Cautare

3330 de rezultate pentru "marius sorin bota" (3.19 secunde)
In acelasi timp, deputatul PSD Anghel Stanciu are titlul de inginer doctor in constructii, senatorul Serban Valeca e inginer doctor in tehnologii nucleare, iar senatorul Marius Bota este inginer doctor in mecanica.
Democratii sunt decisi sa atace prin toate mijloacele problemele nesolutionate in domeniul combaterii coruptiei, liderul organizatiei Oamenilor de Afaceri ai PD, Marius Marinescu (foto), fiind unul dintre parlamentarii cu initiative in acest sector.
In opinia acestuia, printre baronii ce au furat pe vremea guvernarii pesediste se afla si fostul prefect Marius Necula.
Partidul Alternativa Ecologista pare ca tine cu dintii de Marius Stan pentru cursa pentru sefia municipiului.
"Cred ca va fi liniste acum" Vinerea trecuta Biroul Permanent Judetean (BPJ) al PD-L Galati a decis sa-l schimbe pe Marius Necula din functia de presedinte interimar al organizatiei municipale cu europarlamentarul Constantin Dumitriu. ... "Trebuie sa intelegeti ca Marius Necula nu a fost schimbat pentru liniste in partid.
Presedintele PSD Arad, Marius Lazar, a declarat ca acest comitet de sprijin pentru Mircea Geoana va fi format din reprezetanti ai PSD si PC. ... Acest comitet va avea o componenta politica si o echipa tehnica de campanie", a declarat Marius Lazar.
Jurnalistul Ion Cristoiu si-a reconsiderat, aseara, la insistentele directorului Marius Tuca, decizia de a pleca de la "Jurnalul National" din cauza atacurilor unor confrati din trust.
La rubrica "Zvonuri adevarate", Inpolitics publica stirea ca Marius Tuca urmeaza sa deschida un restaurant cu specific pescaresc in Bucuresti. "Directorul Jurnalului National, l-am numit pe Marius Tuca, isi deschide un restaurant cu specific pescaresc in zona de nord a Capitalei.
NENEA FELIX, MULTIPLICATI, BRE, CARTEA LUI MARIUS OPREA! ... Adica, tragem 15 milioane de exemplare din cartea lui Marius Oprea despre Basescu si o dam la popor. ... Marius Tuca, ai obligatia, fiindca tu si Saftoiu sunteti principalii vinovati din mass-media pentru ascensiunea lui Basescu.
Marius Tuca, OMUL ANULUI 2016 IN MASS-MEDIA (Autor: Sebastian Eduard) E un lucru cert, Marius Tuca s-a reinventat.
Divizionara secunda ALRO Slatina a efectuat primul transfer al verii, oficialii aluministi obtinand acordul lui Marius Jianu. ... Pe 2 iulie o sa merg la reunirea lotului echipei Alro", a spus, pentru gazetanoua.ro, Marius Jianu. Parcursul lui Marius Jianu este destul de interesant.
Mariustuca.ro / Marius Tuca - librar pentru o zi, poet pentru o viata (Autor: Paul Rogojinaru ) De vreo doua decenii pe Marius Tuca inca nu prea stii cum sa-l definesti si unde sa-l incadrezi.
Marius Tuca: ... Cristi Semeghin / MariusTuca Smart FM) Intr-un interviu publicat de revista Q Magazine, Marius Tuca marturiseste inca o data pasiunea iremediabila pentru jurnalism, despre inceputurile sale in presa, despre noua provocare ivita, radioul si despre proiectele de viitor.
Un interviu emotionant cu Marius Tuca despre marea lui dragoste, fiica sa Daria, a fost publicat pe site-ul anamama.ro. ... Cand m-am gandit la un tata cool, mi-a venit in minte instant numele lui Marius. ... Marius nu da interviuri, mai ales despre Daria. ... Marius este o enciclopedie ambulanta.
Pe pagina de facebook a lui Marius Tuca a aparut in data de 5 septembrie 2017 urmatorul anunt, preluat de pe site-ul Miscarii de Rezistenta: ... De altfel, un prieten - Alin Alexandru Niculescu - il intreaba pe Marius Tuca:
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului producatorilor de la Universitate, puteti achizitiona: ... Pentru relatii si comenzi (ramburs) il puteti contacta telefonic pe Marius Tirban, la nr. ... Si cremele merge foarte bine", ne-a spus Tirban Marius Gheorghe.
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului producatorilor, "Traditii si flori de sarbatori" organizat in Parcul Cismigiu, puteti achizitiona: ... Pentru relatii si comenzi (ramburs) il puteti contacta telefonic pe Marius Tirban, la nr.
Departament oncologic la Institutul "Marius Nasta" (Autoare: MAGDA MARINCOVICI) Joi a fost inaugurat oficial Departamentul de Oncologie Medicala in cadrul Institutului de Pneumoftiziologie "Marius Nasta", cu aportul Clinicii Amethyst.
Marius Vintila, cunoscutul om de radio, a participat astazi la conferinta de presa legata de lansarea campaniei Respira sanatate!, ce a avut loc la Sky Bar din Capitala. ... Cu prilejul campaniei, am stat de vorba in exclusivitate pentru www.estiri.ro cu Marius Vintila.
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului producatorilor, Bucharest Christmas Market 2015 de la Universitate, puteti achizitiona: ... Pentru relatii si comenzi (ramburs) il puteti contacta telefonic pe Marius Tirban, la nr.
google-analytics.com