Cautare

2014 de rezultate pentru "marian sarbu" (3.39 secunde)
Presedintele PSD, Mircea Geoana, i-a intrebat, luni, la sedinta BPN, pe colegii sai ce stiu despre ministrul Muncii, pentru ca este plecat de cateva saptamani in concediu, apoi i-a reprosat lui Marian Sarbu absenta indelungata in timp ce reprezentantii FMI se aflau in tara.
Parlamentarii independenti au sustinut, in cadrul unei discutii pe care au avut-o luni cu reprezentantii sindicatelor, ca dialogul social va fi unul din pilonii preconizatei constructii politice, deputatul Marian Sarbu vorbind despre viitorul partid ca despre "un santier al renovarii societatii".
Social-democratul Marian Sarbu a trecut ieri la independenti, iar deputatul social-democrat Viorel Balcan si-a inregistrat tot ieri demisia din grupul parlamentar PSD si inscrierea in PD-L.
Valer Marian, senatorul PSD vizat de aceste posibile actiuni ale prim-adjunctui directorului SRI, reclama si faptul ca s-ar afla sub supravegherea si a altui serviciu secret, indicand-o pe Ioana Timofte - director adjunct al Colegiului National de Aparare, nepoata fostului director al SRI, Radu Timofte - ca fiind persoana care il fileaza.
Asa a facut si cand stateam la marginea patului in salonul de chirurgie a Spitalului Bagdasar-Arseni, ascultandu-l pe Marian Leustean vorbind despre infernul de la clubul colectiv. ... S-a marit rapid si a cuprins tavanul, explica Marian. ... Focul a fost ventilat, extins, insista Marian.
"Aceste evaluari s-au facut de un institut de specialitate pe care il are la ora actuala Regia Nationala a Padurilor, respectiv Ministerul prin Institutul de Cercetari si Amenajari silvice", a declarat fostul ministru al Agriculturii, Alimentatiei si Padurilor, social-democratul Ilie Sarbu, vanator inrait.
Liderul PSD Timis, Ilie Sarbu, fostul ministru al Agriculturii, a declarat ca in Parlament functioneaza o noua majoritate, formata din PSD, PNL si UDMR, iar un protocol intre aceste formatiuni urmeaza sa fie semnat "probabil" dupa primul tur al alegerilor prezidentiale.
Instalarea lui Ilie Sarbu ca lider de grup al PSD, in Senat, este, probabil, una dintre cele mai mari greseli facute de Ponta, pana acum.
Ilie Sarbu, declaratie inedita despre Basescu Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat, marti, ca presedintele Traian Basescu este precum "Zeus ajuns in infern", sustinand ca seful statului ignora Parlamentul in ceea ce priveste participarea la Consiliul European, fiind necesara o analiza a CCR, informeaza Cotidianul.ro.
Vedetele au defilat pe covorul rosu al Galei Primetime Emmy 2015 in creatiile designerului roman stabilit la Hollywood, Lorena Sarbu. ... Beth Behrs Actrita a facut impresie pe covorul rosu la Gala Emmy din acest an cu o rochie scurta neagra semnata de designerul roman Lorena Sarbu.
Liderii taranisti l-au suspendat din partid pe Radu Sarbu, pentru o perioada de un an, pentru a evita situatiile in care adversarii politici vor ataca PNTCD folosindu-se de acuzatiile care ii sunt aduse fostului presedinte al FPS.
Luni, 25 martie 2019, la orele 16.00, la Magazinul MUZICA de pe Calea Victoriei va avea loc lansarea albumului DIAMANTE MUZICALE al lui Marian Stere si Iustin Gondos.
O dovedeste si dezvaluirea lui Ion Iliescu, fostul presedinte declarand ca a fost sunat de seful statului sa-i ceara sa il lase pe Marian Sarbu sa intre in viitorul Executiv, ca ministru al Muncii.
Premierul Emil Boc respinge ideea primirii lui Cristian Diaconescu si a lui Marian Sarbu in cabinetul sau. In legatura cu inlocuirea ministrului Muncii cu Marian Sarbu si a celui de Externe cu Cristian Diaconescu, premierul Boc a dat dezmintire.
Gabriel Oprea, Marian Sarbu, Cristian Diaconescu si Neculai Ontanu sunt primii patru in ierarhia care va fi semioficializata la o conferinta extraordinara a UNPR, pana la consfintirea lor in functii, undeva in toamna.
Inainte de Craciun, aflat intr-o vizita la PSD Bacau, Ponta a facut o declaratie care le-a cazut foarte greu lui Ion Ilescu, Adrian Nastase si Marian Vanghelie, primii doi fiind pana mai ieri-alaltaieri, sustinatori de baza ai actualului presedinte pesedist.
Ilie Sarbu: Basescu e disperat din cauza aparitiei USL Senatorul PSD Ilie Sarbu (foto) a declarat, intr-o conferinta de presa sustinuta la Timisoara, ca presedintele Traian Basescu are mai multe motive sa fie "disperat", printre acestea numarandu-se si aparitia USL si faptul ca PDL "nu mai raspunde la comenzi".
Sarbu arunca sulita:
Ilie Sarbu: ... Liderul senatorilor social-democrati, Ilie Sarbu, considera ca presedintele Traian Basescu "nu este serios" atunci cand vorbeste despre schimbarea Constitutiei si de renuntarea la mandatul sau inainte de termen pentru cuplarea alegerilor parlamentare cu cele prezidentiale.
Nu vom sta in pozitia ghiocelului in fata lui Basescu, avertizeaza Ilie Sarbu liderul senatorilor PSD Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, care este si socrul premierului Victor Ponta, a declarat marti, la RFI, ca noua putere nu va sta "in pozitia ghiocelului" in fata presedintelui Traian Basescu, si ca Romania trebuie reprezentata la Consiliul European de la Bruxelles de seful Executivului.
google-analytics.com