Cautare

16996 de rezultate pentru "locuri de munca bucuresti armata" (3.78 secunde)
Numarul de locuri de munca vacante ramane constant in Dolj. "Potrivit datelor rezultate din declaratiile agentilor economici privind locurile de munca vacante, in evidentele AJOFM Dolj sunt inregistrate 497 de posturi.
Oferta de locuri de munca pentru ingineri a scazut foarte mult in ultimii ani, astfel ca, daca in urma cu 20 de ani erau apreciati si la mare cautare, acum ei isi gasesc cu greu un loc de munca.
Senatoarea Gabriela Firea a transmis un comunicat de presa in care afirma ca Traian Basescu critica Guvernul Ponta pentru ca a creat 200.000 de locuri de munca, in loc sa critice guvernarea PDL pentru pierderea a 700.000.
Noul ministru al Apararii, democratul Sorin Frunzaverde a declarat, joi, la ceremonia de instalare in functie, ca este onorat sa revina la conducerea MApN dupa sase ani, intr-o perioada in care Armata, odata cu intrarea in UE, devine profesionista.
Lovitura de stat din Turcia a esuat. Q Magazine a facut cunoscuta aceasta realitate inca de la ora 2 a diminetii de sambata, cand am publicat si primele 4 nume ale ofiterilor arestati la Ankara.
FARCAS) Dupa inchiderea proiectului Blue Book, in 1969, departamentului apararii al SUA a afirmat, ori de cate ori era solicitat, ca nu este interesat, in niciun fel, de fenomenul OZN.
Ministrul Apararii, Sorin Frunzaverde, a declarat ieri, cu ocazia unei adunari festive organizate pentru a marca aderarea la UE, ca Romania este integrata, din punct de vedere militar, in politica europeana de securitate si aparare.
Este ziua care aminteste de victoria finala pentru eliberarea Transilvaniei de Nord de catre militarii Diviziei a 9-a Infanterie. ... Ministrul Apararii Nationale, Corneliu Dobritoiu, a conferit "Emblema de Onoare a Armatei Romaniei".
Pe 25 octombrie, ca in fiecare an, sarbatorim Ziua Armatei Romane, prilej de reflectie cu privire nu doar la destinul nostru istoric de pana acum, ci si la viitor, la drumul pe care il vom urma de acum inainte si mai cu seama la felul in care vom face fata provocarilor ce ne asteapta.
Gheorghe Constantin (Constiinta unui Liberal de Stanga): Armata, marea absenta Azi e ziua Armatei. ... Armata si-a facut datoria, si in 1877, si in 1916-1918, si in cel de-al Doilea Razboi Mondial.
Armata, Jandarmeria si Biserica raman in topul increderii romanilor Institutiile interne in care romanii au cea mai mare incredere raman Armata, Jandarmeria si Biserica, iar in privinta institutiilor internationale topul este condus de NATO, urmat de ONU si UE, releva un sondaj INSCOP realizat in perioada 10 - 15 septembrie.
Constiinta unui liberal de stanga: Ipoteze despre o lovitura de stat esuata (Autor: Constantin Gheorghe) Ce se poate spune acum, la cald, despre visul unei nopti de vara la Istanbul si Ankara? ... Lovitura de stat a fost pe bune. ... De aici incolo trecutul otoman e viitorul.
- Nu ne asteptam la o lovitura de stat. ... - Cantitatea de informatii de presa era imensa. Ce putem deduce de aici?
FARCAS) In articolul de saptamana trecuta am prezentat un surprinzator contract, incheiat in octombrie 2019, intre armata americana si organizatia TTSA, pentru examinarea unor obiecte presupuse a fi recuperate din OZN-uri prabusite. ... Conform documentelor de la U.S.
Foarte multi dintre cei care au facut armata, mai ales inainte de evenimentele din decembrie 1989, nu au cum sa-si aminteasca cu prea mare drag de perioada, mai lunga sau mai scurta, pe care au petrecut-o pentru a-si "satisface" stagiul militar obligatoriu.
In cursul acestui an inspectorii de munca au aplicat 34 de sanctiuni, in cuantum total de 148.000 lei, angajatorilor ai caror salariati au suferit accidente mortale de munca.
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut in data de 2.03.2016 o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Munca suplimentara.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj a organizat vineri Bursa locurilor de munca pentru ramurile deficitare in forta de munca (confectii, constructii, industria constructiilor de masini).
Vesti bune pentru femeile din Dolj care vor sa mearga la munca in Spania. ... Doljencele mai au la dispozitie doua zile pentru a se inscrie in cursa pentru ocuparea unui loc de munca in Spania.
Doljenii care vor sa se inscrie in acest an in Programul "Rabla" trebuie sa se gandeasca de doua ori ce masina vor sa cumpere, pentru ca Dacia si Daewoo au mult mai putine masini alocate prin program decat in anii anteriori.
google-analytics.com