Cautare

1602 de rezultate pentru "marian" (5.18 secunde)
Organizatia PDL Botosani l-a exclus din partid pe Marian Verenciuc. Fostul presedinte al organizatiei de tineret a PDL Botosani, Marian verenciuc, a fost dat afara din partid. ... Procurorii spun ca Marian Verenciuc racola tinere, carora le facea rost de acte si le aranja transportul spre Grecia, la fratele sau.
De altfel, subiectul pregatirilor pentru europarlamentare urmeaza sa fie discutat cu ocazia Delegatiei Permanente a PNL de la inceputul lunii februarie, cand liberalii isi vor definitiva obiectivele si strategia de campanie in baza unei situatii pe care va trebui sa o prezinte coordonatul desemnat al campaniei pentru europarlamentare, Marian Petrache.
Biroul Permanent al Camerei a decis ca saptamana viitoare sa se discute in plen propunerea lui Adrian Nastase de a fi numit Marian Enache in functia de secretar general al Camerei.
Viorel Marian a participat recent la targul Rural Fest organizat in Parcul Kisseleff din Bucuresti.
Iubita lui Marian Vanghelie si primarul suspendat al sectorului 5 au ajuns la spital in jurul orei 11.00.
Sorin Marian Paveliu, deputat de Gorj, a initiat o campanie de strangere de semnaturi, in vederea demiterii directorului Serviciului Roman de Informatii, Radu Timofte, acuzat ca l-a mentinut in functie pe seful SRI Gorj, Ion Faget, despre care s-a stabilit ca a facut politie politica si dupa 1991.
Viorel Marian a adus la acest targ linguri de plop si de cires, cu simboluri traditionale, pristolnice, cruci cu postament, suporturi de oua.
Printre cei care si-au desfasurat activitatea in cadrul muzeului se numara o serie intreaga de personalitati ale lumii stiintifice si muzeale, precum Nita Anghelescu, Marian Neagu, Apostol Atanasiu, Niculae Conovici, Crisan Museteanu, Radu Lungu, Tudor Papasima, Pavel Susara, Bogdan Pantu, Paul Damian, Traian Popa, Valeriu Cavruc, Titi Ruse s.a.
Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a declarat la Cluj-Napoca, sambata, ca din punctul sau de vedere, Marian Oprisan este presedinte al Consiliului Judetean Vrancea pana cand prefectul se va pronunta si ca "demiterea cu 2/3 se face restrictiv".
Consilierul judetean Eduard Lambrino nu a putut inregistra nici luni documentele de la sedinta extraordinara a Consiliului Judetean Vrancea, in care Marian Oprisan a fost inlaturat de la sefia CJ, iar el a fost ales presedinte al CJ.
Deputatul de Dolj Marian Jean Marinescu a anuntat ieri ca va candida pentru un fotoliu in forul european, insa lista finala de candidati va fi aprobata in cadrul Consiliului National de Coordonare al PD care va avea loc pe 9 decembrie.
Intrebat de ziaristi daca are sprijinul adjunctului sau pe linie de partid, Marian Vanghelie, liderul PSD Bucuresti a raspuns:
In sedinta ordinara din luna noiembrie a anului trecut, patru consilieri locali, Ovidiu Ghita, Marian Boroiu, Ion Petcu si Florian Marin, au fost exclusi din randurile Consiliului Local Mangalia, pentru simplul motiv ca au abandonat randurile PSD-ului.
Circa 80 de reprezentanti ai firmelor de constructii doljene au fost prezenti ieri, la Camera de Comert si Industrie (CCI) "Oltenia", la o intalnire cu eurodeputatul Marian Jean Marinescu, care le-a explicat oamenilor de afaceri oportunitatile de accesare a fondurilor structurale UE, pe care Romania le are la dispozitie de la 1 ianuarie 2007.
Conducerea Tineretului Social-Democrat (TSD) si-a exprimat dezacordul fata de promovarea candidaturii lui Marian Vanghelie la functia de presedinte al PSD Bucuresti, intrucat acesta nu se pliaza pe profilul de candidat european pe care functia il implica.
In cadrul "instructajului", Ion Iliescu l-a sfatuit pe Marian Vanghelie sa evite sa se mai exprime in public pentru ca, lipsit de pregatire intelectuala, nu stie sa vorbeasca.
Marian Boroiu, Ovidiu Ghita, Ion Petcu si Florian Marin au fost exclusi din randurile Consiliului Local Mangalia in sedinta ordinara din luna noiembrie a anului trecut, pentru simplul motiv ca au abandonat randurile PSD-ului.
Marian Debu, fost vicepresedinte al Organizatiei Judetene PLD, a decis, desi nu avea sprijinul colegilor sai, sa-si depuna candidatura pentru o functie de vicepresedinte national. ... Marian Debu a decis de unul singur sa candideze pentru o functie de vicepresedinte.
Iordache ne-a marturisit ca nu mai este director al ARR Constanta de trei luni de zile, ci doar simplu inspector, si asta pentru ca - asa cum arata ziarul nostru cu ceva timp in urma - fostul director (marca PSD) Marian Butnaru a castigat procesul intentat impotriva deciziei de schimbare a sa pe criterii...
Ministrul Internelor si Reformei Administrative, Cristian David, a declarat vineri ca procurorul Marian Santion s-ar putea reintoarce la conducerea Directiei Generale Anticoruptie, dar o decizie definitiva in acest sens urmeaza sa fie luata saptamana viitoare, dupa sedinta de bilant a DGA.
google-analytics.com