Cautare

960 de rezultate pentru "leonard orban" (2.68 secunde)
Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat ieri ca sumele cheltuite de PD si de sustinatorii presedintelui suspendat in campania pentru referendum sunt "uriase", ridicandu-se la aproximativ 12 milioane de euro, in timp ce campania PNL a costat, la nivel central, 400.000 de euro.
Ludovic Orban si-a sarbatorit ieri ziua de nastere. ... Premierul mi-a transmis un gand bun", a afirmat Orban. ... Cand a intrat in cabinetul sau, Orban a observat cateva buchete de trandafiri, dintre care unii portocalii.
Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a catalogat informatiile aparute la sfarsitul saptamanii trecute in presa centrala, legate de o sustinere a Cabinetului Tariceanu de catre PSD contra unor sume importante de bani, drept o "calomnie" la adresa "Guvernului, a PNL si a PSD".
Dar, nu este nici o problema, timp este destul, iar o prima oportunitate pentru ca Ludovic Orban sa-si mai "clateasca" ochii si pe alte meleaguri s-a ivit chiar in acest week-end.
Vicepresedintele liberal Ludovic Orban respinge posibilitatea unei guvernari PNL-PSD. ... Orban i-a reprosat lui Nastase lansarea unei astfel de teorii in conditiile in care, spune liberalul, acesta nu ar fi indreptatit sa o faca.
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a promis ieri sindicalistilor de la Aeroportul International Mihail Kogalniceanu ca problemele lor se vor rezolva. Aceasta a fost concluzia intalnirii care a avut loc intre reprezentantii sindicalistilor aeroportuari si ministrul Orban, la ministerul Transporturilor.
Liberalul Ludovic Orban a afirmat vineri ca Traian Basescu "are probleme cu justitia" si ca "ar trebui sa se puna la dispozitia justitiei, nu sa se ascunda in spatele unei imunitati abusive".
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, nu va fi urmarit penal pentru accidentul de circulatie in care a fost implicat pe 16 decembrie, anul trecut. Procurorii Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie au precizat ca Ludovic Orban nu este vinovat de nici una dintre acuzatiile care i s-au adus:
Vicepresedintele PNL Ludovic Orban i-a cerut premierului Tariceanu sa scoata UDMR de la guvernare intrucat liderii Uniunii nu au fost solidari cu decizia Executivului in problema Kosovo, au declarat, ieri, surse liberale.
Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat, luni, dupa sedinta BPC, ca nu a existat nicio informare din partea liderului Calin Popescu Tariceanu cu privire la intalnirea pe care acesta ar fi avut-o, vineri seara, cu liderii PSD, precizand ca o astfel de intalnire nu a avut caracter oficial.
Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Ludovic Orban, s-a declarat dezamagit, duminica seara, dupa exit-poll, deoarece bucurestenii au de ales intre doua rele - o Capitala neguvernabila sau una care sa ramana "o vaca de muls".
Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca in turul doi al alegerilor locale pentru Primaria Capitalei bucurestenii au de ales intre doua rele, asa cum s-a intamplat si la prezidentialele din 2000, cand, in turul doi, cetatenii au avut de ales intre Ion Iliescu si Corneliu Vadim Tudor.
Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat miercuri ca isi va sustine prietenii in campania electorala pentru alegerile parlamentare, indiferent de partidul din care fac parte acestia, mentionandu-i pe liberalii Crin Antonescu si Ludovic Orban si pe social-democratul Serban Nicolae.
Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat, duminica, pentru MEDIAFAX, ca guvernul PSD-PDL nu va functiona, asa cum nu merge caruta la care un cal trage "hais", celalalt "cea", iar "vizitiul" nu stie unde trebuie sa ajunga si ca a ajuns iar la putere "emanatia Revolutiei", FSN-ul."Guvernul PSD-PDL e un guvern nascut din disperarea PSD de a ajunge la putere cu orice pret si din vointa lui Traian Basescu de a-si anihila adversarul in vederea alegerilor prezidentiale.
Presedintele comisiei de ancheta in cazul Udrea, Ludovic Orban, a afirmat astazi ca se va apela la experti din afara Parlamentului pentru ancheta de la Ministerul Turismului, deoarece Camera Deputatilor nu poate pune la dispozitie acesti experti.
Presedintele Comisiei Udrea, Ludovic Orban (PNL), a declarat, joi, ca il "revolta" ultimele "postari" de pe site-ul Ministerului Turismului, aratand ca unele documente au date false de publicare pe site.
Presedintele Comisiei de ancheta in cazul Udrea, deputatul PNL Ludovic Orban, a declarat, luni seara, ca ministrul Turismului poate formula la adresa sa oricate plangeri penale doreste si a subliniat ca prezenta la audierile din comisia parlamentara nu este facultativa.
Pentru gestul lor, toti angajatii care nu au dat curs invitatiei comisiei vor raspunde individual, a anuntat presedintele Comisiei, Ludovic Orban.
Presedintele comisiei parlamentare in cazul Udrea, Ludovic Orban, a declarat ca ministrul Turismului, Elena Udrea, a desconsiderat legile tarii si comisia parlamentara prin atitudinea pe care a afisat-o.
Presedintele comisiei de ancheta in cazul Udrea, Ludovic Orban, a declarat joi ca miercuri au sosit la comisie foarte multe documente de la Ministerul Turismului (MT), ceea ce in opinia sa echivaleaza cu un autodenunt al Elenei Udrea, care afirma ca a trimis toate documentele catre comisie.
google-analytics.com