Cautare

3330 de rezultate pentru "marius sorin bota" (3.91 secunde)
Senatorul PSD de Maramures, Sorin-Ovidiu Bota, este initiatorul unei propuneri legislative privind promovarea inventiilor, care a fost inaintata, saptamana aceasta, Biroului Permanent al Senatului in vederea dezbaterii si adoptarii.
PSD acuza PDL de spaga Senatorul PSD Sorin Bota sustine ca democrat-liberalii au luat mita de un milion de euro ca sa il propuna pe Romeo Ionut Comaniciu la presedintia Comisiei pentru Supravegherea Asigurarilor, conform Realitatea TV.
Marius de 32 de ani, A. ... Sorin de 24 de ani, din Bucuresti, sunt suspecti de comiterea in perioada august - decembrie 2010, a mai multor infractiuni. ... Marius impreuna cu A.
Mihaela Grindeanu si familia premierului desemnat Sorin Grindeanu Mihaela Grindeanu a intrat in atentia noastra dupa propunerea in functia de prim ministru al lui Sorin Grindeanu. ... Sorin si Mihaela Grindeanu sunt casatoriti si au impreuna 2 copii.
Senatorul PSD de Maramures, Marius Sorin Bota, in calitate de vicepresedinte al Comisiei pentru buget, finante, activitate bancara si piata de capital, a solicitat, printr-o scrisoare adresata Asociatiei Romane a Bancilor, o intalnire de urgenta a acesteia cu membrii comisiei parlamentare pentru a discuta subiectul reevaluarii imobilelor ipotecate.
DeCeNews informeaza ca Marius Tuca a demisionat de la Jurnalul National si ca Dan Constantin confirma.
Marius Manole (Autor: Alexandru Catalan) Marius Manole: Cel mai bun an e cel pe care reusesc sa-l duc pana la capat sanatos Marius Manole nu-si imparte viata in ani buni (cu premii) si ani prosti (fara premii).
Marius Dulce: ... Monica Ghiorghe) Marius Dulce, actualul viceprimar al municipiului Calarasi, este unul din cetatenii care aspira la functia de edil al acestui oras, la alegerile locale, din vara.
Secretarul executiv al PSD, Sorin Bota a anuntat marti ca PSD va sesiza Curtea de Conturi pentru a verifica legalitatea editarii unei brosuri in limba maghiara de catre Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor (MDLPL), fapt care ar consfinti limba maghiara ca a doua limba nationala din Romania.
Dintre colaboratori se remarca Sorin Rosca Stanescu, Octavian Andronic sau Mihai Barbulescu. ... De asemenea, Romania libera, fost organ al Frontului Democratiei si Unitatii Socialiste, apare la 23 decembrie 1989, iar printre colaboratori se numara Ion Pavelescu, Bogdan Ficeac, Emil Munteanu sau Marius Georgescu.
Ziarul Puterea il citeaza pe Sorin Ovidiu Vantu care face dezvaluiri fulminante despre relatia sa secreta cu seful statului roman:
Senatorul PSD Sorin Bota a declarat pentru NewsIn ca a depus miercuri la Biroul Permament al Senatului o lista cu 50 de senatori PSD si PNL care sustin infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta care vizeaza modul in care se deruleaza contractele de la Ministerul Transporturilor.
Azi dimineata, la matinalul SmartFM, Marius Tuca si Marius Manole au rezistat eroic in fata asaltului melodramatic al actritei Rodica Mandache (74 ani), vajnica propagandista si militanta care indeamna (ne)ascultatorii SmartFM sa participe la mitingul neautorizat din Piata Victoriei , timp de 10 zile si mai ales nopti.
Senatorul PSD Marius Sorin BOTA, in calitate de presedinte al grupului de prietenie interparlamentara romano - italiana, a efectuat saptamana trecuta prima vizita oficiala la Roma.
Senatorul Marius Sorin Bota a sustinut pe 7 martie declaratia politica intitulata "PDL- o boala" in plenul Senatului Romaniei.
Marius Sorin Bota, senator PSD de Maramures si vicepresedinte al Comisiei pentru buget, finante, activitate bancara si piata de capital din Senatul Romaniei a avut o intrevedere cu reprezentantii Asociatiei Romane a Bancilor, in vederea stabilirii unui cadru de colaborare activa intre mediul privat al bancilor si mediul legislativ al Parlamentului.
Senatorul Marius Sorin Bota, Seful Departamentului Transporturi si Infrastructura, a transmis un comunicat de presa intitulat Amnezia voita a fostului ministru Anca Boagiu, pe care il puteti citi in continuare.
Sergiu Nicolaescu va trai vesnic in amintirea noastra prin filmele sale. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!", ne-a spus senatorul Marius Sorin Bota.
Asteptata cu mult interes de opinia publica, lansarea candidaturii lui Sorin Oprescu la Presedintie si modul cum a alergat pana acum i-au dezamagit pe unii dintre ferventii sai sustinatori.
Sorin Grindeanu, desemnat oficial premier Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de desemnare ca premier a lui Sorin Grindeanu. Iohannis a acceptat cea de-a doua nominalizare a coalitiei PSD + ALDE pentru sefia Guvernului si l-a desemnat pe Sorin Grindeanu sa alcatuiasca noul cabinet.
google-analytics.com