Cautare

16996 de rezultate pentru "locuri de munca bucuresti armata" (3.49 secunde)
La aproape trei saptamani de la integrare, oferta locurilor de munca pentru persoanele cu studii superioare este inca saraca. Mai mult decat atat, continua criza de muncitori calificati in domeniul confectiilor si in constructii.
Pentru a preveni un potential esec în cariera, specialistii va sfatuiesc sa alegeti o meserie care este cautata pe piata.Multe din locurile de munca pe care activeaza românii implica mai mult decât o singura responsabilitate.
Victor Ponta, premierul Romaniei si presedintele PSD, a sustinut un discurs la prezentarea Raportului privind activitatea desfasurata de Ministerul Apararii Nationale pe anul 2014 si a principalelor obiective pentru anul 2015.
Tentativa de lovitura de stat din Turcia a esuat, dar undele loviturii se tot propaga inca si e greu de spus acum daca s-a oprit cutremurul sau daca vor urma replici si mai puternice, cu consecinte imprevizibile.
Peste 180 de locuri sunt disponibile anul acesta la sesiunea de admitere pentru structurile teritoriale ale Politiei Romane, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR).
Potrivit datelor rezultate din declaratiile agentilor economici, doljenii au la dispozitie în prezent peste 1.400 de locuri de munca, în diverse domenii si pentru diferite stadii de pregatire.
Unde sunt cele 200.000 de noi contracte de munca incheiate in doua saptamani de care vorbeste Boc? Codul muncii a dus la incheierea a aproape 200.000 de noi contracte de munca in doua saptamani, spune premierul.
Persoanele care lucreaza in baza unui contract individual de munca cu timp partial sint favorizate comparativ cu cele care muncesc cu norma intreaga, in urma modificarii Codului Muncii.
300 de blocuri din Sectorul 1, reabilitate in acest an. Parcarile subterane, puse in stand-by Primaria Sectorului 1 a alocat in acest an peste 40% din bugetul local pentru proiecte de investitii, adica aproximativ 600 milioane de lei (140 milioane euro).
Doljenii care sunt in cautarea unui post vor participa maine, intre orele 9.00 si 13.00, la Casa de Cultura a Studentilor din Craiova, la Bursa Generala a Locurilor de Munca.
Doljenii care sunt in cautarea unui post vor participa maine, intre orele 9.00 si 13.00, la Casa de Cultura a Studentilor din Craiova, la Bursa Generala a Locurilor de Munca.
Tarile din UE vor muncitori români care sa lucreze în agricultura, la cultivarea fructelor si legumelor. Oferta angajatorilor din tarile Uniunii Europene, postata pe portalul de locuri de munca european EURES, cuprinde si slujbe pentru români, în special în agricultura, în Danemarca sau Marea Britanie, dar si pentru specialisti în informatica, în resurse umane sau pentru capitani de nave.Cele mai multe slujbe sunt pentru lucratori în agricultura, Danemarca oferind 129 de locuri de munca, iar Marea Britanie - 120, salariile oferite de danezi fiind duble fata de cele din Regatul Unit.La capsune si salata, înainte!Românii care vor opta pentru o slujba în Danemarca vor lucra atât în sere, cât si în aer liber, la cultivarea si recoltarea salatei sau la culesul de capsune si mazare.
Problemele existente la Mittal Steel si industria metalurgica, inclusiv cele legate de legislatia din acest domeniu, au fost dezbatute in cadrul intilnirii care a avut loc simbata, la club Sidex, intre ministrul Muncii, Paul Pacuraru, si liderii a trei sindicate importante din Combinat, respectiv FSS Metarom Galati, UTSL si Forum, la care a participat si presedintele filialei locale a Cartel Alfa, Constantin Lungu.
137.375 de persoane din judetul Galati muncesc cu forme legale la o firma cu capital integral privat, potrivit situatiei intocmite la data de 31 iulie de catre Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Galati.
Oferta de munca pentru cetatenii romani se diversifica pe zi ce trece. Doua dintre destinatiile pentru care se solicita permis de munca sunt Danemarca si Malta. Pentru a munci legal in Danemarca, cetatenii romani au nevoie de permis de munca si de sedere.
Oferta de munca pentru cetatenii romani se diversifica pe zi ce trece. Doua dintre destinatiile pentru care se solicita permis de munca sunt Danemarca si Malta. Pentru a munci legal in Danemarca, cetatenii romani au nevoie de permis de munca si de sedere.
Problema o constituie însa specialistii, care sunt destul de greu de gasit în acest domeniu.O crestere a numarului de imobile ar putea duce la o stagnare sau chiar la o scadere a preturilor locuintelor, asa cum o dezvoltare a infrastructurii din zona ar ajuta la o dezvoltare generala a economiei.
Bursa generala a locurilor de munca a fost, comparativ cu alti ani, o reusita. Cu toate acestea, multe dintre persoanele prezente nu si-au gasit un loc de munca in calificarea pe care o detin.
Cand vorbim despre sanse pe care statul le acorda tinerilor aflati la inceput de drum, vorbim despre sanse pe care statul le da viitoarei societati.
Desi nu mai putin de 1.100 de salariati isi vor pierde locul de munca pana la sfarsitul acestui an, potrivit comunicarilor facute pana in prezent de catre o serie de angajatori la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM ) Galati, numarul joburilor pe care acestia si le-ar putea gasi prin intermediul institutiei este scazut.
google-analytics.com