Cautare

3330 de rezultate pentru "marius sorin bota" (8.72 secunde)
Dintre colaboratori se remarca Sorin Rosca Stanescu, Octavian Andronic sau Mihai Barbulescu. ... - De asemenea, Romania libera, fost organ al Frontului Democratieisi Unitatii Socialiste, apare la 23 decembrie 1989, iar printre colaboratori se numara Ion Pavelescu, Bogdan Ficeac, Emil Munteanu sau Marius Georgescu.
In cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare de la etajul 1 al Salii Dalles este un stand la care gasiti la vanzare tablourile pictorului Ioan Vasile Bota, cu preturi ce variaza intre 300 - 400 RON.
Gabriel Bota si Rudolf Nyari pleaca la Polul Nord cu bicicleta. ... Impreuna cu Rudolf Nyari, vicepresedinte al Asociatiei Editorilor din Romania, Bota va traversa, cu bicicleta, trei tari: ... Bota si Nyari vor avea la ei cate o carte si vor tine un jurnal.
Pana la decizia finala, care va arata daca Marius Necula va candida sau nu la parlamentarele din toamna, desi se vehiculeaza ca ar spera cu indarjire la un post de senator, forfota din partid pare sa fi acaparat toata suflarea democrat-liberala.
Organizatia PSD Arad a votat in unanimitate, joi seara, excluderea din partid a fostului lider al organizatiei, Marius Lazar.
Mariustuca.ro / Marius Tuca: ... Cristi Severin ) Marius Tuca a fost obligat de instanta sa plateasca 40.000 de euro daune morale lui Varujan Vosganian pentru articolele publicate de fostul ofiter al Directiei de Informatii Externe, Liviu Turcu, in ziarul Jurnalul National.
Mihai Gainusa, Marius Vintila, Laura Ivancioiu, Bogdan Stratula, Mihai Dinu, Marius Chivu, Ana Maria Adam. ... Bogdan Stratula si Marius Vintila imi vor fi colegi. ... In drive time (17.30-19.30), Marius Vintila va prezenta emisiunea Cuvinte.
SMART BREAKFAST / MARIUS MANOLE, MATINAL LA SMARTFM, IMPREUNA CU MARIUS TUCA / Autor:
Marius Tuca si Marius Manole revin, din 12 septembrie, la matinalul Smart FM (Autor: ... Marius Tuca si Marius Manole revin, de la 7 si ceva dimineata, in rolurile de gazde ale MATINALULUI MARIUS FM.
Marius Manole, cel mai iubit actor al generatiei tinere, si-a demonstrat CLASA pe 1 mai, la concursul de dans de la PRO TV. ... Loc care se datoreaza si iubitorilor de teatru, care au cucerit platoul de la Uite cine danseaza ca sa-si sustina artistul preferat - Marius Manole.
Actorul Marius Manole si jurnalistul Marius Tuca au avut miercuri, 3 mai, la emisiunea matinala de la SmartFM, pe 107.3, un dialog cu o ascultatoare din Anglia. ... Chestionata abil de Marius Tuca, fata a precizat si cat castiga la ceainarie:
Sustin fuzionarea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului asa cum era pana in 2004 si sper ca azi, la intalnirea pe care presedintele Traian Basescu o are cu membrii Guvernului, sa realizeze ca doamna Elena Udrea poate fi un ministru mai eficient in ceea ce priveste gestionarea unui astfel de minister, si va reusi sa faca mai multe pentru transporturile si infrastructura din Romania", a spus senatorul Marius Sorin Bota, Sef departament Transporturi PSD.
Brusc, dupa ce a participat vinerea trecuta la lansarea oficiala a lui Marius Stan in cadrul Galelor Premiilor PNL, seful Partidului Alternativa Ecologista, Ion Stefan, a anuntat ca, saptamana aceasta, formatiunea pe care o conduce va gandi un plan pentru alegeri si va stabili listele pentru CL, CJ, dar si candidatul la Primarie.
Marius Necula, care a intrat in organizatia democratilor pe usa din dos, odata cu fuziunea dintre PD si PLD face tot posibilul pentru a-i lua locul lui Mircea Toader. Despre Marius Necula se pot spune multe, dar lucrul cel mai evident este acela ca este avid de putere.
Marius Necula, care a intrat in organizatia democratilor pe usa din dos, odata cu fuziunea dintre PD si PLD face tot posibilul pentru a-i lua locul lui Mircea Toader. Despre Marius Necula se pot spune multe, dar lucrul cel mai evident este acela ca este avid de putere.
"Nu eu am zis despre liderul partidului ca e naiv si ca partidul e in cadere libera dupa turul intai al alegerilor" Doru Resmerita a declarat ca intre el si Marius Necula nu e o lupta, insa ii reproseaza acestuia ca trebuia sa fi discutat cu el in prealabil daca isi dorea atat de mult functia de presedinte la Municipala.
Gazetarul si omul de televiziune Marius Tuca a implinit 44 de ani. ... • Marius Tuca: ... • Marius Tuca: ... Caci, "Milionarii de la miezul noptii" si "Marius Tuca Show" au facut istorie, o istorie personalizata, pe care epigonii o intregesc astazi dupa putirintele lor. ... • Marius Tuca: ... • Marius Tuca:
Senatorul Marius Sorin BOTA, vicepresedinte al Comisiei din Senat pentru buget, finante, activitate bancara si piata de capital, este de parere ca Ordonanta 50/2010 trebuie sa pastreze principiile care au generat o transpunere a normelor europene si in mod special protectia clientilor si inlaturarea abuzurilor facute de banci prin clauzele contractuale.
Vicepresedintele comisiei, Marius Sorin Bota (PSD), a declarat la finalul lucrarilor ca social-democratii se opun masurilor luate de guvern in urma angajamentelor fata de FMI, in principal masura privind marirea TVA.
Vicepresedintele comisiei, Marius Sorin Bota (PSD), a declarat la finalul lucrarilor ca social-democratii se opun masurilor luate de guvern in urma angajamentelor fata de FMI, in principal masura privind marirea TVA.
google-analytics.com