Cautare

3330 de rezultate pentru "marius sorin bota" (3.88 secunde)
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, sustine ca excluderea fostului lider al organizatiei PSD Arad, Marius Lazar, din partid este "intempestiva si abuziva". Presedintele Senatului, Mircea Geoana, sustine ca excluderea fostului lider al organizatiei PSD Arad, Marius Lazar, din partid este "intempestiva si abuziva".
Ora de incepere va fi aceeasi, 7 si ceva dimineata, doar ca Marius FM de sarbatori va dura ceva mai mult, pana spre miezul zilei, timp in care vor fi prezenti in fata microfoanelor , alaturi de Marius Tuca si Marius Manole, Andrei Hutuleac, Rodica Mandache, Lia Bugnar si Dorina Chiriac, Adrian Naidin, Craioveanu si Dinculescu, Iuliana Tudor, Adina Halas, Adrian Oianu, dar si omul de afaceri Jean Valvis.
Marius Tuca si Marius Manole.
Mircea Diaconu si sotia sa, actrita Diana Lupescu, au o fata, Ana, care s-a maritat in 2008 cu un fotbalist ce a jucat la Farul Constanta si Sportul Studentesc, Marius Nae. Ana si Marius se cunoscusera in 2005 in circumstante ciudate:
Reprezentantii Bechtel au raspuns afirmatiilor fostului secretar de stat in Ministerul Transporturilor Sorin Bota, potrivit carora concernul american ar putea percepe penalizari de intarziere “pentru neonorarea unei facturi inaintate Guvernului la inceputul acestui an“.
Senatorul Bota masoara autostrazile Guvernarea PDL, aproape de finalul celor doua mandate, reuseste performanta de a inaugura numai proiectele incepute de fosta guvernare PSD si contra-preformanta de a nu inaugura nici un proiect de infrastructura pe care guvernarea de dreapta, in doua mandate, sa-l fi inceput.
In acest context, a fost hotarata excluderea din partid a lui Sorin Strutinski, prim-vicepresedinte al PNL Constanta.
"SEMNATI APELUL LUI SORIN ILIESIU PRIVIND DEMISIA LUI BASESCU!" "Domnului Traian Basescu - Presedintele Romaniei Demisia! ... Ii rog pe acestia, pe semnatarii apelului meu pentru condamnarea comunismului, sa va solicite demisia de onoare." Sorin Iliesiu Nota mea (Roxana Iordache):
Sorin Oprescu, de pe podul Basarab: ... In 14-15 luni ar putea fi gata cea mai dificila portiune" Sorin Oprescu, primarul Capitalei, a anuntat vineri ca Podul Basarab se va deschide sambata pentru pietoni, iar duminica, de la ora 6:00, se va deschide si traficul rutier.
Sorin Oprescu l-a egalat pe Traian Basescu, intr-un sondaj realizat de CSOP, la capitolul "increderea romanilor in politicieni". Primarul general Sorin Oprescu si Presedintele Traian Basescu sunt situati, amandoi pe primul loc in topul increderii in politicieni.
Sorin Oprescu a declarat in fata calarasenilor ca se simte pregatit sa intre in lupta si a precizat ca mai este putin timp pana cand va anunta decizia finala privind intrarea in cursa prezidentiala.
Cui ii este frica de Sorin Oprescu? ... Sorin Rosca Stanescu) Nici nu a fost bine anuntat Parteneriatul pentru Bucuresti si iata ca doctorul Sorin Oprescu se alege cu un santaj. ... Ca si cand doctorul Sorin Oprescu ar putea sa determine o repozitionare politica a PSD si PNL.
Primarul Capitalei Sorin Oprescu a declarat, joi, pentru "Gandul", ca poate colabora cu Marian Vanghelie in campania de anul viitor, el apreciind ca acuzatiile lui Miron Mitrea constituie "o parere personala", iar Mitrea nu are nicio legatura cu campania sa, fiind "pe paliere diferite", scrie Mediafax.
Ar fi ridicol ca PNL sa se certe cu PSD pentru Sorin Rosca Stanescu.
SORIN DANCIU PENTRU ARHIVA DE AUR (Continuare) AMINTIRI, AMINTIRI SORIN DANCIU: ... SORIN DANCIU: ... SORIN DANCIU: ... PLECAREA DIN OLTENITA SORIN DANCIU: ... SORIN DANCIU: ... SORIN DANCIU: ... OLTENITA DE ASTAZI SORIN DANCIU:
Intitulata "Ce jocuri faceti, domnule Mircea Geoana?", 26 de reprezentanti ai PSD ii atrag atentia fostului lor sef de partid ca, in contextul in care agenda publica este dominata de subiecte de o gravitate foarte mare, el ar fi "transmis niste mesaje absolut surprinzatoare cu privire la campania electorala, referindu-se, intr-un mesaj audio, la vizita in ajunul turului II al prezidentialelor la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu.
"In timpul intalnirii de la Viena, consortiul Nabucco, printre care ti compania turca de stat Turkish Pipeline Corporation (BOTAŞ), a declarat ca acceptarea RWE nu exclude posibilitatea intrarii altor parteneri in proiect.
Senatorul Marius Marinescu, exclus in urma cu aproape o luna din Partidul Democrat, a intrat in Partidul Conservator. "De astazi, un fost membru marcant al PD a devenit membru marcant al PC'", l-a prezentat presedintele PC, Dan Voiculescu, pe senatorul Marius Marinescu, duminica.
Dupa ce Marius Necula a afirmat ca Organizatia Municipala a Partidului Democrat Liberal s-ar fi "prabusit", presedintele acesteia, Cosmin Paun, spune ca emotiile l-au determinat pe Necula sa faca astfel de afirmatii si faptul ca inca nu si-a definit foarte bine optinunile in ceea ce priveste apartenenta politica.
La Organizatia Municipala, dupa demisia lui Cosmin Paun, a fost numit ca presedinte interimar Doru Resmerita, dar a venit si randul acestuia sa fie indepartat, pentru ca aceasta functie era vanata de fostul social-democrat Marius Necula.
google-analytics.com