Cautare

960 de rezultate pentru "leonard orban" (3.15 secunde)
La mai bine de o luna de la mult prea mediatizatul caz Orban, Parchetul vine cu solutia logica, un NUP mare cat isteria televizata ce i-a urmat.
Guvernul solicita sprijin pentru integrare Negociatorul-sef cu UE, Leonard Orban, a facut ieri la reuniunea PPE de la Bucuresti un apel catre grupul popularilor europeni de a sprijini ratificarea tratatului de aderare a tarii noastre la UE in statele membre ale Uniunii.
Leonard Orban, noul ministru pentru Afaceri Europene a declarat ca va propune realocarea banilor "acolo unde pot fi cheltuiti". Declaratiile lui Orban au venit la numai cateva minute dupa ce Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, a declarat ca a solicitat aplicarea acestei masuri.
Negociatorul sef al Romaniei cu UE, Leonard Orban, a declarat ca, o data cu publicarea raportului de monitorizare, Uniunea ne va da cartonase verzi, galbene sau rosii, in functie de ce eforturi facem ca sa raspundem la cerintele UE.
Leonard Orban, secretar de stat in Ministerul Integrarii Europene (MIE), i-a avertizat ieri pe oamenii de afaceri prezenti la seminarul organizat de Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti ca mai au 465 de zile ca sa se pregateasca pentru a primi bani de la Uniunea Europeana.
Leonard Orban, baiatul ala care e ministru si care se ocupa cu dracu stie ce, nu a primit avizul necesar, in PE, pentru a deveni membru in comisia de audit.
De aceeasi parere este si secretarul de stat in cadrul Ministerului Integrarii Europene, negociatorul sef pentru integrare Leonard Orban, care a afirmat ca nu mai exista riscurile amanarii aderarii.
Numele vehiculate pentru desemnarea comisarului european din partea Romaniei erau pana in prezent Monica Macovei, Anca Boagiu, Leonard Orban, Sorin Frunzaverde.
Meglena Kuneva, insarcinata cu Protectia consumatorilor, si Leonard Orban, comisar pentru Multilingvism, au fost deja aprobati de catre Parlamentul European.
Numirea lui Leonard Orban in fruntea acestei structuri este si ea o mutare inteligenta si de efect la populatie.
Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului a aprobat, marti, infiintarea Ministerului Afacerilor Europene, la conducerea căruia se va afla Leonard Orban.
La Ministerul Justitiei e dat mai mult ca sigur tot Catalin Predoiu. La fel si in cazul lui Cristian Diaconescu, Leonard Orban, Gabriel Oprea, Elena
Prezent si el la intalnire, ministrul fondurilor europene, Leonard Orban, a spus ca masura realocarii este una generala si se adreseaza tuturor programelor, nu numai POS Mediu.
Anuntul ii apartine ministrului Afacerilor Europene, Leonard Orban. ... De aceea, sunt de acord cu ministrul Leonard Orban care solicita transmiterea cererilor de rambursare cat mai urgent, pentru ca astfel, nu vom putea primii banii anul acesta, ci abia anul viitor.
Conferinta PNL Bucuresti l-a desemnat ieri pe Ludovic Orban, seful organizatiei municipale, drept candidat pentru functia de primar al Capitalei. Prezent la lucrarile conferintei, presedintele PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, a facut apel la liberalii bucuresteni sa-l sprijine pe seful filialei, Ludovic Orban, sa devina si candiatul Aliantei D.A.
Dupa ce miercuri seara liderii Aliantei, intruniti in Consiliul National de Conducere, au descoperit ca rezultatele sondajelor de opinie sunt neconcludente pentru desemnarea candidatului Aliantei la Primaria Capitalei, aseara tarziu, acestia urmau sa ia o decizie politica fie in favoarea democratului Adriean Videanu, fie a liberalului Ludovic Orban.
Presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban, a spus ca „multi dintre cei care se indreapta spre popularism fac o greseala si confunda acest curent politic cu populismul“.
Orban nu intelege ce s-a intamplat cu Basescu çn acelasi timp, presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban, a declarat, tot sambata, dar la Craiova, ca nu intelege a€žce s-a intamplata€œ cu Traian Basescu, pe care l-a cunoscut ca un adversar inversunat al PSD si i-a cerut acestuia sa schimbe oamenii PSD din institutii si a€žsa nu mai actioneze impotriva Alianteia€œ.
De asemenea, ii vom ruga pe colegii de la PD sa-si rezolve problema de la sectorul 6, unde doi membri PD se judeca pentru postul de viceprimar al sectorului", a afirmat Orban.
Votam DA!", vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, declarand ca presedintele Traian Basescu este "principala frana" in dezvoltarea Romaniei.
google-analytics.com