Cautare

1834 de rezultate pentru "marian cojoc 2cprorector univ ovidius" (2.63 secunde)
univ. ... univ. ... Marian Petcu. ... univ.Iordan Barbulescu, Decanul Departamentului de Relatii Internationale de la SNSPA, lucrarea lui Octavian Stireanu a fost declarata admisa, autorul devenind doctor in studii politice, specializarea Relatii Internationale.
univ. ... Nanu Marian Costin, lect. univ. ... univ. dr. Nicu Laurentiu - a participat la urmatoarele sectiuni: dans contemporan - Cristian Florea - Alina Trita;
Fraiele birocratice ale Senatului se afla actualmente in mainile fostului senator PDL de Arad Ovidiu Marian. ... Dupa preluarea functiei, Ovidiu Marian a decis sa-l aduca la conducerea Directiei generale de control juridic si securitate interna pe Ioan Calin Stoenescu, al carui adjunct a devenit Karol Adrian Groholschi.
Dupa o serie de discutii, prin intermediul presei, pe marginea calitatii de consilier local a lui Marian Popa, Partidul Conservator a trecut la actiune cerind Tribunalului Galati sa constate ca mandatul sau a incetat de drept prin excluderea sa din aceasta formatiune politica.
Liberalul Marian Iordache este cotat cu prima sansa la alegerile de pe 1 iunie si exista posibilitatea de a castiga Primaria Medgidia chiar din primul tur. ... Marian Iordache (PNL)- 48%, Dumitru Moinescu- 37%, in timp ce PNL este cotat cu 35%, iar PD-L cu 23%.
Brasoveanul Marian Rasaliu gata "legitimat" la PNL nu-si mai recunoaste "semnatura" si reintra in echipa Boc-Udrea-Scripcaru. Marian Rasaliu a ratat plecarea din PDL Cu o scuza de acest fel:
Referitor la solicitarea privind furnizarea unor informatii despre Ovideiu Silaghi, la data de 25.05.2012, cu ocazia unei intalniri a celor trei (Sampetru, Vlad Mihai, Balan), cu numitul MARIAN PETRACHE, presedinte al Ilfov, candidat la presedintia Consiliului Judetean Ilfov (a castigat presedintia la alegerile lcoale din 10.06.2012), a avut loc urmatorul dialog care contureaza existenta unor interese materiale:
Iohannis si mai multi lideri liberali se dezic de candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei Dupa Mircea Ionescu Quintus, si presedintele Iohannis se dezice de candidatura lui Marian Munteanu. Candidatura lui Marian Munteanu este din ce in ce mai contestata.
Festivismul a fost dat inca de la inceput de interventia profesorului Traian Lazarovici, care le-a reamintit consilierilor ca pe 20 martie se implinesc 2050 de ani de la nasterea poetului Ovidius.
"Am refuzat negocierea cu oligarhia tranzitiei, care ar fi compromis Romania pentru foarte multi ani", a declarat Basescu la inceputul discursului din fata multimii adunate in Piata Ovidius.
Deputatul Laurentiu Mironescu si presedintele executiv al organizatiei municipale PD, Danut Moisoiu, au recunoscut ieri ca demonstratia din Piata Ovidius le-a depasit practic asteptarile.
La acest eveniment organizat in Campusul Universitar Ovidius, intre orele 10.00-16.00, au luat parte aproximativ 30 de angajatori.
Cele mai cunoscute somitati internationale din domeniul medicinei dentare vor fi prezente la Constanta, in perioada 20-31 mai a.c., cu prilejul organizarii celui de-al VI-lea Congres International de Sanatate Orodentara si Management in Euroregiunea Marii Negre si al celei de a VI-a editii a Targului Denta&Pharma, a aratat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Cornel Amariei, decanul Facultatii de Medicina Dentara din cadrul Universitatii Ovidius Constanta.
univ. ... univ. ... univ. Stelian Tofana. Reprezentantii companiei CaDMO, parteneri transnationali, care o mare experienta in formare profesionala din Spania si-au adus si ei aportul la succesul acestui eveniment.
Conf.univ.dr. ... Acest lucru il stie foarte bine conf.univ.dr. Nicolae Verga, unul dintre medicii specializati in radioterapia oncologica de la Spitalul Coltea din Bucuresti, care a ales sa ramana in tara.
Univ. ... Corina Zugravu - Profesor Asociat Universitatea de Medicina si Farmacie Bucuresti 14.30 - 15.30 PREZENTARI STIINTIFICE Plantele medicinale si aromatice in suplimente alimentare Daniela Raiciu - Doctor in stiinte farmaceutice, Director Marketing & Comercial Hofigal, Lector univ. ... Univ.
univ. ... univ. ... univ. dr. Dan BOBOC,Presedinte Executiv al Asociatiei Degustatorilor Autorizati din Romania â€" ADAR: - Daca vinul este mai dulce decat desertul, consumatorul nu va sesiza aciditatea vinului la fel de mult.
MAGDA MARINCOVICI) Problema infectiilor intraspitalicesti, relevata in ultima perioada, este una una reala, care trebuie sa fie in atentia decidentilor, considera prof. univ. ... univ. dr. Ioan Lascar.
univ. ... univ. ... univ. dr. Voicu Tudorache, seful catedrei de pneumologie de la Universitatea de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timisoara.
Univ., Departamentul de Sociologie si Asistenta Sociala, Facultatea de Filosofie si Stiinte Social Politice, Universitatea Alexandru Ioan Cuza" din Iasi. ... Univ., Institutul de Antropologie Francisc Rainer al Academiei Romane. ... Univ.
google-analytics.com