Cautare

3330 de rezultate pentru "marius sorin bota" (4.80 secunde)
Senatorul PSD Marius Sorin Ovidiu Bota, vicepresedinte al Comisiei pentru buget-finante din Senat, a avut o interventie in plenul Parlamentului pe tema Bugetului pe anul 2010, pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Sorin Oprescu a anuntat, duminica dupa-amiaza, in Parcul Carol, la intalnirea cu sustinatorii, ca luni dimineata isi va inainta demisia din PSD.
La alegerile pentru Primaria Capitalei, primele doua pozitii au fost obtinute de candidatul PDL Vasile Blaga si de candidatul independent Sorin Oprescu, conform rezultatelor unor exit-poll-uri difuzate de Realitatea TV si Antena 3.
Ce constantean nu a auzit macar o data de avocatul Sorin Calafus? Ca acelasi Sorin Calafus are o fundatie culturala... ... activitatea pe care avocatul Sorin Calafus si-a dorit-o de succes in domeniul turistic.
Decizia urmeaza sa fie formalizata Sorin Ovidiu Vantu, patronul trustului Realitatea, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca dupa ce a citit comunicatul remis duminica de Asesoft a hotarat ca Sebastian Ghita sa nu mai fie managerul Realitatea Media, precizand ca aceasta decizie urmeaza sa fie formalizata.
Cozmin Gusa ofera detalii subterane din cazul Sorin Oprescu (Autor:
MARIUS GAVRILA A LANSAT CARTEA DESPRE SUCCESUL VIETII SALE!
Senatorul Sorin Bota, presedintele grupului interparlamentar de prietenie Romania - Italia, se afla in acest moment in Italia, la Vatican, si participa la ceremonia de ridicare a Preafericitului Lucian Muresan - Arhiepiscop Major al Bisericii Romane Unite cu Roma, Greco-Catolica si presedinte al Conferintei Episcopilor Catolici din Romania - la rangul de cardinal.
Bidermayer - are actiuni de 179 000 lei la o firma Sorin Bota, PSD, este un mostenitor norocos. ... SORIN BOTA - a mostenit un teren si o casa - are actiuni si plasamente de peste 200 000 euro - are active in valoare de 116 000 euro
In ceea ce priveste domeniul transporturilor si infrastructurii, seful Departamentului de Transporturi al PSD, senatorul Sorin Bota, este de parere ca e un lucru bun ca macar in ceasul al 12-lea Guvernul a facut un mare pas inainte, stabilind cel putin o lista minimala de proiecte pe care doreste sa le abordeze in regim de parteneriat public-privat.
Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, ar face bine sa se preocupe de licitatiile frauduloase, nu de contestatari, este de parere senatorul PSD, Sorin Bota.
Seful Departamentului pentru infrastructura si dezvoltare regionala al PSD, Sorin Bota, a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa ca se cauta o solutie prin care ANL sa preia 50% din locuintele executate si abandonate de dezvoltatorii privati.
Senatorul PSD de Maramures Sorin Bota participa de luni pana miercuri, ca delegat din partea Parlamentului Romaniei, in calitatea sa de Vicepresedinte al Comisiei de buget, finante, activitate bancara si piata de capital din Senat, la reuniunea anuala a Organizatiei Mondiale a Comertului (OMC).
Valeria Seciu, Ion Besoiu si Rodica Mandache, recompensati de Sorin oprescu cu stele pe Aleea Celebritatilor - FOTO Actorii Valeria Seciu, Ion Besoiu si Rodica Mandache au primit sambata, pe Aleea Celebritatilor din Piata Timpului din Bucuresti, stele din partea primarului general Sorin Oprescu pentru intreaga activitate in domeniul teatrului si filmului.
Anca Alexandrescu, fosta consiliera a lui Adrian Nastase, a declarat ca il sprijina in campania pentru prezidentiale pe Sorin Oprescu "pentru ca este dezamagita de unii lideri ai PSD" si crede ca Mircea Geoana nu-l poate invinge pe Traian Basescu.
1009, urmarirea penala impotriva controversatului om de afaceri Sorin Groza, pentru comiterea infractiunilor de inselaciune, folosirea cu rea credinta a creditului societatii si infractiunea de a vota in adunarea generala ca proprietar de actiuni care nu-i apartin. ... Sorin Groza este, printre altele, membru in Consiliul de Adminstrare al Petromin.
Oprescu a venit insotit de Corneliu Vadim Tudor Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a venit, sambata seara, la Arena Nationala insotit de presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, edilul declarand ca este o mandrie ca a putut oferi bucurestenilor acest stadion, care este al lor si pe banii lor.
TRECUTUL IL OBLIGA SA SCAPE TARA DE SECURISTI - Sorin Grindeanu, propunerea PSD-ALDE pentru functia de premier:
Este vorba despre jurnalistul Bogdan Chirieac si sociologul Marius Pieleanu, cel din urma fiind chiar seful AVANGARDE, institutul de sondaje care a inventat aceasta dragoste a poporului fata de cel mai slab Prim-ministru al Romaniei!
Marius Geanta, cel care a venit cu initiativa studiului, este de altfel unul dintre putinii medici din Romania cu responsabilitate medicala, sociala si umana, a declarat Alin Teodorescu, presedintele IMAS. ... Marius Geanta, presedinte al Centrului pentru Inovatie in Medicina (InoMed). ... Marius Geanta, presedintele Centrului pentru Inovatie in Medicina (InoMed).
google-analytics.com