate fi subiectul unui film ce ar ajunge sa castige fara prea mari emotii cele mai importante premii cinematografice.
Autorul Manifestului pentru construirea de autostrazi s-a nascut pe malul Dunarii, la Calarasi, si traieste in satul Sfantu Ilie, din judetul Suceava.
Un articol recent al lui Mircea Cartarescu, "Sentimentul romanesc al isteriei" a stirnit un larg si bine meritat interes. Doi amici, unul din America si altul din Canada, s-au si grabit sa-mi semnaleze aparitia acestui incitant articol.
Un articol recent al lui Mircea Cartarescu, "Sentimentul romanesc al isteriei", a stirnit un larg si bine meritat interes. Doi amici, unul din America si altul din Canada, s-au si grabit sa-mi semnaleze aparitia acestui incitant articol.
M-am gindit imediat ce categorii mai importante de pacate ar trebui tratate cu crucifixoterapie la parintele Daniel. ... ca de pilda liber-cugetatorii! ... O avea nea Nelu dosare cu caru', dar are si avocat bun.
M-am gindit imediat ce categorii mai importante de pacate ar trebui tratate cu crucifixoterapie la parintele Daniel. ... ca de pilda liber-cugetatorii! ... O avea nea Nelu dosare cu caru', dar are si avocat bun.
O profetie greu de acceptat la vremea nasterii sale este pe cale sa se implineasca. Au fost necesari 16 ani pentru a asista la spectacolul pitoresc al mijirii zorilor statului de drept si pe taramurile noastre cele oropsite.
In urma cu exact un an - pe 5 Februarie 2011 - am semnat cu Crin si Daniel acordul de infiintare a Uniunii Social Liberale. ... Cateva aprecieri dupa acest prim an, extrem de greu, si mai ales despre ce urmeaza sa faca USL in 2012 merita facute.
Cistigatorul in competitia pentru privatizarea Bancii Comerciale Romane este Erste Bank din Austria, care a platit 3,751 miliarde euro pentru 61,88% din actiunile BCR, au anuntat, marti seara, oficiali din Comisia pentru privatizarea BCR, care au deschis ofertele imbunatatite depuse de Erste si Millennium BCP din Portugalia, la sediul AVAS.
Cine nu a auzit de uleiul Bunica, de berea Golden Brau, de margarina Wiesana, de pâinea Pan Group, Vel Pitar, Boromir, de biscuitii Salatini. Multi cunosc si înghetata Top Gel, ketchupul Tomi, uleiul Olpo.
autostrada Bechtel-Nastase-Mitrea-Basescu-Tariceanu-Boc-Dobre-Orban-Berceanu de doua ori, Boagiu si cine va urma (Autor:
Anul acesta, sarbatoarea Zilei Europei continua si pe 10 mai, cand 20 de formații de muzica de fanfara, din Romania si din alte 12 state, vor porni intr-o parada spectaculoasa pe traseul Piata Unirii - Piata Constitutiei, de la ora 12.00.
Berbec Luna Noua iti stimuleaza creativitatea artistica si marcheaza inceputul unei perioade excelente pentru a demara un proiect legat de artele plastice, literatura, muzica etc. Ceea ce incepi azi are sanse mari de reusita, cu conditia sa nu te grabesti.
google-analytics.com