Cautare

960 de rezultate pentru "leonard orban" (2.71 secunde)
Presedintele Comisiei de ancheta in cazul Udrea, Ludovic Orban, a declarat astazi ca in urma audierii secretarului general al Consiliului Consilierilor Juridici, Lucian Florescu, s-a constatat ca, pe contractele Ministerului Turismului (MT)nu exista viza de legalitate.
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat joi intr-o conferinta de presa ca Ludovic Orban a interpretat mincinos documentele de la Ministerul Turismului, doar pentru a o calomnia si pentru a o discredita.
Ludovic Orban a anuntat, la finalul sedintei BPN al PNL, ca partidul sau va vota impotriva bugetului pe care-l considera a fi unul "de sacrificiu".
Rus a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa la Cluj, ca astepta ca aceste scuze sa fie transmise, vineri, la Bucuresti, de premierul Ungariei, Viktor Orban, dar acesta nu a solicitat nicio intrevedere cu omologul sau, Victor Ponta.
la Senat - Calin Popescu Tariceanu si Titus Corlatean, iar la Camera - Ludovic Orban, Vlad Nistor, Dan Tudorache, Diana Tusa.
Prea putini au observat ca domnul Basescu incearca sa recastige electoratul roman din Transilvania cu acordul prietenului sau Viktor Orban. Domnul Basescu a pierdut electoratul roman atunci cand a solicitat premierului ungar Viktor Orban sa-l ajute sa castige alegerile prezidentiale din 2009.
Dupa cum s-a vazut, ce a patit domnul Ludovic Orban nu a fost si nu este motiv de jubilatie pentru candidatii celorlalte partide inscrise in cursa pentru castigarea celei mai importante primarii din tara.
Si pe Ludovic Orban ca a cumparat voturi la bucata si in vrac. ... El se plaseaza in afara oricarei suspiciuni, la fel ca si Carmen Dan, de combinatii cu Ludovic Orban.
Ministrul Ludovic Orban si-a inceput seria de intilniri cu liderii sindicatelor din sectorul Transporturi navale. Reprezentantii sindicatului Rompilot si ai Asociatiei Pilotilor din Galati au fost primiti ieri la discutii de ministrul Transporturilor, Ludovic Orban.
Ministrul transporturilor, Ludovic Orban, a declarat sâmbata, la Craiova, ca are mai multe proiecte privind infrastructura rutiera care includ capitala Olteniei. ... „Este o axa economica importanta, care va dezvolta localitatile de pe traseu“, s-a exprimat Orban.
Se pare ca liberalul s-a vindecat de boala care l-a facut sa demisioneze din functia de secretar de stat in cadrul Ministerului Transporturilor si e hotarit sa aduca Administratia Fluviala a Dunarii de Jos la standardele dorite de Orban.
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a criticat sambata compania Bechtel, pentru ca nu a respectat intelegerile si nu a trecut la asfaltarea primilor opt kilometri ai Autostrazii Transilvania.
Companiile aeriene trebuie sa aplice prevederile europene privind informarea calatorilor si vor desemna o persoana care va fi responsabila cu informarea pasagerilor, a declarat ministrul transporturilor, Ludovic Orban. ... Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, s-a intalnit astazi cu reprezentantii companiilor aeriene care opereaza pe Aeroportul International Henri Coanda.
Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, la Galati, ca pentru a inapoia imprumutul de 20 de miliarde de euro de la Fondul Monetar International (FMI) efectuat de Guvernul Boc, fiecare roman trebuie sa plateasca anual 520 de euro.
Ultima declaratie a lui Viktor Orban a starnit o adevarata furtuna, dupa ce a fost preluata de o agentie germana, cu titlul "Orban sugereaza posibiliatea ca Ungaria sa paraseasca UE". Ungaria sustine ca declaratia lui Orban a fost interpretata gresit.
Leonard Belgher, consilier local, a spus ca "nemultumirea oamenilor din Alimpesti porneste in principal de la modul in care primarita a inteles sa investeasca banul public pentru binele localitatii".
Inculpatul, care nu a vrut sa dea nici un fel de declaratii in fata procurorilor, a acceptat dupa ce s-a sfatuit cu cei doi avocati sa spuna in fata judecatorilor cum a ajuns sa ia 10.000 de euro de la fratii Leonard si Catalin Gagiu, administratorii SC Agroanpocultura SRL.
Pe Facebook circula o fotografie a marelui campion roman Leonard Doroftei, cu urmatorul text: ... Leonard Dorin Doroftei (n. ... Nascut la Ploiesti, Leonard a inceput sa practice boxul la varsta de 14 ani la clubul Prahova Ploiesti.
Pictorul Leonard Antonescu participa in acest week-end la targul de Florii si Paste intitulat For the Love of Fashion, la The Vintage Pub Bucuresti, situat pe Strada Smardan nr. ... Intrebat ce il inspira in tablourile sale, Leonard, care lucreaza la IMGB, spune ca il inspira viata.
Edi Claudiu Balan si Leonard Velea au un stand in incinta Pietei Amzei, la parter, unde gasiti: ... Ma refer la rafturile din lemn, pe care le-am amenajat aici", ne-a spus Leonard Velea.
google-analytics.com